Şimdi Ara

yeter sony yeter ps3!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir anlık sinirle yazıldığı doğru ama sinirlenmekte haklıyım. Eve gelmişim yeni oyun almışım oynayamıyorum...neyse son dakika güncellemesi yapıyorum...

yaklaşık 4 saattir nba2k8 ve pes olmak üzere oynuyorum sorun çıkmadı.
    dediğim gibi sorunun kaynağı metal gear solid mi diye deneyeceğim.
    eğer şimdi mgs4den sonra aynı sorunla karşılaşırsam sorunun kaynağını bulmuş olacağım...
    saygılar

Blu-rayimiz bozuldu sesimizi çıkarmadık paşa paşa servise götürdük. Garantili ya gönlümüz rahat. 6 gün geçmedi yeni konsolunuz hazır diye telefon geldi. Garantiliyiz ya bir hevesle gittik aldık. O kadar hevesliyizki MGS4e para verdik aldık. Eve geldik bir nba2k8 ile hasret giderdikten sonra MGS4 ü koyduk. O dakikadan itibaren ps3ümden sinyal alamıyoruz. Benim gibi fanatikleri bile xboxcı yapacaklar...
    ayıp bea sony...
    şimdi işin yoksa yarın geri götür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikomagnet -- 2 Temmuz 2008; 0:57:56 >

• sony iyi makina yapmıs ama çürük yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

sony iyi makina yapmıs ama çürük yapmış
    microsoft çok mu sağlam yapmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaob

microsoft çok mu sağlam yapmış?

Alıntıları Göster
    sony nin yaptığı o alet 1 yılı aşkındır tek bir kez teklemedi bence sorun kişisel.
    bence siz xbox cı olun(ne demekse).
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

sony nin yaptığı o alet 1 yılı aşkındır tek bir kez teklemedi bence sorun kişisel.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

15 aydır kullanıyorum ntsc-u en ufak tekleme yok vala

• quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

15 aydır kullanıyorum ntsc-u en ufak tekleme yok vala

Alıntıları Göster
    PS3'den "sağlam olmama", "çabuk bozulma" gibi sebeplerle kaçıpta Xbox360 alırsanız gerçekten delireceğinizi düşünüyorum

Elektronik aletlerde bazen sorunlar olabilir, bunlar öyle sinir edici şekilde gelişir ki, diğer yüzlerce, binlerce kişi en ufak problem olmadan kullanırken, sizin kullandığınız ürün ard arda sorun çıkartır. Çok kafaya takmaya gerek yok, cihazınız garantiliymiş, gidersiniz yine yenisini verirler.

PS3'ün bazı eksiklikleri var, Xbox360 karşısında da eksik olduğu şeyler var ancak konumuz sağlamlık, kaliteli üretim, sorunsuzluksa Xbox360 ve PS3 ü yanyana dahi getirmiyorum.

Not: Mesajda sadece düşüncelerime yer verdim lütfen herkes kendi düşüncelerini saygı çerçevesinde iletsin konumuz başka yerlere, tartışmalara kaymasın.

İyi Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

PS3'den "sağlam olmama", "çabuk bozulma" gibi sebeplerle kaçıpta Xbox360 alırsanız gerçekten delireceğinizi düşünüyorum

Elektronik aletlerde bazen sorunlar olabilir, bunlar öyle sinir edici şekilde gelişir ki, diğer yüzlerce, binlerce kişi en ufak problem olmadan kullanırken, sizin kullandığınız ürün ard arda sorun çıkartır. Çok kafaya takmaya gerek yok, cihazınız garantiliymiş, gidersiniz yine yenisini verirler.

PS3'ün bazı eksiklikleri var, Xbox360 karşısında da eksik olduğu şeyler var ancak konumuz sağlamlık, kaliteli üretim, sorunsuzluksa Xbox360 ve PS3 ü yanyana dahi getirmiyorum.

Not: Mesajda sadece düşüncelerime yer verdim lütfen herkes kendi düşüncelerini saygı çerçevesinde iletsin konumuz başka yerlere, tartışmalara kaymasın.

İyi Forumlar

Alıntıları Göster
    valla bu kez heralde soğutucu ile ilgili bir problem var
    ısınınca yanıp sönen kırmızı ışığı veriyor.
    yarın yine gidecek biraz daha bekleyeceğiz yapacak bir şey yok
    ama inanın tek tük demekle geçmeyin
    ciddi anlamda bir sıkıntı var ps3lerde

• quote:

Orijinalden alıntı: psikomagnet

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: psikomagnet

benim bildiğim ps3 ısınınca fanın devrini arttırıyordu daha iyi soğutuyordu (benimki böyle) eğer seninki böyle değilse kesin bi sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

benim bildiğim ps3 ısınınca fanın devrini arttırıyordu daha iyi soğutuyordu (benimki böyle) eğer seninki böyle değilse kesin bi sorun var

Alıntıları Göster
    sorun oyunun ortasında meydana geliyor bir anda tv sinyal alınamıyor diyor.
    restart atınca önce yeşil sonra sarı sonra yanıp sönen kırmızı ışığı veriyor ve hiç bir şekilde sinyal vermiyor açılmıyor. kapattım yarım saat dinlendirdim. dinlendikten sonra açıldı. oyuna başladım daha ilk missionın başında aynı şekilde tvde sinyal alınamıyor belirdi.
    forumları araştırdığımda kırmızı ışığın (light of death) ölüm ışığı olduğunu söylüyorlar.

