elimde bir oyun mevcut. bu oyunu sorunsuz kuruyorum. ancak oyuna girmeye çalıştığımda yetersiz sistem diye bir uyarı geliyor.(ben öyle anladım en azından, ingilizce kısıtlı, ekran görüntüsü koyuyorum)
oyunun minumum sistem gereksinimleri 128 mb ram ve 24 mb ekran kartı. bende ise 2 gb ram ve 2 gb hd4870 var
bu oyunu xp'de rahat çalıştırıyordum ama 64 bit win7'de bu sorun oluşuyor. bunun bir çözümü var mıdır acaba, ne yapabilirim?
Oyun adı ne peki ? eski bir oyunsa xp tabanlıdır o nedenle windows7 de çalışmayabilir..
Uyumluluk modundan xp sp3 ve admin olarak çalışma işaretleyip tekrar denerseniz bence daha iyi olur.
uyumluluk modunu denemiştim ama olmadı. oyun eski, 2005 çıkışlı. yourself fitness diye, aslında oyun bile değil bir fitness programı.
başka birşeyde gelmiyor aklıma.
Windows 7 xp mode deneyebilirsin.
Arkadaşım o sorun var.. anımsamaya calisiyorum anımsayamadım bendede aynı problem vardı.. Ama sanırım arkadaşların dedigi gibi çözmüştüm.. Uyumluluk modundan.. Bu arada uyumluluk modu yıl gözetmez bilgin olsun*.
dediğim gibi daha konuyu açmadan denemiştim uyumluluk modunu ama işe yaramamıştı. windows 7den öte 64 bit sorun çıkarıyormuş gibi geliyor zaten. neyse artık 32 bit windows kurup öyle deneriz.