You are seeing this message due to an internal error with pokemoncrater.com, not because of an error with your account or your computer. Please check back in a little while and hopefully it will be fixed.
bu hata yüzünden Mew ve Mewtwo alamadım noluo yaaa
valla haklısın bende regirock,mew kaybettimeror yüzünden
banada haritaada mew çıktı alıcaktım click here ye bastım sizin dediğiniz yazdııı
3. oluyoo regirock çıktı yine aynı hataaa verdii
BANA HATA VERMİŞTİ DRATİNİCE Yİ ALICAĞIM SIRADA SONRA KAPATIP AÇTIM BİR BAKTIM DRATİNİCE GELMİŞ AMA TESADÜFEN OLMUŞ OLABİLİR
offfffffff Lugia aLamadımm bence efsane pokemonlar artık alınmıyorr !
bu hata neden çıkıyor ki??????????***
Ya bu hatayı trainerdede veriyo...
Serverde bi sorun var galiba... Bi genişletemediler gitti!!!
Sanırım bu hata ancak yarına kadar düzelebilir... Çünkü sql hata veriyo... Galiba poke resimleri yenilerken kodlarda bi hata yapmış olabilirler..
YİNEMİ YA UFF
valla şu ana kadar yeni haliyle hiç poke görmedim hep hata veriyo
Hatayı Düzeltene KAdar bizim İşimiz Çook Zor
Evet! Ya 1 hafta yada 1 günde düzeltirler herhalde....
bence çoooooook kişi giriyor ondanda olabilir
ya hata yüzünden d.lugia d.mewtwo s.mew ve dahası bir sürü s. d. m. poke kaçırdım
quote:
Orjinalden alıntı: SQUIRTLERMJ
SQL Error: Query error.
Can't open file: 'trade.MYI' (errno: 145)
You are seeing this message due to an internal error with pokemoncrater.com, not because of an error with your account or your computer. Please check back in a little while and hopefully it will be fixed.
bu hata yüzünden Mew ve Mewtwo alamadım noluo yaaa
bencede ben bu sitenin.........
poke yakalayacağın zaman topu attıktan sonra hata verirse yakalıyon ama öbür türlü gidiyo pokemon
Bana haritada hiç pokemon gelmiyoki.Tam ilerliyorum pat malum hata veriyo... Sayfayı yeniliyorum hiçbir hata vermiyo.... Galiba pokemona rastladığım zaman bu hatayı veriyor... Evet evet büyük bi olasılık bu...