Şimdi Ara

YETER BEE !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Orjinalden alıntı: Her An

quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Ne kadar aptalım!

Tastikname'yi Takdirname sandım ve bu arkadaşı çalışkan ve derslerine çok düşkün biri olarak düşündüm

Şimdi düştü jeton.O zaman tek bir çözüm: Görücü usulü evlilik

olur öyle şeylerde,görücü usulü evlilik dediğin şey,ne kadar kolay geliyor size,o mutlu hayatlarınızda bunlarıo yazmak,görücü usulü evlilik dediğin 2 kat daha boşluğa indim,daha fazla karamsarlık umarım lanetlerim senide...bulmaz

@scorpion
    evet,çirkin kızlara %25 daha rahatımmsnede filan
    ama benim sorunum çevremde kız yok

Yapacak bir şey yok.Sen de erkeklere bakacaksın artık...

ok sen bu olayları yaşayıp geçirdiğine göre,ilk denemem seninle olsun,pm atıyorum
    ilk fantezim liseli kızlar
    hemen bi liseli üniforması kap,adresi ver geliyorum ben helllyeaaa
    beğenmezsem gene kızlara dönerim,deatsickkusmukman.gif

• bütün derdin bumu?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_ikbal

bütün derdin bumu?..

aslında hayır ama en büyüğü bu..:)
    evet nankörce bu ama şimdilik benim için en büyüğü bu,üzgünüm daha fazla derdim olmadığı için,o zaman en büyük derdiniz bu mu derdiniz,o halde en büyük dert ney sana sorarım
  • Hacı kızlar cesarete güce ve pereye bakarlar.Ama sana bir tavsiye bu saydıklarımın hepsi bir gün gelip geçer..

Önemli olan eğer bir kızı kendine aşık etmek istiyorsan akıllı olmandır.Çok şey yaşamaktır.Her konuda kendini eğitmen lazım.Spor,müzik,teknoloji bunlardan başlıcaları.

Ve en önemlisi kızlara kızlardan daha akıllı olduğunu gösterirser o kız senin kölen olur.

(Proje çalışmam olduğu için ve ayrıca grip olduğum için iyi anlatamadıysam özür dilerim.)
  • quote:

quote:

bütün derdin bumu?..

evet nankörce bu ama şimdilik benim için en büyüğü bu,üzgünüm daha fazla derdim olmadığı için,o zaman en büyük derdiniz bu mu derdiniz,o halde en büyük dert ney sana sorarım

Ne nankörlüğü ya kime nankörlük? Büyük bir eksiklik bence bir insanın hayatında
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Ne kadar aptalım!

Tastikname'yi Takdirname sandım ve bu arkadaşı çalışkan ve derslerine çok düşkün biri olarak düşündüm

Şimdi düştü jeton.O zaman tek bir çözüm: Görücü usulü evlilik

olur öyle şeylerde,görücü usulü evlilik dediğin şey,ne kadar kolay geliyor size,o mutlu hayatlarınızda bunlarıo yazmak,görücü usulü evlilik dediğin 2 kat daha boşluğa indim,daha fazla karamsarlık umarım lanetlerim senide...bulmaz

@scorpion
    evet,çirkin kızlara %25 daha rahatımmsnede filan
    ama benim sorunum çevremde kız yok

Yapacak bir şey yok.Sen de erkeklere bakacaksın artık...

ok sen bu olayları yaşayıp geçirdiğine göre,ilk denemem seninle olsun,pm atıyorum
    ilk fantezim liseli kızlar
    hemen bi liseli üniforması kap,adresi ver geliyorum ben helllyeaaa
    beğenmezsem gene kızlara dönerim,deatsickkusmukman.gif

Jigololuk yapmıyorum.Ama istersen sana başka birini ayarlarım?

