Bildirim
Yetersiz disk hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
aletin jail breakliysen bu hatayı almaya mecbursun sanırım bende 1 kere karşılaşmıştım -
bu hatayı aldığınızda ne kadar boş alan gözüküyordu ?quote:
Orijinalden alıntı: master/slave
aletin jail breakliysen bu hatayı almaya mecbursun sanırım bende 1 kere karşılaşmıştım -
alan falan göstermiyo sadece yetersiz disk alani diyo sende ok deyip geçiyosunquote:
Orijinalden alıntı: mks70
bu hatayı aldığınızda ne kadar boş alan gözüküyordu ?
Alıntıları Göster -
asagidaki linkte bugun bu konuyla ilgili bir yazi okudum. Ben uygulamadim ama kisaca dedikleri şu: iphone'da uygulamalar icin 300 MB; muzik, fotograf gibi seyler icin de 7444 MB yer ayrilmis. Burada yazan seyler yapildiginda ise yeni uygulamalarin buyuk diske kurulmasi saglaniyor.quote:
Orijinalden alıntı: toraman256
alan falan göstermiyo sadece yetersiz disk alani diyo sende ok deyip geçiyosun
Alıntıları Göster
http://iphoneservis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=2
-
Installer'dan Fix disk space programini yukleyin duzelir.quote:
Orijinalden alıntı: afterflame
asagidaki linkte bugun bu konuyla ilgili bir yazi okudum. Ben uygulamadim ama kisaca dedikleri şu: iphone'da uygulamalar icin 300 MB; muzik, fotograf gibi seyler icin de 7444 MB yer ayrilmis. Burada yazan seyler yapildiginda ise yeni uygulamalarin buyuk diske kurulmasi saglaniyor.
http://iphoneservis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=2
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: xman958
Installer'dan Fix disk space programini yukleyin duzelir.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: xman958
hocam kusura bakmazsan bisey sorucam
sources nedir? -
ben cevaplıyımquote:
Orijinalden alıntı: toraman256quote:
hocam kusura bakmazsan bisey sorucam
sources nedir?
Alıntıları Göster
source kaynaktır. installera yeni sourcelar eklersen yeni programlar ortaya çıkacaktır.
önceki sayfalara bakarsan konu açılmıştı. ordan ekleyebilirsin -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Installer da bu program yok, sorucelardan ekleyeceksek soruce'u nedir bunun???
Ayrıca kullandınız mı bilmiyorum, BossTool diye bi program var aynı şekilde ringtones, wallpapers ve applicationsları 300 MB. lık yerden alıp diğer partition'a atıyor... fakat sanırım manuel yoldan Terminal dan yapılan işlem kesin çözüm?! ne dersiniz yapan oldu mu Terminal dan?!
"afterflame"in verdiği linkte bahsediliyor Terminal dan manuel olarak yapılma işlemini...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 24 Ocak 2008; 14:06:38 >
-
arladaşlar yardım lutfen bsd yukledım ekranda semboller yok oldu menunun lutfen acıl yardımquote:
Orijinalden alıntı: Xphoidquote:
Ayrıca kullandınız mı bilmiyorum, BossTool diye bi program var aynı şekilde ringtones, wallpapers ve applicationsları 300 MB. lık yerden alıp diğer partition'a atıyor... fakat sanırım manuel yoldan Terminal dan yapılan işlem kesin çözüm?! ne dersiniz yapan oldu mu Terminal dan?!
"afterflame"in verdiği linkte bahsediliyor Terminal dan manuel olarak yapılma işlemini...
Alıntıları Göster
-
YOKMU YENI BIR BAŞLIK ACMADAN YARDIMCI OLACAK COK BILEN ARKADASLAR.....quote:
Orijinalden alıntı: DOBERDEN
arladaşlar yardım lutfen bsd yukledım ekranda semboller yok oldu menunun lutfen acıl yardım
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Xphoidquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Xphoid
quote:
Fix disc space error source linki; hackthatphone.com/1.xml
-
teşekkürler arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: xman958quote:
Orjinalden alıntı: Xphoid
quote:
Fix disc space error source linki; hackthatphone.com/1.xml
Alıntıları Göster
-
sourcelarda kesinlikle çıkmıyor. işlem şöyle di mi: source a be adresi ekliyoruz. ardından refresh yapıyoruz ve ardından bakıyoruz. evt hepsini yaptım fixthediscspace yok.quote:
Orijinalden alıntı: alpridvan
teşekkürler arkadaşlar
Alıntıları Göster -
Tekrar tekrar yapin. Eger hatali yazmadiysaniz mutlaka cikar.quote:
Orijinalden alıntı: onurbey
sourcelarda kesinlikle çıkmıyor. işlem şöyle di mi: source a be adresi ekliyoruz. ardından refresh yapıyoruz ve ardından bakıyoruz. evt hepsini yaptım fixthediscspace yok.
Alıntıları Göster -
1.yuklediğim sarkılar kendiliğinden yok oluyorquote:
Tekrar tekrar yapin. Eger hatali yazmadiysaniz mutlaka cikar.
Alıntıları Göster
2.yuklediğim filmde kendiğinden yok oldu
3.1 gb kullanılmıs alan var gozukuyo ama 1 gb lık dosya yok telefonda.zaten sarkılarda yok ilginc.
4.1.1.3 e upgrade ettıkten sonra 300 mblık dosyayı sılmek için isntallerden gereklı app yi cektım ama 300 mb silinmedi
nasıl cözebiliriz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: thujonn
1.yuklediğim sarkılar kendiliğinden yok oluyor
3.1 gb kullanılmıs alan var gozukuyo ama 1 gb lık dosya yok telefonda.zaten sarkılarda yok ilginc.
4.1.1.3 e upgrade ettıkten sonra 300 mblık dosyayı sılmek için isntallerden gereklı app yi cektım ama 300 mb silinmedi
nasıl cözebiliriz?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: thujonn
nasıl cözebiliriz?
1.1.3 ten geriye donun. En temiz yolu bu.
-
Çok üşeniyorumquote:
Orijinalden alıntı: xman958quote:
Orjinalden alıntı: thujonn
nasıl cözebiliriz?
1.1.3 ten geriye donun. En temiz yolu bu.
Alıntıları Göster
-
Siz oturun kahve icerken makina restore etsin.quote:
Orijinalden alıntı: thujonn
Çok üşeniyorum
Alıntıları Göster -
xman saolasın fix disk space in sourceunu vermişsin... boss tool kullandın mı duydun mu biliyor musun?! ben onu kullandım, sanırım halleti işimi ama sanıyorum sadece... sence gene de fix disk space yapim mi?quote:
Siz oturun kahve icerken makina restore etsin.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iphone konum çalışmıyor
- iphone 15 ısınma sorunu
- önceki bir satın alma işleminin faturalandırılması sorunu
- iphone denetim merkezi açılmıyor
- whatsapp da karşı tarafta numaram yoksa nasıl anlarım
- apple watch se 2. nesil ne zaman çıktı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- iphone 13 en çok satılan renk
- samsung en çok satan telefon
- iphone zil sesi yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X