Bi rahat vermediler ya.. İki dakka gereksizlik yapacaz onada izin vermiyorlar..
Amma duygusal baskı.. Yeter..
Bazen telefonu kaldırıp atmak geliyor ama gidip tekrar almak düşüncesi yoruyor işte.. ve ben bunu başarabilirsem mucizelere inanacağım başaramazsam .. en güzeli yatıp uyumak ama sabah kalkma düşüncesi yoruyor işte.. en güzeli ile en kötüsü sürekli gidip gelmek herhalde ama neden olmasınki.. Evren bile stabil değil bizmi durağan olalım.. olmayalım..
Please Watch The Following Movie This Night,
Ama yetmemiş.. Bu saatte çalan bir kapı zili nezaman hayırlı haber getirirki.. Tabiki oturmaya gelen komşu değil.. Arabanın iç lambasını kapatmayı bile unutacak anlar hep yettiği zamanlarda denk geliyor.. Ya kalkıp kapatacan ya dırdıra devam.. Yatıyorum ben ama..
Hepinize iyi gereksizlikler..
quote:
Orijinalden alıntı: DeWe®
Ama yetmemiş.. Bu saatte çalan bir kapı zili nezaman hayırlı haber getirirki.. Tabiki oturmaya gelen komşu değil.. Arabanın iç lambasını kapatmayı bile unutacak anlar hep yettiği zamanlarda denk geliyor.. Ya kalkıp kapatacan ya dırdıra devam.. Yatıyorum ben ama..
Sanada iyi uykular...
quote:
@emre_fb_fb film bile bana karşı.. açılmadı.. Bugün benim günüm olsun :)
quote:
@emre_fb_fb film bile bana karşı.. açılmadı.. Bugün benim günüm olsun :)
Alıntıları Göster
o film bana da açılmadı,demekki hepimize karşı
ama güzel günler göreceğiz,güneşli günler,sen güneşe bakmaya üşenirsen durum başka
quote:
Orijinalden alıntı: kelcik
o film bana da açılmadı,demekki hepimize karşı
ama güzel günler göreceğiz,güneşli günler,sen güneşe bakmaya üşenirsen durum başka