Şimdi Ara

yeter sony yeter ps3!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fanatigim Xbox'cı olucam bunlar ne demek cözemedim senelerdir takım mı konsol mu bu ? Birde bunlar için kavga edipte 10'larca kez banlananlar bile var forumlarda

Power tuşuna basın eglence başlasın Power tuşunu tekrar bastıgınızda eglence bitsin daha ne diye kendinizi yoruyosunuz.
  • bi anlık sinirle yazılmış sanırım yoksa büyütülcek bi şey yok herkesin başına gelebilir xbox'tada nintendo'da ps'te de
  • Geçen hazirandan beri Pal kullanıyorum tr garantili en ufak sıkıntı çıkarmadı belki 3-4 kere donmuştur bazı demolarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermaltake -- 2 Temmuz 2008; 0:08:42 >
  • 40 dereceyide geçmiştir o alet.sony bu konuda genel olarak daha iyi gibi.eğer el yakıcak kadar diyorsan pc den bildiğim kadarıyla en az 65 derece kadardır.sony yapıyor işte
    quote:

Orjinalden alıntı: semih20

gerçekten çok şaşırdım ..ben ps3 ümü spot aldım ..koyacak yerimin olmadığından tv sebasının çift kapaklı dijital uydu alıcısının altındaki rafa koydum ..ps3 ü açtığımda dik şekildeki makinayı dışarı doğru hafif çekip kapaklar açık şekilde bırakıyordum..dün 12 yaşındaki erkek kardeşime ps3 açık şekilde oynaması için bıraktım ..kardeşim akşam saat 18.00 gibi ps3 ü kapatmayı unutup..tv kapatmış .rafın kapaklarını kapatıp eve gitmiş..akşam saat 24:20 sıralarında sehbanın çok sıcak olduğunu hissttim ..eyilip ps3 e baktığımda çalıştığını gördüm...korku ve panikle kapağı açtım..yanındaki kolonya ısıdan yumyumuşak olmuş..kremler erimiş makina el yakacak kadar ısınmış...korkuyla tv yi açıp çalışıp çalışmadığını kontrol ettim çalışıyordu ...derin bi oh çektim..ve sonra helal olsun sony ye dedim rahat makine 40 dereceye çıkmıştı ..tık dememdi..gerçekten taktir ettim...senin başına gelen bu olay..özelliklede ısınmadan kaynaklı bu olay beni şaşırttı

• arkadaşlar tamam büyütmeyelim
    sorunun kaynağını bulalım
    şimdi 4 saattir oynuyorum bozuk diye götürsem kimse inanmaz
    bakalım mgs4den mi kaynaklanıyor.
    tecrübe böyle kazanılıyor.
  • valla markası farketmez, bu elektronik işleri inanmasanız da sanş işi... arkadasla birebir aynı sistemi kuruyoruz, onda takılmayan oyunlar bende 30 fps alıyor, ya da aynı model cep telefonu alırsın seninki 1 ay serviste kalır, diğeri takır takır calısır....

sanırım arkadas da böyle bi talihsizlik yasamıs.... dediğim gibi, biraz da şans işi...
  • 4 saat oynadıktan sonra son derece kurallara uygun kapadım
    tam açacaktım aynı sorun tekrarladı kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı.
    biraz bekledim açıldı
    yani bu iş arapsaçına döndü
  • WIZARD of WOR -> Cevap: Playstation 3 - Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları!!! (18 Şubat 2008; 16:07:30)

quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

quote:

Orjinalden alıntı: WIZARD of WOR

Beyler bugun benim PS3 teproblem cikardi.Cihazi acamzdim bir turlu.Ana guc dugmesini aciyorum kirmizi isik yaniyor.Stand by tusuna basinca fan gurultuyle kisa bir sure calisip susuyor ve alet bibibip yapip kirmizi isik surekli yanip sonuyor.Ekranda sinyal yok diyor.Yani cihaz kapaliymis gibi.Sonra 13~14 sefer acip kapattiktan sonra duzeldi. Var mi basina boyle bir sey gelen.Acayip moralim bozuldu ya.Bluray gider mi derken simdde cihazi acarken mi tirsaca ben ya.

ps3ün güç kablosuyla oyna belki tam temas etmiyordur..

Güç kablosunu tamanen takıp çıkarttım zaten hocam.Bu sabah yine denedim yine aynı şeyi yapıyor.Sinir oldum.Hem de bu sefer 20 sefer aç kapa yaptım gene olmadı.Hepten gitti galiba.Stand by'a basınca önce kısa bir süre yeşil yanıyor.Sonra VUUUFFFF diye bir ses çıkıyor.Sonrası malum.Kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor.Aynı anda Sixaxis in önündeki ışıklarda yanıp sönüyor.Gitti galiba alet ya.Belçika yolları taştan.SONY sen çıkardın beni beni baştan.Hayret bişey ya.

forumu araştırınca bunu buldum
    yalnız değilmişim
    ama arkadaşın cihazının akibetini bilemiyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

quote:

Orjinalden alıntı: psikomagnet

dakika itibariyle pes 2008 oynuyorum şu an sorun çıkarmıyor
    eğer gece boyu sorun çıkarmaz
    gözler mgs4e çevrilecek...
    saygılar