• quote:

quote:

bütün derdin bumu?..

en büyük dert nedir bilmiyorum...en azından kişiden kişiye değişir...ama bunun en büyük dert olmasını geçtim dert edilecek bir mevzu olduğunu dahi düşünmüyorum...
  • üniversite kazan...!
    başka şeylerde kazanıyorsun...!
  • belkı garıp gelıcek bıseyde ben anlatım..yasım 31 ayıptır solemesı utangac bırıydım 21 yasında mıllı oldum o gune kadar kızlarla sadece gozsel temasım olmustu..mıllı olduktan sonra gercekten guven geldıgını hıssettım..sonra rahatca gırdım cıktım (yanı ortamlara) sımdı kısmetse evlenıcem..daha yasın kucuk dert etme kız olayını bıraz cesaret olsun yeter kızlar erkeklerden bekler teklıfı unutma..kızlarla once sevgılı olucam dıyede konusma daha cok erkek arkadsınmıs gıbı arkads olmayı dene (erkek ark dedıysem erkekle konusurz gıbı de degıl)..neden bunları anlattım genelde kızlarla konusamama olayları ozguven eksıklıgınden kaynaklanıyor..azcık ozguven gerısı kolay..tabıı oncelık bıkızı gozune kestırmek...kal saglıcakla...ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 19 Mayıs 2009; 1:31:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luccehese

arkadaş utangaç galiba biraz anladığım kadarıyla.. ama utanılacak ve çekinilecek hiçbirşey yok ortada.. gideceksin hoşuna giden kıza arkadaşlık teklif edeceksin reddedersede bu dünyanın sonu değil koy ver gitsin diceksin...Sanki herkes her teklif ettiği kızla birliktemi oluyo tabiki hayır..Belki 10 kızdan 2 yada bilemedin 3 tanesi teklifleri kabul eder..O yüzden takam kafana ok..

2. takam kafana vakası

ayrıca konuyu açan arkadaşa söylüyorum
    ortaokuldan beri yüzyüze 3 tane kızdan teklif aldım 5, 6 tane de böyle girişimlerde bulundular. ama ben mallık edip hepsini reddettim. şu an yaşım 23 ama yalnızım

diyeceğim şu. eminim sen de benim gibi fırsatlar yakalamışsındır bunları geri teptiysen lanetleniyorsun. benim durumum gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 19 Mayıs 2009; 1:37:57 >

• Ya bende çok utangacım.
    Kızlarla iletişim iyi ortamda rahatım,kızları güldürürüm ama takam kafama teklif etmeye utanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

Hacı kızlar cesarete güce ve pereye bakarlar.Ama sana bir tavsiye bu saydıklarımın hepsi bir gün gelip geçer..

Önemli olan eğer bir kızı kendine aşık etmek istiyorsan akıllı olmandır.Çok şey yaşamaktır.Her konuda kendini eğitmen lazım.Spor,müzik,teknoloji bunlardan başlıcaları.

Ve en önemlisi kızlara kızlardan daha akıllı olduğunu gösterirser o kız senin kölen olur.

(Proje çalışmam olduğu için ve ayrıca grip olduğum için iyi anlatamadıysam özür dilerim.)

• Hacı salla Türk kızlarını 200 dolar attımı rusa sana bi muamele çekerler bir daha hiç bir Türk kızıyla çıkmak istemesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackanka

Hacı salla Türk kızlarını 200 dolar attımı rusa sana bi muamele çekerler bir daha hiç bir Türk kızıyla çıkmak istemesin.

Olayı abazanlıga vurma ya pff.

konuyu açan arkadaşa söylüyorum.
    Kızları okadar gözünde büyütme gerçekten farklı gelebilir,Teklif etmeye korka bilirsin ama, gerçekten korkmaya ve üzüntü yapmaya değmez.
    Kız bulmak istiyorsan ortam yapıcaksın gece hayatında çok iyi iş var bar vs onlr olmaz diyorsan, şunu söyliyebilirim:Gözüne kestigin bi kıza teklif et ha dmiyorumki gördügün gibi git yapış. Bakıyorsun kızda sana bakıyor 1-2 gün bakıştınız yada hafta git açıl tabi kızın karşısında maymun gibi kalma kıza hükmet bi nevi cesaretli ol.
    Bak ben görüyorum çarşıda kamilin yanında melek gibi kız var tipine bakarsın adam arap gibidemiyorumki onun çıkmaya hakkı yok oda insan sende ne fark var?
    O adam yaparsa sende yaparsın.
    Kız arkadaş yapmak için ortamlar : Okul , İş yeri , Bar disko vs.. Yolda gördügün kıza teklif etme direk red eder orası kesin Ortam önemli hemde çok.

