Şimdi Ara

Yeter bu çile ya!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir arkadaş 1 yıllık laptop 8.1 kurulu 8gb ram i7 3630qm işlemcisi var yüksek performansda çalışıyor ayarları bizzat yaptım ama bu illetten kurtulamıyorum .

Bir programı alta attığım zaman açık olan program gayet iyi bir şekilde çalışıyor ama 10 dk bile geçmeden alttaki programa geçiş yapmak istersen geçiş yapmak istediğim program yanıt vermiyor diyor ve 2-3 dk beni bekletiyor . Aynı sorun lanet olası çok süper hiper hızlı sözüm ona onlarca sayfa açabildiğimiz chromeda da oluyor 7-8 tane den fazla içeriği bol sayfa açıyorum 10 dk bir sayfada takılmam diğer hepsinin donmasına neden oluyor ve geçiş yapmakta sıkıntı çekiyorum sürekli mükkemmel chrome yanıt vermeyi durduruyor .

Yahu sistemde sorun var diyecem bu sistemde ne sorun olacak 8 gb ram i7 3630qm işlemci gt650m var bu sistem battlefield 4 de bile sorun yaratmıyor kıçıkırık özellikten yoksun mac çakması windowsta mı sorun yaratacak ? Ben bu laptopu satın alırken 200 lira verdim windows lisansı olsun diye rezalete bak yanıt veren program bulmakta zorluk çekiyorum artık !

Haykırışımın ardından ,acaba güzel forumdaşlarım benim yanlış olduğum bir nokta veya sorunumun çözümünü söylerlerse çok sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Bu nedir arkadaş 1 yıllık laptop 8.1 kurulu 8gb ram i7 3630qm işlemcisi var yüksek performansda çalışıyor ayarları bizzat yaptım ama bu illetten kurtulamıyorum .

Bir programı alta attığım zaman açık olan program gayet iyi bir şekilde çalışıyor ama 10 dk bile geçmeden alttaki programa geçiş yapmak istersen geçiş yapmak istediğim program yanıt vermiyor diyor ve 2-3 dk beni bekletiyor . Aynı sorun lanet olası çok süper hiper hızlı sözüm ona onlarca sayfa açabildiğimiz chromeda da oluyor 7-8 tane den fazla içeriği bol sayfa açıyorum 10 dk bir sayfada takılmam diğer hepsinin donmasına neden oluyor ve geçiş yapmakta sıkıntı çekiyorum sürekli mükkemmel chrome yanıt vermeyi durduruyor .

Yahu sistemde sorun var diyecem bu sistemde ne sorun olacak 8 gb ram i7 3630qm işlemci gt650m var bu sistem battlefield 4 de bile sorun yaratmıyor kıçıkırık özellikten yoksun mac çakması windowsta mı sorun yaratacak ? Ben bu laptopu satın alırken 200 lira verdim windows lisansı olsun diye rezalete bak yanıt veren program bulmakta zorluk çekiyorum artık !

Haykırışımın ardından ,acaba güzel forumdaşlarım benim yanlış olduğum bir nokta veya sorunumun çözümünü söylerlerse çok sevinirim .

Sistemi temiz bir dosyayla formatlamayı deneyebilirsiniz,windows'un sürüm hatasından kaynaklanan bir sorun olabilir,bende windows 8.1 kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım çünkü

• Bu sorunu en iyi şu şekilde açıklarım sanırım : Uyku modundan uyanan windows bilgisayar donukluğu.

Bilgisayarda bir kaç program açık kalsın 1 saat ellemiyim sonra gelip kullanmaya başliyim donmuş bir bilgisayarın ısınarak çözülmesi gibi hareket ediyor. Acaba kendi kendine değerleri felan mı düşürüyor tasarrufu için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Bu sorunu en iyi şu şekilde açıklarım sanırım : Uyku modundan uyanan windows bilgisayar donukluğu.

Bilgisayarda bir kaç program açık kalsın 1 saat ellemiyim sonra gelip kullanmaya başliyim donmuş bir bilgisayarın ısınarak çözülmesi gibi hareket ediyor. Acaba kendi kendine değerleri felan mı düşürüyor tasarrufu için ?

Bu sorun ben w7 kullanırken olmuştu,tertemiz formatımı attım şu anda gayet stabil çalışıyor ama bilgisayarınızda önemli belgeler varsa başka yollar arayabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.