Şimdi Ara

Yeti kullanıcıları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2011 yılında aldığım Mits. ASX gerek yol tutuşu olsun gerek yakıt tüketimi olsun kalite olsun son derece memnun kaldım fakat önümdeki taksici ani fren yapınca arkadan müdahale sonucu dudak kısmındaki çıta krıldı servise gittiğimde sadece o çıta için 1700 tl fiyat biçti temsa servisi. Yine geçenlerde araç daha henüz 35.000 km de olduğu halde debriyaj sıyırdı ve servis önüme 4000 tl lik bir fatura çıkardı. Ben ASX den önce corolla kullandım onun debrijajını 83.000 km de 600 tl ye değiştirmiştim. Bu araç parça konusundan kanımı kurutacağını düşünüyoorum ve satmaya karar verdim fakat yine crossover segmentinden özellikle üstüne basarak söylüyorum PARÇASI PAHALI OLMAYAN bir model bakıyorum. Yeti yi düşünüyorum bu aralar fakat sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. FAKAT FİKİR VERENLER YALNIZCA VERDİKLERİ FİKİRDE BULUNAN ARACI KULLANMIŞ OLANLAR OLSUN.. İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: glock77

Merhaba arkadaşlar. 2011 yılında aldığım Mits. ASX gerek yol tutuşu olsun gerek yakıt tüketimi olsun kalite olsun son derece memnun kaldım fakat önümdeki taksici ani fren yapınca arkadan müdahale sonucu dudak kısmındaki çıta krıldı servise gittiğimde sadece o çıta için 1700 tl fiyat biçti temsa servisi. Yine geçenlerde araç daha henüz 35.000 km de olduğu halde debriyaj sıyırdı ve servis önüme 4000 tl lik bir fatura çıkardı. Ben ASX den önce corolla kullandım onun debrijajını 83.000 km de 600 tl ye değiştirmiştim. Bu araç parça konusundan kanımı kurutacağını düşünüyoorum ve satmaya karar verdim fakat yine crossover segmentinden özellikle üstüne basarak söylüyorum PARÇASI PAHALI OLMAYAN bir model bakıyorum. Yeti yi düşünüyorum bu aralar fakat sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. FAKAT FİKİR VERENLER YALNIZCA VERDİKLERİ FİKİRDE BULUNAN ARACI KULLANMIŞ OLANLAR OLSUN.. İyi akşamlar.

İyi hoşta,özel servis denen bir olay var neden onu düşünmediniz?
    Artı aracınız Zaten garanti kapsamında değil mi sizin?
    Artı kasko?

• Orijinalden alıntı: shadowgeist

Artı kasko?

Bak yukarda ben ne güzel hoş bir şekilde "tavsiyede bulunanlar sadece tavsiye ettikleri araçları kullanan veya kullanmış olanlar olsun" diye bildirmişim. Sen kaç yaşındasın veya aracının hiç debriyajı düşmedimi debriyaj balatasının garanti kapsamına girmediğini bilmiyormusun. Ayrıca kaza yaptığın zaman aracın çarptığın yerdeki ezilme , göçme v.b olaylar garanti kapsamına girmez güzel kardeşim. Evet özel servis diye kastettiğin olay aracın yetkili servis dışında olan tamirci dediğimiz yerlerse evet bir özel serviste yaptırdım buda bana 1700 küsür tl ye maal oldu.
    Kasko konusuna gelirsekte ben dini konularda çok ince düşüncelere sahibim bu yüzden yaptırmıyorum. Şimdi çıkıpta bana kasko nun dini konudan ne sakıncası var deyipte konuyu dağıtmayın size iki saat onu anlatamam.

• hocam o işte bir yanlış var bende ASX kullanıyorum kırılan dudakmıdır nedir ona bişey diyemem ama baskı balata 1,800 tl bende merak edip fiyat sormuştum. hatta daha bu fiyat üzerinden pazarlıkla indirimde alınırdı yer bursa sevtaş mıtsubıshı servisi
  • Bence sizi iyi kaziklamislar. Bence sorun aracinizda degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

hocam o işte bir yanlış var bende ASX kullanıyorum kırılan dudakmıdır nedir ona bişey diyemem ama baskı balata 1,800 tl bende merak edip fiyat sormuştum. hatta daha bu fiyat üzerinden pazarlıkla indirimde alınırdı yer bursa sevtaş mıtsubıshı servisi

Zaten 1700 küsür e yaptırdım. Sadece Mar oto nun bana çıkardığı fiyat 4000 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bence sizi iyi kaziklamislar. Bence sorun aracinizda degil.

Bence senin gibi gereksiz mahluklar bu forumda gezdiği sürece benim gibi küfür etmeyi sevmeyen insanlar azalacak.
  • quote:

aracınızın fotoğrafını konunuza ekler misiniz,bana söyledikleriniz ütopik geldi de?
    Yok kaskoya dini açıdan ters bakmak,normalin 2 misli servis fiyatları falan..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

hocam o işte bir yanlış var bende ASX kullanıyorum kırılan dudakmıdır nedir ona bişey diyemem ama baskı balata 1,800 tl bende merak edip fiyat sormuştum. hatta daha bu fiyat üzerinden pazarlıkla indirimde alınırdı yer bursa sevtaş mıtsubıshı servisi

Zaten 1700 küsür e yaptırdım. Sadece Mar oto nun bana çıkardığı fiyat 4000 tl.

hocam o zaman öyle yazın sanki öyle bişey olmuş ki bu baskı balatanın maliyeti 4,000 tl imiş gibi bişey çıkmış ortaya. Bence de pahalı 1,700 bile uçuk bir rakam dışarda yarı fiyatına yapılır belki ama her markada durum böyle yapacak bişey yok.

Çok geçmiş olsun bu arada

• Bir hinlik var bunda... Gene nereye cikacak konu bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: glock77

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Artı kasko?

Şimdi çıkıpta bana kasko nun dini konudan ne sakıncası var deyipte konuyu dağıtmayın size iki saat onu anlatamam.

Çok merak ettim ?
  • Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Artı kasko?

Şimdi çıkıpta bana kasko nun dini konudan ne sakıncası var deyipte konuyu dağıtmayın size iki saat onu anlatamam.

Çok merak ettim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.