Şimdi Ara

YETERSİZ BELLEK HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim bilgisayarımda "Yetersiz Bellek Sorunu" diye bir sıkıntı var. Bu sorun oyun oynamaya başladığım anda ortaya çıkıyor. Oyun Borderlands2. Düşük ayarlara almama rağmen yine de aynı hatayı alıyorum. Normalde Crysis3'ü bile oynatan bilgisayar ki daha önce aynı oyunda sıkıntı çıkarmıyordu, şimdi bu hatayı veriyor ve belli bir süre sonra bilgisayarım kitleniyor. Win8.1 kullanıyorum. Sanal bellek miktarını da artırdım 3000mb C, 3000mb D sürücüsü yaptım ama sıkıntı aynen devam ediyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgisayar;
    ASUS K55VD
    Intel Core i5 3230M
    4Gb RAM
    500Gb HDD
    2 GB NVIDIA GEFORCE 610M Ekran Kartı

• Arkadaşlar yok mu bu sorunu çözebilecek kimse???
  • quote:

Orijinalden alıntı: vladof

Arkadaşlar merhaba. Benim bilgisayarımda "Yetersiz Bellek Sorunu" diye bir sıkıntı var. Bu sorun oyun oynamaya başladığım anda ortaya çıkıyor. Oyun Borderlands2. Düşük ayarlara almama rağmen yine de aynı hatayı alıyorum. Normalde Crysis3'ü bile oynatan bilgisayar ki daha önce aynı oyunda sıkıntı çıkarmıyordu, şimdi bu hatayı veriyor ve belli bir süre sonra bilgisayarım kitleniyor. Win8.1 kullanıyorum. Sanal bellek miktarını da artırdım 3000mb C, 3000mb D sürücüsü yaptım ama sıkıntı aynen devam ediyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgisayar;
    ASUS K55VD
    Intel Core i5 3230M
    4Gb RAM
    500Gb HDD
    2 GB NVIDIA GEFORCE 610M Ekran Kartı

Kardeşim aynı sorun arkadaşda da vardı servise gönderdi bir şey cikmadi tahmimize gore win 8.1de böle birşey yapiyor win 8 de duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir arkadaşta yine olmuştu oda servise verdi yazılımsal yani işletim sistemi kaynaklı farklı bir işletim sistemi işi düzeltebilir.Win 8'de hata bulmuştu oda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Bellek Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.