Şimdi Ara

YETTİ ARTIK BU WINDOWS PHONE'UN SÜNEPELİĞİ (iPhone 5s aldım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cnm sıkıldı forum kirliği yapıyorum, hayırdır niye üstlendin ?
  • Katılıyorum. hayırlı olsun
  • utku acaba wp içine gömülü android mi kullanıyor nasıl facebook'da bildirim sorunu yaşamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinqSaber

cnm sıkıldı forum kirliği yapıyorum, hayırdır niye üstlendin ?

Git başka yerde oyna burası kreş değil.

@fotoburak teşekkür ederim
  • canım sen ne agresifsin böle ? kasma fazla fıtık olursun.. istediğim yere yazarım istediğim yeri okurum sana mı soracam aslanım? kreş değilse burada ne işin var ? okulu mu astın ? bıdı bıdı yapma..
  • Ya bırakın allah aşkına sistem güzelmiş 1 yıldır 620 gibi şişko bir telefonu kullanıyorum telefonsuz kaldığım için ilk günler gözüme sevimli gözüktü aldım 720 TL verip yarı akıllı bir cihaz aldığımı aylar sonra anladım.
    Firmalar program yazmıyorsa Windows'un suçu ne?
    Sen samsung gibi üreticilere milyonlar verebileceksin WPli telefon yapsınlar diye üreticileri teşvik mi edemeyeceksin?
    3. parti yazılımlar yok ve ya geç geliyor
    1 senedir Black bekliyoruz Gdr3 bekliyoruz daha gelmedi bize de.. (gelenlerde fark yok)
    2. el piyasası
    Öldürmüşler 300-400 arası bir fiyata verebilirsiniz yarı yarıya değer kaybı kimse de kullanmak istemiyor.
    iyi yönleri yok mu var tabi
    Kasa kalitesi, Ses kalitesi...

Şimdi Wp cihaza niyetlenen varsa almasın ben mecburum bir süre daha 8.1 de yalan oldu heralde o gelene kadar ben bu telefondan kurtulmuş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinqSaber

canım sen ne agresifsin böle ? kasma fazla fıtık olursun.. istediğim yere yazarım istediğim yeri okurum sana mı soracam aslanım? kreş değilse burada ne işin var ? okulu mu astın ? bıdı bıdı yapma..

İstediğin yere istediğin şeyi yazamazsın öyle burası telefon bölümü ve bu konu da onunla alakalı bir konu. O yav he he mesajını git yaşıtlarının olduğu konu dışına yaz sen hadi bakalım
  • yav he he
  • Adamın platforma ettiği laflara bak

Wp8 e laf atmanın 2 ana sebebi facebook whatsapp
    Facebook ta görüldü çalışmıyormuş,whatsapp da son görülme kapatılmıyormuş.Hey allahım

Android kullanıcısı olarak google playden nefret ediyorum,herşey türkiyeye kapalı.Açık olan içeriğin tamamıda SADECE VE SADECE senin kişisel bilgilerini sürekli sızdırmak için var.Android kadar berbat bir platform yok,hep söylüyorum android google'ın tek rezalet ve en rezalet ürünü doğal olarak.

Galaxy s3 kullanıcısıyım,,birii gelip lumia 920 ile takas edelim dese 1 saniiye düüşünmem geçerim.

Real raciing 3 bedava demişsiniz,her halta para istemekteen oyun neredeyse oynanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Adamın platforma ettiği laflara bak

Facebook ta görüldü çalışmıyormuş,whatsapp da son görülme kapatılmıyormuş.Hey allahım

Android kullanıcısı olarak google playden nefret ediyorum,herşey türkiyeye kapalı.Açık olan içeriğin tamamıda SADECE VE SADECE senin kişisel bilgilerini sürekli sızdırmak için var.Android kadar berbat bir platform yok,hep söylüyorum android google'ın tek rezalet ve en rezalet ürünü doğal olarak.

Galaxy s3 kullanıcısıyım,,birii gelip lumia 920 ile takas edelim dese 1 saniiye düüşünmem geçerim.

Real raciing 3 bedava demişsiniz,her halta para istemekteen oyun neredeyse oynanmıyor.

tamam

• 5S dogru secim kesinlikle. Bir de JB at o telefon yillarca goturur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Adamın platforma ettiği laflara bak

Twitter kullanmıyorum onu bilmem ama face uygulaması wp8 de oldukça hantal çalışıyor. Onun dışında diğer programlarla sorun yaşamadım. Ama akıllı telefonda face uygulamasının sıkıntılı olması bence kabul edilemez. FAceye taracıyıdan giriyorum o derece : ))

Eskiden iphone 4 ve galasxy s2 kulanıyordum bana göre en keyif veren telefon L920 oldu. Bildirim ve kısayoların olmayışı beni sinirlendiriyor ama onun içinde WP8.1 güncellemesini bekliyorum. Bildirim , kısayol ve dosya yöneticisi işi çözülürse ben bu telefonu bozulana kadar kullanırım : )) 3-5 yıl farketmez...

Haa şöyle birşeyde var , şuan ki haliyle bile bana birisi s3 ile gelse hayatta L920 ile takas etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslankani1 -- 22 Ocak 2014; 14:54:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse kimseye Zorla satmiyor.zorla da kullandirmiyor.begenmezsin kuklanmazsin.tamm bende L925 kullanicisiyim.benimde hala eksik gordugum yanlari cok var.bunlarda zaman zaman duzeltilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinoglu

Kimse kimseye Zorla satmiyor.zorla da kullandirmiyor.begenmezsin kuklanmazsin.tamm bende L925 kullanicisiyim.benimde hala eksik gordugum yanlari cok var.bunlarda zaman zaman duzeltilir.