Dostum bence senin sorunun ısınma. PS3 nasıl bir yerde duruyor? Bir resim koyabilirmisin?

katılıyorum.

ps3ün baş düşmanı tozlanma ve havasız yerde konumlandırma
    foto koyarsan ona göre daha çok yardımcı olabilirz
  • ben ps3 oynarken camı açıyorum serin hava girsin diye. ama ps3 ısınmasın diye değil, kendim için. herifin yaydığı ısıdan oda hamam gibi oluyor, ben serinliyeyim diye açıyorum. kışlık konsol mübarek

( 7.aydayım, tık yok. maşallah )
  • valla xbox360 da 1 yıl sorun çıkmasın dünyanın en büyük mucizesi gibi karşılanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

valla xbox360 da 1 yıl sorun çıkmasın dünyanın en büyük mucizesi gibi karşılanır

konu xbox konusu deilki.arkadaşın ps3 ,ündeki sorun. niye sebepsiz gerginlik yaratıcı mesajlar atıyosun ?
  • arkadaşlar konumla alakalı bir durum değil derim
    daha önceki blurayi bozulan ps3te böyle sorun olmuyordu
    şimdi çok önemli bir nokta yakaladım
    playstation düz dururken sağ tarafındaki delikli bölüm buz gibi
    eski ps3ümde sanki orası ısınıyor gibi geliyordu
    sizin nasıl yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikomagnet -- 2 Temmuz 2008; 12:15:54 >
  • 15 aydır kullanıyorum Türkiye'nin her bir yanına beraberimde götürdüm 50 den fazla oyun denedim bana mısın demiyor. Elektronik şans işidir olabilir bu kadar tepki yersiz...

Ha şunu tepki edersin anlarım. PS3 iyi bir oyun konsolu değil ve başarısız olduğu kesindir.
  • sizi anlamıyorum ben tepki vermeyeceğim de kim verecek
    aldığım cihaz 2 ay sonra bozuluyor ses etmiyorum
    servise veriyorum
    servis biz sana yeni bir cihaz vericez diyolar veriyolar
    verdikleri cihaz bozuk çıkıyor
    sonra tepki edilmez
    demekki bu belçikaya gidenler düzelmiyor
    adam gibi 0 versinler o zaman
    sonra tepki edilmezmiş
    allah kimsenin başına vermesin
    şu an cihazı paketledim
    bakalım bundan sonraki cihaz ne zaman elime geçecek ve ne gibi sürprizler beni bekliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikomagnet

arkadaşlar konumla alakalı bir durum değil derim
    daha önceki blurayi bozulan ps3te böyle sorun olmuyordu
    şimdi çok önemli bir nokta yakaladım
    playstation düz dururken sağ tarafındaki delikli bölüm buz gibi
    eski ps3ümde sanki orası ısınıyor gibi geliyordu
    sizin nasıl yardımcı olabilirmisiniz?

Benim anladığım kadarıyla oradan hava giriyor arkadan da hava çıkıyor. en azından bende böyle oluyor.
  • Benimkinde de Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı. Arada bir iki kere donma sorunu oldu o kadar.

Şimdi böyle yazdık nazar değer filan
  • playstation servise gitti
    yenisini bekliyoruz
    sorunsuzu bulana kadar devam edecem :)
    yılmak yok
  • kardes sana sıfır cıhazmı vermıslerdı?

yanı emın oldunmu sana verılen cıhazın sıfır oldugundan,

oyle 1-2 haftada sıfır cıhaz vercegını sanmıyorum sony nin,

sikayetvar a giriyorum cozulmemıs onlarca sony problemı var , buyuk firma ve musterıyı sallamayan tek firma galiba sony...

sanada gecmıs olsun kardes

not = yazdıklarım beni baglar, kimse kalkıpta tartısmaya girmesin acsın şikayetvar dan baksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih20

gerçekten çok şaşırdım ..ben ps3 ümü spot aldım ..koyacak yerimin olmadığından tv sebasının çift kapaklı dijital uydu alıcısının altındaki rafa koydum ..ps3 ü açtığımda dik şekildeki makinayı dışarı doğru hafif çekip kapaklar açık şekilde bırakıyordum..dün 12 yaşındaki erkek kardeşime ps3 açık şekilde oynaması için bıraktım ..kardeşim akşam saat 18.00 gibi ps3 ü kapatmayı unutup..tv kapatmış .rafın kapaklarını kapatıp eve gitmiş..akşam saat 24:20 sıralarında sehbanın çok sıcak olduğunu hissttim ..eyilip ps3 e baktığımda çalıştığını gördüm...korku ve panikle kapağı açtım..yanındaki kolonya ısıdan yumyumuşak olmuş..kremler erimiş makina el yakacak kadar ısınmış...korkuyla tv yi açıp çalışıp çalışmadığını kontrol ettim çalışıyordu ...derin bi oh çektim..ve sonra helal olsun sony ye dedim rahat makine 40 dereceye çıkmıştı ..tık dememdi..gerçekten taktir ettim...senin başına gelen bu olay..özelliklede ısınmadan kaynaklı bu olay beni şaşırttı

40 derece aslında pek bi sıcaklık değil :)benim ki de dışarda durmasına rağmen ısınıyor ama kaç saat oynarsam oynayayım sorun çıkarmıyor çok şükür...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.