• quote:

sorun oyunun ortasında meydana geliyor bir anda tv sinyal alınamıyor diyor.
    restart atınca önce yeşil sonra sarı sonra yanıp sönen kırmızı ışığı veriyor ve hiç bir şekilde sinyal vermiyor açılmıyor. kapattım yarım saat dinlendirdim. dinlendikten sonra açıldı. oyuna başladım daha ilk missionın başında aynı şekilde tvde sinyal alınamıyor belirdi.
    forumları araştırdığımda kırmızı ışığın (light of death) ölüm ışığı olduğunu söylüyorlar.

Alıntıları Göster
    gerçekten çok şaşırdım ..ben ps3 ümü spot aldım ..koyacak yerimin olmadığından tv sebasının çift kapaklı dijital uydu alıcısının altındaki rafa koydum ..ps3 ü açtığımda dik şekildeki makinayı dışarı doğru hafif çekip kapaklar açık şekilde bırakıyordum..dün 12 yaşındaki erkek kardeşime ps3 açık şekilde oynaması için bıraktım ..kardeşim akşam saat 18.00 gibi ps3 ü kapatmayı unutup..tv kapatmış .rafın kapaklarını kapatıp eve gitmiş..akşam saat 24:20 sıralarında sehbanın çok sıcak olduğunu hissttim ..eyilip ps3 e baktığımda çalıştığını gördüm...korku ve panikle kapağı açtım..yanındaki kolonya ısıdan yumyumuşak olmuş..kremler erimiş makina el yakacak kadar ısınmış...korkuyla tv yi açıp çalışıp çalışmadığını kontrol ettim çalışıyordu ...derin bi oh çektim..ve sonra helal olsun sony ye dedim rahat makine 40 dereceye çıkmıştı ..tık dememdi..gerçekten taktir ettim...senin başına gelen bu olay..özelliklede ısınmadan kaynaklı bu olay beni şaşırttı

• quote:

Orijinalden alıntı: semih20

gerçekten çok şaşırdım ..ben ps3 ümü spot aldım ..koyacak yerimin olmadığından tv sebasının çift kapaklı dijital uydu alıcısının altındaki rafa koydum ..ps3 ü açtığımda dik şekildeki makinayı dışarı doğru hafif çekip kapaklar açık şekilde bırakıyordum..dün 12 yaşındaki erkek kardeşime ps3 açık şekilde oynaması için bıraktım ..kardeşim akşam saat 18.00 gibi ps3 ü kapatmayı unutup..tv kapatmış .rafın kapaklarını kapatıp eve gitmiş..akşam saat 24:20 sıralarında sehbanın çok sıcak olduğunu hissttim ..eyilip ps3 e baktığımda çalıştığını gördüm...korku ve panikle kapağı açtım..yanındaki kolonya ısıdan yumyumuşak olmuş..kremler erimiş makina el yakacak kadar ısınmış...korkuyla tv yi açıp çalışıp çalışmadığını kontrol ettim çalışıyordu ...derin bi oh çektim..ve sonra helal olsun sony ye dedim rahat makine 40 dereceye çıkmıştı ..tık dememdi..gerçekten taktir ettim...senin başına gelen bu olay..özelliklede ısınmadan kaynaklı bu olay beni şaşırttı

Alıntıları Göster
    bende ps3 sahibiyim ve bir çok dostumda da var bu bozulmalarla ilgili bi araştırma yaptım kendimce saçma diyende olabilir ama gördümki ps3 ünü türkiyeye resmi olarak gönderilip satılan yerlerden alanlarınki bozuluyor hep. yurt dışından alanlarda hiç sorun yok bende dahil. buda akla şu soruyu getiriyo acaba sony hatalı-defolu malları türkiyeyemi sepetledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

bende ps3 sahibiyim ve bir çok dostumda da var bu bozulmalarla ilgili bi araştırma yaptım kendimce saçma diyende olabilir ama gördümki ps3 ünü türkiyeye resmi olarak gönderilip satılan yerlerden alanlarınki bozuluyor hep. yurt dışından alanlarda hiç sorun yok bende dahil. buda akla şu soruyu getiriyo acaba sony hatalı-defolu malları türkiyeyemi sepetledi.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Hiç bir elektronik alet bozulmayacak diye bir şey yok. Herkesin başına gelebilir. PS3 problemli diye Xbox 360'a geçeceksen vay haline diyeyim. Sağlamlık bakımından tabii ki.