• bizim cıktıgımız kız sayısı 3 haneli rakamları buldu da ne oluyo sanki....

bırak tadını bilmediğin yemeği canın cekmez...

ilerde annen sana bi tane evlenmelik bulur halledersin....

bu saate kade güven meselesini çözemediysen bu saatten sonra zor o iş...
  • ilk olarak apaçi gibi olmayacak halk tabiriyle hafif cool resimlerini çek, öyle aynalara pozlar verip falan çekme ne biliyim çektir birilerine doğal resimler olsun, apaçiler emolar kırolar gibi olmasın, sonra arkadaşlık siteleri sürüyle gir hepsine üye ol oralara resimlerini falan koy zaten tek tük mesajlar gelmeye başlar sen de birilerine mesaj atarsın, böylece kızlarla bir münasebetin olur en azından oturup msnde 2 laf edeceğin kız olur

bunun dışında elbet arkadaşların vardır, erkek veya kız, kız hiç yok desek bile erkek olanların çevrelerinden faydalan, haftasonları buluş arkadaşlarınla erkek de olsa buluş 2 dolaşır bi yerlere gidersiniz orada birşeyler olur, onun tanıdığı olur şusu busu olur denk gelir, tabi ortamı olan arkadaşların varsa onlarla da takıl

ayrıca elinde biraz mevcut para varsa kurs tarzı birşeye git, hem sana eğitici olarak faydası olur hem de arkadaş edinirsin, şu zamana kadar gittiğim tüm kursları liselere üni ye hazırlık ingilizce almanca falan kursların hiçbirini boş geçmediğimi düşünürsek işe yarar bir yöntem

• quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Bende sarılmak istiyorum,gezmek istiyorum ama olmayınca olmuyor işte beğenmiyor kızlar beni :(

Ne olurdu PS3'te beraber Little big planet oynayıp gülsek :( Ne olurdu kolumun altına alıp Korku filmi izlesek Allah'ım ne olur bu masum kulunun sesini duy.Fazlasında gözüm yok.

dayı olay ps3 yapanlarda bence bu alet resmen erkeklere göre yapılmış ben parasını biriktiripde ps3 alan bi kız görmedim de duymadım da .. ps3 bayanlarada sevdirseler onlarla olan ortak noktalarmız olur sen de boş durmassın bende

ULEAN SONY DUY SESİMİZİ

• quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

üniversite kazan...!
    başka şeylerde kazanıyorsun...!

Biz kazandık da ne oldu
  • bu seneye kadar hiç takmazdım bu sene bende birilerini sevme birilerinden hoşlanma isteği oldu. yaş gereği sanırım. (17-18 yaşları arası oluyor herhalde).

bir kızdan hoşlanıyordum, geçen hafta başkasından hoşlandığını (kızdan 2 yaş küçük ) gördüm. iyi oldu gördüğüm kafamı yok yere meşgul ediyordu nasıl belli etsem vb. önümüzdeki maçlara bakacağız.

yani diyeceğim geçer o. yaşın gereğidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

belkı garıp gelıcek bıseyde ben anlatım..yasım 31 ayıptır solemesı utangac bırıydım 21 yasında mıllı oldum o gune kadar kızlarla sadece gozsel temasım olmustu..mıllı olduktan sonra gercekten guven geldıgını hıssettım..sonra rahatca gırdım cıktım (yanı ortamlara) sımdı kısmetse evlenıcem..daha yasın kucuk dert etme kız olayını bıraz cesaret olsun yeter kızlar erkeklerden bekler teklıfı unutma..kızlarla once sevgılı olucam dıyede konusma daha cok erkek arkadsınmıs gıbı arkads olmayı dene (erkek ark dedıysem erkekle konusurz gıbı de degıl)..neden bunları anlattım genelde kızlarla konusamama olayları ozguven eksıklıgınden kaynaklanıyor..azcık ozguven gerısı kolay..tabıı oncelık bıkızı gozune kestırmek...kal saglıcakla...ok

güzel diyorsunda abi,liseli kızlara karşı müthiş bi çekim var içimde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.