Şimdi Ara

yetmezmi??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şampiyonluk için bu kadro türkiyeye göre fazla avrupada görmek isteriz

• bencede ama en az 1 2 transfer lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral32 -- 14 Temmuz 2006; 14:13:27 >
  • bu kadroyla lige girersek yine 20 puan geride noktalarız. tümer sergen gitti delgao geldi kordoba gitti runje geldi ailton gitti nobre geldi. sol kanat ve defansın ortasına transfer lazım.
  • Bencede fazla bişey olmaz yaa bu kadroyla Avrupa'da. Arkadaşın da dediği gibi kale güvencemiz gitti, orta sahanın beyni gitti, zaten fazla ii olmayan forvetimizi fazla güçlendiremedik. Defansımız biraz güçlendi o kadar. Ligde ii bişeyler yapabiliriz Tigana'ya güveniyorum ama Avrupa'da başarı için daha beklicez gibi görünüyo..
  • en az 2 sene lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Bencede fazla bişey olmaz yaa bu kadroyla Avrupa'da. Arkadaşın da dediği gibi kale güvencemiz gitti, orta sahanın beyni gitti, zaten fazla ii olmayan forvetimizi fazla güçlendiremedik. Defansımız biraz güçlendi o kadar. Ligde ii bişeyler yapabiliriz Tigana'ya güveniyorum ama Avrupa'da başarı için daha beklicez gibi görünüyo..

- Cordaba mı güvenceydi kalede? Saçma sapan çıkışları vardı, bir maçta harikalar yaratırdı , bir maç da keleden açılıp hatalı goller yerdi. Bana göre güven vermeyen bir keleciydi. Kendine güveni fazla ama güven vermeyen.

- Orta saha beyinlerinden biri sakatlığından ve kilolarından hiç forma giyemeyen Sergen, biri de işte saman alevi gibi parlayan, ama takımı bazen alıp götüren Tümerdi. Zaten karakterini belli etti, o beyin olsa ne olur . Ben orta sahadan giden bir tek Ahmed Hassan'a üzülüyorum. Zaten Delgado da alındı.Bakalım orta sahaya ilaç olabilecek mi?

-Forvete Nobre alındı, bence iyi transfer. Zaten Bobo da var, Gökhan da. Bence çok da kötü durumda değil.

-Defans konusunda haklısın, zaten bir tek bunda pozitifisin

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Bencede fazla bişey olmaz yaa bu kadroyla Avrupa'da. Arkadaşın da dediği gibi kale güvencemiz gitti, orta sahanın beyni gitti, zaten fazla ii olmayan forvetimizi fazla güçlendiremedik. Defansımız biraz güçlendi o kadar. Ligde ii bişeyler yapabiliriz Tigana'ya güveniyorum ama Avrupa'da başarı için daha beklicez gibi görünüyo..

- Cordaba mı güvenceydi kalede? Saçma sapan çıkışları vardı, bir maçta harikalar yaratırdı , bir maç da keleden açılıp hatalı goller yerdi. Bana göre güven vermeyen bir keleciydi. Kendine güveni fazla ama güven vermeyen.

- Orta saha beyinlerinden biri sakatlığından ve kilolarından hiç forma giyemeyen Sergen, biri de işte saman alevi gibi parlayan, ama takımı bazen alıp götüren Tümerdi. Zaten karakterini belli etti, o beyin olsa ne olur . Ben orta sahadan giden bir tek Ahmed Hassan'a üzülüyorum. Zaten Delgado da alındı.Bakalım orta sahaya ilaç olabilecek mi?

-Forvete Nobre alındı, bence iyi transfer. Zaten Bobo da var, Gökhan da. Bence çok da kötü durumda değil.

-Defans konusunda haklısın, zaten bir tek bunda pozitifisin

Cordoba bence FuLL güvenceydi 4-5 maç hatalı açıldı diye genel performansını bağlamaz.. (Runje'nin reflexler ii ama boy biraz kısa geldi bana)

Tümer her ne kadar kötü karakterli biri olsa da sonuçta gitti yani bence çok yararlıydı özellikle son zmanlarında.. Sergen de faydalıydı ama vaktini doldurmuştu zaten.

Forvet belki geçen seneden daha alternatifli ve ii ama Nobre gözümde hala sıfır yaa.(yetenek olarak değil karakter olarak ve rakip takımdan gelmesi bakımından) Bakalım golleriyle sevdircek mi kendini..

Pozitif olma konusuna gelince aslında takımdan umutluyum, geçen seneden daha fazla umutluyum, Tigana'yı baya tutmaya başladım takıma da alıştı zaten. Şu Delgado hazırlık maçında fazla ii değildi ama ii şeyler bekliyorum o adamdan zaten henüz genç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    12 ay önce açıldı
    Sistemim ne kadar idare eder ?
    12 yıl önce açıldı
    PSU yeterli olur mu ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• ne avrupası bu kadro avrupaya da fazla runje li nobre li delgadolu bobo lu takım libertadores de bile şov yapar valla, bu takım açık ara şampiyon olur 10. haftada garantiler valla
  • lig başlamadan kendilerini şampiyon ilan edenler..
    bi oynansın da görelim bakalım kim libertodoresde oynar kim nerde oynar...
  • bana sadece türk futbolcudan oluşan defansla şampiyon olan takım söyleyin hatılayamadım.
  • Bu sene 3 tane daha ( 1 i geriye dunya starı biri ileriye dunya starı + gagtuso :P )
    alınmazsa bişey olmaz bu takımdan gene
    unutun hayal yoksa !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.