Biriniz de okuyun şu yazdığımı yahu. Alırken telefonlardan pek anlamıyordum diyorum size değil mi? Beğenmediğim şeyi niye alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

8.1 geldi de noldu hala aynı

WP almayın aldırmayın

Şuan kullandığın telefonun modeli nedir ?

• İphone alacak maddi durumunuz varken niye wp yi seçiyorsunuz bilmiyorum ama wp alanların çoğu maddi durumu iyi olmayan arkadaşlar. Ben de onlardan biriyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Zehr-i Sükut

Hocam hayirli olsun ama gelip burda telefonu yerden yere vurmanin amaci nedir? bu konuyu iphone aldigin icin actin aslinda sadece hava atmak icin actigin cok belli o yüzden böyle tartisma yaraticak konu acmaya gerek yok düşüncesindeyim ben.

kimse gözüyle okumadığı için anlamadı bunu. Sadece eksik yanlarını (biliyorum çok fazla yazdım bununla ilgili) yazmaya çalıştım neymiş efendim hava atıyormuşum. Ben senin gibi ergen miyim yeğenim kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Biz Türk milletinin sorunu işte eleştiriye gelemiyor kimse. Bir de para bayıldığı şeye b.k sürdürmeme hastalığı var bizim insanımızda aldığı şey kötü de olsa iyi de olsa. Realist olun azıcık. İleride daha iyi bir telefon aldığınızda eskisinden tiksineceğinize adım gibi eminim. Saçma sapan suçlama ve yerden yere vurma mesajlarınızı kesip artık telefonlar hakkında konuşun lütfen.

Lütfen şu konunun başlığını gözünle okur musun ? Gözün erişmiyorsa yardım edeyim;

YETTİ ARTIK BU WINDOWS PHONE'UN SÜNEPELİĞİ (iPhone 5s aldım)

Bu konu başlığına göre Zehr-i Sükut'un yazdığı yorum harfi harfine doğru/mantıklı Heeeeer şeyi geçtim, bide parantez içinde iPhone 5s aldım yazmışsın Daha neyi savunuyorsun ?

• Bence en büyük sorun ms gibi bir firmanın büyüklüğü yanında insanların bu yeni sistemden ios kadar stabil android kadar uygulama beklemesi. Kimse zorlamıyor alın diye benim tavsiyem paran yoksa al 525 paran varsa al android. Çok zenginsen veya çok zevk alıyorsan git 3 bin ver bir telefona al iphone 6. Benim çevremde herkes telefonumu çok beğeniyor ama değişik zor anlaşılmıyor diyor millet. Ben herkeze alma bu sistem senin istediklerini karşılamaz diyorum. Param olursa kesinlikle ios alırım basarım jailbreği bakarım keyfime. Stabilden insanlar ne anlıyor bilmiyorum benim telefonum s3 mini ile aynı anda açıyor uygulamaları. Gidin Youtube da bakın speed test adına bişey bulamazsınız lumialarda. Efekt koymuşlar her birşey açılışa yavaşlık gizlenmiş bence bu efektlerle. Kasma donma yok demesin kimse benim telefonumda donuyor arada kasıyor kendi kendine res atıyor. Bazen ekrana dokunuyorum işlemiyor. Zırt pırt uygulamalarda crash yiyiyorum. Bugları var sistemin bir kaç tane. Toparlar inşallah ama ios kadar güzeli varken boş işler bunlar paran varsa tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecik09

Bence en büyük sorun ms gibi bir firmanın büyüklüğü yanında insanların bu yeni sistemden ios kadar stabil android kadar uygulama beklemesi. Kimse zorlamıyor alın diye benim tavsiyem paran yoksa al 525 paran varsa al android. Çok zenginsen veya çok zevk alıyorsan git 3 bin ver bir telefona al iphone 6. Benim çevremde herkes telefonumu çok beğeniyor ama değişik zor anlaşılmıyor diyor millet. Ben herkeze alma bu sistem senin istediklerini karşılamaz diyorum. Param olursa kesinlikle ios alırım basarım jailbreği bakarım keyfime. Stabilden insanlar ne anlıyor bilmiyorum benim telefonum s3 mini ile aynı anda açıyor uygulamaları. Gidin Youtube da bakın speed test adına bişey bulamazsınız lumialarda. Efekt koymuşlar her birşey açılışa yavaşlık gizlenmiş bence bu efektlerle. Kasma donma yok demesin kimse benim telefonumda donuyor arada kasıyor kendi kendine res atıyor. Bazen ekrana dokunuyorum işlemiyor. Zırt pırt uygulamalarda crash yiyiyorum. Bugları var sistemin bir kaç tane. Toparlar inşallah ama ios kadar güzeli varken boş işler bunlar paran varsa tabi.

Telefonunuz hangi model hocam 512mb ramli ise öyle şeyler çok olası

• microsoft para gani adamlar mafya gibi pc yi dünyasını ele geçirmiş ama iş mobil e gelince geşiltiricilere apple ve google gibi baskı yapmıyorlar diye düşünüyorum ama ben yinede memnunum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.