Şimdi Ara

'yetkilendirme başarısız . lütfen itunes a bağlanın'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 aydır iphone üzerinden sorunsuz app store a bağlanıp applicationlar indiriyorum ( iphone un pc m ile senkron olmuyor,bu konudan şurada bahsetmiştim,hala düzelmedi bu sorun ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_31211162/tm.htm)

Bugün ise bir application indirmeye çalıştığımda şu hatayı aldım : "yetkilendirme başarısız . lütfen itunes a bağlanın" (ingilizcesi "authorization failed.please connect to itunes")

Artık hiç bir şekilde bir application indiremiyorum.
    Telefonum jb li değil.Son sürüm yüklü.Bu problem olduktan sonra itunes u silip yeniden kurdum.Sayısız defa log out log in oldum,i tunes dan deauthorize computer dedim düzelmedi.(i tnes hesabım kredi kartı bilgilerimi verilerek alındı)
    Ayrıca yine telefonla gelen itunes application un a bugüne dek bağlanamazdım,bölgeniz desteklemiyor gibisinden bi hata verirdi.Ama bu problemle beraber bağlanabiliriyorum.Herhangi bir mp3 yüklemeye kalktığımda yine "yetkilendirme başarısız . lütfen itunes a bağlanın" hatasını veriyor .

• bilgisayarınızın saat ve tarihi bios ayarlarından dogru mu
    bi kontrol edin...
    bende bi kere öle bi problem yapmıstı... belkide bu yuzdendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

bilgisayarınızın saat ve tarihi bios ayarlarından dogru mu
    bi kontrol edin...
    bende bi kere öle bi problem yapmıstı... belkide bu yuzdendir

Evet tarih ve saat ayarları doğru,kontrol ettim.
  • iTunes'un üstteki menülerinden birinde Authorize Account gibi birşey olması lazım, onu deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

iTunes'un üstteki menülerinden birinde Authorize Account gibi birşey olması lazım, onu deneyin.

Maalesef bi düzelme olmadı ,dediğinizi yapınca
  • banada bir kere oldu bu, rastgele wi-fi'ı kapatıp deniyim dedim ve sorun çözüldü. Wi-Fi ile alakalı değildir ama, başıma geleni söyliyim dedim :D
  • dostum authorized computer war
    onu kullan ordan oluo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.