Şimdi Ara

yeter sony yeter ps3!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    burda bozulan cihazlar toplanıyor ayda bir belçikaya gidiyor
    aynı anda önceki aylardan gitmiş olan tamir olan cihazlar geri geliyor
    yani sana 0 değil 2. el cihaz veriyorlar
    kendi cihazımı isterim diyorsa bekleyeceğin süre 4-5 ay dediler bana

quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

kardes sana sıfır cıhazmı vermıslerdı?

yanı emın oldunmu sana verılen cıhazın sıfır oldugundan,

oyle 1-2 haftada sıfır cıhaz vercegını sanmıyorum sony nin,

sikayetvar a giriyorum cozulmemıs onlarca sony problemı var , buyuk firma ve musterıyı sallamayan tek firma galiba sony...

sanada gecmıs olsun kardes

not = yazdıklarım beni baglar, kimse kalkıpta tartısmaya girmesin acsın şikayetvar dan baksın

• kul yapımı olur böyle şeyler 10.000'de bir falan
  • galiba son güncelleme yüzünden gitti cihaz...

teşekkürler sony
  • bi mgs için değermi gel xbox istediğini oyna korsanı catır catır
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeoum-jang

bi mgs için değermi gel xbox istediğini oyna korsanı catır catır

• quote:

Orjinalden alıntı: Disasterpiece_123

Uzun zamandır ps3 kullanıyorum Xbox almadan önce hatta... Bu alet o kadar sağlam ki arkadaş saat öğlen 1 de açıyorum bi bakıyorum sabah 6 olmuş ama tık yoq saatlerce kullanıyorum ne bır hata ne donma ne dısc okumama.. Xbox ımda var onu oynarken bır elım konsolda oluyor ısısını kontrol edıyorum.. yada 15 dakıkalık aralarda konsolun arkasına hava yaptığımı hatırlarım ısınmasın diye cidden yenı nesıl konsollarda en sağlamı ps3 buna eminim.. ( xbox da hiç bir sorun çıkarmadı ama .. )

Mangal mı yapıyorsunuz yoksa oyun mu oynuyorsunuz? Allahtan PS3'te böyle sorunlar yok.

• Geçtiğimiz günlerde yayınlanan PlayStation 3 2.40 güncellemesi, bazı sistemlerde sorun çıkartması nedeniyle Sony tarafından geri çekildi. Şu anda sorunun üzerinde çalıştıklarını belirten Sony çalışanları, güncellemenin tekrar ne zaman indirilmeye sunulacağı hakkında ise henüz bir bilgi vermedi

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13924
  • ben ps3 u alali 4 ay oldu goz iptal oldu yaptirtim suan bi sorun yok insallahta olmaz.sunu soyleyebilirim ki ntsc ps3 ler pal a gore bence biraz daha saglam oldugu kanisindayim.arkadasim ilk cikan ps3 ntsc modelinden almisti ve 2 yil sonra onunda gozu iptal oldu ama pal alan arkadaslarin nedense daha bir yil dolmadan ps3 lerinin gozleri iptal oluyor nedense.sonucta ps2 ve 360 gibi kopya oynanmiyor.ps3 e sonucta orjinal oyun takiyoruz.gerci elektronik malzeme ne zaman bozulacagi belli olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan PlayStation 3 2.40 güncellemesi, bazı sistemlerde sorun çıkartması nedeniyle Sony tarafından geri çekildi. Şu anda sorunun üzerinde çalıştıklarını belirten Sony çalışanları, güncellemenin tekrar ne zaman indirilmeye sunulacağı hakkında ise henüz bir bilgi vermedi

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13924

Sony'nin donanımda başarılı ama yazılım ve devkit konusunda ne kadar geri olduğunu gösteren bi olay şaşırmadım doğrusu

• quote:

Orjinalden alıntı: zack06

ben ps3 u alali 4 ay oldu goz iptal oldu yaptirtim suan bi sorun yok insallahta olmaz.sunu soyleyebilirim ki ntsc ps3 ler pal a gore bence biraz daha saglam oldugu kanisindayim.arkadasim ilk cikan ps3 ntsc modelinden almisti ve 2 yil sonra onunda gozu iptal oldu ama pal alan arkadaslarin nedense daha bir yil dolmadan ps3 lerinin gozleri iptal oluyor nedense.sonucta ps2 ve 360 gibi kopya oynanmiyor.ps3 e sonucta orjinal oyun takiyoruz.gerci elektronik malzeme ne zaman bozulacagi belli olmaz.

bendeki 1 yıllık ve 60 gb pal. Allaha şükür bişey olmadı. olmazda umarım.

elektirik işi şans işi,sonuçta kul yapımı.
  • Elektrik kesinlikle şans işi örneğin arkadaşın e8400 işlemcisi çokrahat OC oluyor fakat başka bir arkadaşınki resmen takoz.
  • Arkadaşlar bende ps3 ün ilk cıkanlarından var yut dışından kuzenim getirdi hiç bir problemi yoktu elektrikler felanda kesilmedi pes 2009 oynarken küt diye gitti şimdi ise kırmızı ışık yanıyo dügmeye basıyorum yeşil mavi yanıyo tam çalışır gibi 2-3 sn sonra tekrar kırmızıya dönüyor sorun ne olabilir ?
  • az önce sövdüm sony e twitter dan,eğer konsol yapmaktan anlıyorlarsa bu firma bende matematik profesörüyüm...
  • Geçmiş olsun.
  • Profesör olmak için önce yılları öğrenmen gerek
  • Herşeye yorum yapmaya çalışmadan önce tarihleri kontrol edin arkadaşlar... Konu yıllaaar yıllar öncesinin konusu...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.