Şimdi Ara

YETER BEE !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanlış anlama ama 18 yıl bi direk olsaydın bi kız gelip çarpardı
  • içelim hacım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Ya bende çok utangacım.
    Kızlarla iletişim iyi ortamda rahatım,kızları güldürürüm ama takam kafama teklif etmeye utanırım

aha bu iğrenç durum bende de var. sınıfın önünde, yemekhanede gelen geçen bütün kızlar selam verir. hepsiyle muhabbetim vardır. ama iş teklif etmeye gelince tırsıyorum.

gerçi bu aralar gaza gelip teklif etmeyim zaten. kötü durumdayım yazık olur kızcağıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: victorist

quote:

Orjinalden alıntı: Her An

quote:

Orjinalden alıntı: erse1905

NO SS NO GÜVEN

arkadasım bır fotoraf koyarsan dh ailesi soruna dırek çözüm bulacaktır

hellyea,ne bilim fotomu gay ağırlıklı sitelerde paylaşcamıycanızı...?

Sen bu kafa ve ön yargı ile daha çook kızsız kalırsın arkadaş doğru demiş Koy resmini Dh sana çözüm bulsun

kanks forumun eski üyelerindenim,tanınırım foto koyarsam

• koy ss siz konumu olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 19 Mayıs 2009; 17:21:02 >
  • hüseyin16 fln mısın yoksa??? hehe darkchild çıkıomuş arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luccehese

arkadaş utangaç galiba biraz anladığım kadarıyla.. ama utanılacak ve çekinilecek hiçbirşey yok ortada.. gideceksin hoşuna giden kıza arkadaşlık teklif edeceksin reddedersede bu dünyanın sonu değil koy ver gitsin diceksin...Sanki herkes her teklif ettiği kızla birliktemi oluyo tabiki hayır..Belki 10 kızdan 2 yada bilemedin 3 tanesi teklifleri kabul eder..O yüzden takam kafana ok..

• truvadaki süleyman gibi

sende birgün ....... yeenim
  • aboooooooooow ne olmuş la burada laooow çocuk kabak çiceği gibi açılmış valla bende aynı durumdayım yapacak bişi yok zamana bırak takmamaya çalış OYUN OYNA ? yeni ekran kartı al son sistem en son oyunları full kalitede aç oyna inan kız felan hepsini unutu verirsin bak nickime Pro-Gamer... understaadddddddd...
  • Biraz geç kaldın sorunun için, Mr Freud sizlere ömür :(
  • la bu azmış abazalık başına vurmuş bunun düz duvara tırmanıyodur bu şimdi 10 kaplan gücündedir kaçın canınızı kurtarın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

aboooooooooow ne olmuş la burada laooow çocuk kabak çiceği gibi açılmış valla bende aynı durumdayım yapacak bişi yok zamana bırak takmamaya çalış OYUN OYNA ? yeni ekran kartı al son sistem en son oyunları full kalitede aç oyna inan kız felan hepsini unutu verirsin bak nickime Pro-Gamer... understaadddddddd...

kanki oyunlarda zevk vermiyor,mmorpg yi bıraktım çünkü o zaman hiç dışarıya çıkmıyordum,şimdik ufakta olsa dolaşıyorum bazı bazı..neverwinter 2 trainer varsa yolla,madem progamers .88 version için ama takıldığım için oynuyamıyorum...

@haşin_erkek
    sen kaç kendini kurtar :D

• Not: El benim değildir yanlış anlamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

/>

Not: El benim değildir yanlış anlamayın

kime yumruk darbesi indireyim anlamadım,kızlara yumruk at,bayılt ve kaçır diyorsan..kusura bakma ama beni yanlış tanımışşsın bütün suç senin beybii

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.