• quote:

Alıntıları Göster
    ps kafede çalıştım 15 tane falan ps3 var hiçbirinin ne kolunda nede konsolunda sorun çıkmıştır.. gün boyunca makineler hep açıktı(12 saat boyunca).. aynı şekilde denemek için xbox 360 lar da vardı kafede.. denemek için koyulmuştu.. ikiside arızalanıp gönderilidi.

not: ps3 de sadece pes 2008 oyununda yapıyordu, o da yazılımsal bir sorundu..

ayrıca ben blu ray kadar sağlam disk görmedim çizilse bile okuyor meret... tekrar ediyorum ps3 de disk çıkartırken oyundayken ana menüye dönüp çıkartın.. blu- ray o zaman hasar görüyor işte..

sanırım piyasada lensleri 90 ytl civarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: naf

ps kafede çalıştım 15 tane falan ps3 var hiçbirinin ne kolunda nede konsolunda sorun çıkmıştır.. gün boyunca makineler hep açıktı(12 saat boyunca).. aynı şekilde denemek için xbox 360 lar da vardı kafede.. denemek için koyulmuştu.. ikiside arızalanıp gönderilidi.

ayrıca ben blu ray kadar sağlam disk görmedim çizilse bile okuyor meret... tekrar ediyorum ps3 de disk çıkartırken oyundayken ana menüye dönüp çıkartın.. blu- ray o zaman hasar görüyor işte..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: naf

naf ında dediği gibi oyunu ana menüye dönüp yani quit game yapıp çıkarır aletide ps düğmesine basıp turn off olarak kapatırsanız yani herşeyi kuralına göre yaparsanız sorun olmaz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: naf

naf ında dediği gibi oyunu ana menüye dönüp yani quit game yapıp çıkarır aletide ps düğmesine basıp turn off olarak kapatırsanız yani herşeyi kuralına göre yaparsanız sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    dakika itibariyle pes 2008 oynuyorum şu an sorun çıkarmıyor
    eğer gece boyu sorun çıkarmaz
    gözler mgs4e çevrilecek...
    saygılar

• quote:

saygılar

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır ps3 kullanıyorum Xbox almadan önce hatta... Bu alet o kadar sağlam ki arkadaş saat öğlen 1 de açıyorum bi bakıyorum sabah 6 olmuş ama tık yoq saatlerce kullanıyorum ne bır hata ne donma ne dısc okumama.. Xbox ımda var onu oynarken bır elım konsolda oluyor ısısını kontrol edıyorum.. yada 15 dakıkalık aralarda konsolun arkasına hava yaptığımı hatırlarım ısınmasın diye cidden yenı nesıl konsollarda en sağlamı ps3 buna eminim.. ( xbox da hiç bir sorun çıkarmadı ama .. )

• quote:

Orijinalden alıntı: Disasterpiece_123

Uzun zamandır ps3 kullanıyorum Xbox almadan önce hatta... Bu alet o kadar sağlam ki arkadaş saat öğlen 1 de açıyorum bi bakıyorum sabah 6 olmuş ama tık yoq saatlerce kullanıyorum ne bır hata ne donma ne dısc okumama.. Xbox ımda var onu oynarken bır elım konsolda oluyor ısısını kontrol edıyorum.. yada 15 dakıkalık aralarda konsolun arkasına hava yaptığımı hatırlarım ısınmasın diye cidden yenı nesıl konsollarda en sağlamı ps3 buna eminim.. ( xbox da hiç bir sorun çıkarmadı ama .. )

Alıntıları Göster
    Dostum bence biraz şanssızsın.Olay bundan iberet.

• quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Dostum bence biraz şanssızsın.Olay bundan iberet.

Alıntıları Göster
    ben xbox ne hayatım boyunca aldım ne de bir arkadasımda oynadım.xboxcı değilim tam tersine herseyim sony oldugu için ps ciyim.zaten ps bölümünde yazmamın nedeni de bu. xbox yok bende
  • quote:

saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

saygılar

Dostum bence senin sorunun ısınma. PS3 nasıl bir yerde duruyor? Bir resim koyabilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

ben xbox ne hayatım boyunca aldım ne de bir arkadasımda oynadım.xboxcı değilim tam tersine herseyim sony oldugu için ps ciyim.zaten ps bölümünde yazmamın nedeni de bu. xbox yok bende

Alıntıları Göster
    Şans meselesi.Garantili olması iyiliğinize olmuş....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.