Şimdi Ara

Yetkili servis önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford Fiesta 2012 benzinli otomatik aracımın şanzımanında arıza var, Ankarada hangi yetkili servisi önerirsiniz?

• Ben ankarada aracımı bosch car servise ( vopel oto) götürüyorum. Önceden sanayiye götürüyordum ancak orjinal dedikleri çoğu parça yan sanayi çıkınca bosch car servisi tercih ettim. Sanayide araçta sorun olduğunda muhattap bulmak imkansız ama bosch car servislerde orjinal bosch parça kullanıyorlar , faturalı ve işlemin sonunda size hangi parçanın ne kadara değiştiğini gösteren listede veriyorlar. Üstelik aracınızın garantisi de bozulmuyor. Sanayide diskteki sorun nedeniyle diske torna yapmışlardı, orjinalini bulamazsın demişlerdi. Bosch servis direk diski değiştirdi. Zaten parça ellerinde yoksa veya o parçayı monte edecek bir alet yoksa, aracı kendileri ilgili yere götürüp yaptırıyorlar ve her işlemde size bilgi veriyorlar.

Velhasıl, Geçen hafta yine bakım için götürdüm, balatadan ses geliyordu, teknisyene balata değişmesi gerekiyor sanırım demiştim. Normalde ne beklersiniz? Müşteri nasılsa balata maliyetine katlanmaya dünden hazır, biz değiştirelim de para kazanalım. Ancak öyle yapmadılar. Balata ve disklerde problem yokmuş. Bir sonraki bakıma kadar balatanın idare edeceğini dolayısıyla balatayı değiştirmeye gerek olmadığını sadece tozlandığını dolayısıyla balataları söküp, temizleyip takmanın yeterli olacağını söyledi teknisyen. Boşa hiç masraf yapmayın dedi. Ben de teşekkür ettim. Sonuçta balatadan çıkan ses artık yok.

Şanzıman yağı aracın hiç değişmemişti. Bu yağı değiştirmenin zor olduğunu birkaç usta söylemişti. Ancak vopel otodaki teknisyen, öyle şey olur mu efendim, değiştirirz tabi hem de şanzımanda başka bir sorun var mı ona da bakarız zira otomatik araçlarda 60.000 de bir şanzıman yağının değişmesi gerekiyormuş. Benim aracım 140.000 de olduğu için yağ çamura dönmüş tabi.

Ümitköydeki bosch car servisin de iyi olduğunu duymuştum. Ancak yukarıda da başımdan geçen örnekte de açık olduğu üzere, vopel oto’yu tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.