Şimdi Ara

Yeterli Olsun & Hesaplı Olsun ((PSU))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben yavruvatanlıyım, pc mi anavatandan aldım :)
    Bi arkadaş benim sistemden kurcak, işlemcisi e6750 ve ekran kartı da default 8800gtx olcak; MSI marka...
    buna karşılık sisteme yeterli en hesaplı güç kaynağını bulabilmek için size danışmaya karar verdik. Türkiye piyasasını bilemiyoruz. Yardımcı olursanız seviniriz. Sistem imzada yer alıyor. Sadece işlemci ve ekran kartı farklı olacak
    Edit: Ömürlük Güvenilir olsun LüTfEn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ultimate Gamer_ -- 9 Eylül 2007; 15:34:18 >

• yardım edebilecek yok mu???
  • fsp epsilon 700 watt
  • http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp Bu adresten hesaplayın ve bilgisayarınızı güncelleştirmeyi düşündüğünüz ölçüde biraz daha fazlasını alın. Örneğin 450W çıkan bir sisteme ileride 2 adet daha harddisk almayı düşünürseniz 500W ve üzeri almak iyidir.

Arkadaş 700W demiş ben 8800GTS, Q6600 ve 2 stick ddr2 ram 2 harddisk ve bir optik sürücü var sizin e6750 benim q6600'den daha az güç çekiyor bunun yanında GTX biraz daha fazla güç çekiyor. Tabi benim güç kaynağım var diye almadım. Yeni alsaydım 500W ve üzeri düşünürdüm. Sizinde aşağı yukarı 500W gerçek güç kaynağı ile sorunsuz sistemi kullanacağınızı düşünüorm, ama yine de güncelleştirme için daha üzeri bir güç kaynağı almanız ve en önemlisi gerçek güç değeri veren kaliteli bir güç kaynağı almanızı öneriyorum. Örneğin, tagan, be quiet, fsp, high power ....

• Sağolun arkadaşlar
  • Hesaplamayı yaptık siteden.
    sanırım en iyisi yine ocz gamexstream 600w slı almak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.