Şimdi Ara

Yetersiz Limit ...Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben Size bi konuda danışmam gerekiyor ...
    Ben Notebook alcam ama kredi kartımın limiti 900Ytl alacağım notebook 2000ytl ..
    Maxımum kart kullanıcısıyım..Limitim üzerinde tek sefer olmak üzere anlaşmalı oldukları firmalardan taksitli alışveriş yapabiliyormuyum..? Bonus kartta öyle birşey duymuştum Acaba Bundada var mı yani maxımumda ..Bankaya mail attım cevap vermediler ...Telefonlada ulaşamadım..Konu ile bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim. iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LineBinary -- 4 Aralık 2006; 15:20:33 >

• aslınıda bunun en iyi cevabı şöyle bulunur :ürünü almaya gidersiniz denersiniz kart limit yetersis diye hata kodu verir . sizde oradan çıkıp bankaya gidip limiti yükseltirsiniz . ama benim bildiğim %99 bu alışverişi o kartla gerçekleştirmezsiniz . limitinizi arttırıp alışverişi yaparsanız da taksitler bitene kadar limiti düşürürmemelisiniz yoksa sanal limit aşımından extreler faizli gelmeye başlar bu da başınızı ağrıtır . bence duruma uygun bir kart bulun ve sanal limit kurallarını iyice okuyun . ülkemizde en çok kredi kartı mağduru yaratan kurallardan biridir sanal limit ve onun faizi .

not : sanal limit nedir ? örneğin bir ürünü taksitli alacaksınız limitiniz toplam fiyata yetiyorsa alışverişi yapabilirsiniz . alışveriş gerçekleştikten sonra "o ayki" harcama limitinizden sadece 1 taksit düşülür .mesela 2000 lira limitli bir kart ile 1500 liralık bir şeyi 15 taksite aldınız . o ay 2000 - 150 = 1850 lira daha harcama limitiniz var ama sanal limitiniz 1500 lira olarak dolmuştur ve sanal limit bu şekilde bir kaç taksitli alışverişle 2000 lirayı geçerse (o aya denk düşen toplam taksitler geçmese bile) extre de limit aşımı adı altında faiz ödersiniz . sanal limit kredi kartı limitini geçebilir ama o ay toplamda ödeyeceğiniz taksit veya alışveriş toplamı kredi kartı limitini geçemez bu da sanal limiti bankaların gizli silahı yapıyor .

• teşekkürler hocam sanal limit olayını incelicem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

kardeş aynı sorun bendede var.benım maximum 200ytl limit var zaten 90 ı falan dolu onu kullanmam.benim 1000 ytl trink nakit var hsbc ye başvurdum onunkisi 750 miş artı bide bonus a başvurdum oda 300 ytl.peşin 1000 ytl yi verip yeni kartlardan çektirip öğrenimi oraya verecez artık eğer senin içinde sorun olmayacaksa birden fazla kartla bu işi halledebilirsin

Sen işin yolunu bulmuşsun valla. Limitim yetmezse başka kartım da var diyorsun
  • öğrencilere HCSB ne kadar limit veriyor hoca m bende FİNANS kart var ib....ler dah yeni 400 lira yaptılar.

Yavs bir de ben taksitle foto mak almıştım onun tkasitleri bitene kadar açılmıyormuş limit

400 milyon yaptılar ama adamlar taksitleri de limite koyyuyorlar

limit 250 milyon falan oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

kardeş aynı sorun bendede var.benım maximum 200ytl limit var zaten 90 ı falan dolu onu kullanmam.benim 1000 ytl trink nakit var hsbc ye başvurdum onunkisi 750 miş artı bide bonus a başvurdum oda 300 ytl.peşin 1000 ytl yi verip yeni kartlardan çektirip öğrenimi oraya verecez artık eğer senin içinde sorun olmayacaksa birden fazla kartla bu işi halledebilirsin

• SÖLEDİĞİNİZ OLAY BONUS UN EXPRESS LİMİTİNDE VAR SADECE, BU DA ŞÖYLE,
    1. KARTIN MİN 3 AYLIK OLMASI GEREKİYOR.
    2. KARTIN TOPLAM LİMİTİNİN %50 FAZLASINI KULLANABİLİRSİN ARTI OLARAK
    ÖRNEĞİN KART 1000 YTL LİMİTE SAHİP, SİZ EXPRESS LİMİTTEN 1500 YTL ÇEKTİREBİLİRSİNİZ, BUNUN 1000 YTL Sİ NORMAL 500 Ü EXPRESS LİMİTTEN.

AMA BİLDİĞİM KADARI İLE BU SADECE BONUS KARRTTA VAR.
  • HOCAM NEDİR bu kredi kartlarından çektiğimiz ...önceden senet yaparlardı ama şimdi karttttttttttttt..........bankayla görüştüm limit aşımı diye birşeyin söz konusu olmadığını sölediler neyse beklicez bakalım birikim yapıp alıcam başka cağre yok
  • aslında kredi kartı kullanmamk lazım gecen haftaya kadar ben hiç çıkarmamıştım ...Tuzaktan başka birşey değil..İnsanlar kredi kartı kullanılmaya zorlanıyor resmen Taksit olayını kredi kartına yapıyorlar vs... işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: LineBinary

Merhaba arkadaslar ben Size bi konuda danışmam gerekiyor ...
    Ben Notebook alcam ama kredi kartımın limiti 900Ytl alacağım notebook 2000ytl ..
    Maxımum kart kullanıcısıyım..Limitim üzerinde tek sefer olmak üzere anlaşmalı oldukları firmalardan taksitli alışveriş yapabiliyormuyum..? Bonus kartta öyle birşey duymuştum Acaba Bundada var mı yani maxımumda ..Bankaya mail attım cevap vermediler ...Telefonlada ulaşamadım..Konu ile bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim. iyi günler

3 ayrı kart çıkar 3 ayrı bankadan. Hepsi de kullanacağın mağazada kullanılabilir olsun. 3x9=27 ; 2 700 ytl eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.