yaklaşık 1 aydır iphone üzerinden sorunsuz app store a bağlanıp applicationlar indiriyorum ( iphone un pc m ile senkron olmuyor,bu konudan şurada bahsetmiştim,hala düzelmedi bu sorun ; http://forum.donanimhaber.com/m_31211162/tm.htm)
Bugün ise bir application indirmeye çalıştığımda şu hatayı aldım : "yetkilendirme başarısız . lütfen itunes a bağlanın" (ingilizcesi "authorization failed.please connect to itunes")
Artık hiç bir şekilde bir application indiremiyorum. Telefonum jb li değil.Son sürüm yüklü.Bu problem olduktan sonra itunes u silip yeniden kurdum.Sayısız defa log out log in oldum,i tunes dan deauthorize computer dedim düzelmedi.(i tnes hesabım kredi kartı bilgilerimi verilerek alındı) Ayrıca yine telefonla gelen itunes application un a bugüne dek bağlanamazdım,bölgeniz desteklemiyor gibisinden bi hata verirdi.Ama bu problemle beraber bağlanabiliriyorum.Herhangi bir mp3 yüklemeye kalktığımda yine "yetkilendirme başarısız . lütfen itunes a bağlanın" hatasını veriyor .
bilgisayarınızın saat ve tarihi bios ayarlarından dogru mu bi kontrol edin... bende bi kere öle bi problem yapmıstı... belkide bu yuzdendir
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
bilgisayarınızın saat ve tarihi bios ayarlarından dogru mu bi kontrol edin... bende bi kere öle bi problem yapmıstı... belkide bu yuzdendir
Evet tarih ve saat ayarları doğru,kontrol ettim.
iTunes'un üstteki menülerinden birinde Authorize Account gibi birşey olması lazım, onu deneyin.
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
iTunes'un üstteki menülerinden birinde Authorize Account gibi birşey olması lazım, onu deneyin.
Maalesef bi düzelme olmadı ,dediğinizi yapınca
banada bir kere oldu bu, rastgele wi-fi'ı kapatıp deniyim dedim ve sorun çözüldü. Wi-Fi ile alakalı değildir ama, başıma geleni söyliyim dedim :D
dostum authorized computer war onu kullan ordan oluo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme