Şimdi Ara

YETTİ ARTIK BU WINDOWS PHONE'UN SÜNEPELİĞİ (iPhone 5s aldım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vozer kullanıcısına yanıt
    Söylenmen bitmedi gitti!
  • Lumia 925 kullanıyorum androidden geçtim öncesinde ios'ta kullandım bir süre. Şu an telefonumdaki oyunlara baktım 23 tane oyun var hepside beğendiğim aktif olarak oynanabilecek oyunlar. Uygulama olarak sosyal agların hepsi var. Bunun yanında işletim sistemi gayet akıcı gmd almış olan arkadaşımda var şu anda cihazda donmalar kasmalar başladı. Kamera zaten bana fazla bile geliyor. Yazdıklarınıza bakıyorum telefonuma bakıyorum sorun sizde mi bende mi bilemedim.
    Eksikleri yok mu derseniz mutlaka var. Bildirim çubuğu büyük bir eksik. Candy crush ve clash of clans yok :) Facebook uygulaması bencede çok hoş değil ama şu var yok parasını hak etmiyor yok lanet olsun böyle telefona tarzında da bir durum söz konusu değil. Umarım 5s'te aradıklarınızı bulursunuz. İyi forumlar...
  • hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirliğin gözü kör olsun. Biz de sırf canımız sıkıldı diye telefon değiştirebilsek keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Bugün canıma tak etti gidip 5s aldım rahat ettim herkese tavsiye ederim

Sistem olarak ios wp den daha iyi. ama mükemmel değil oda.
    görüntülü arama yok
    radyo yok
    dosya yöneticisi yok
    süper dayanıksız
    arama engelleme yok

telefonu jailbreak yaparsanız bazılarına sahip oluyorsunuz. stabiliteyi etkiliyor deniyor ama jailbreak. her sistemin eksikleri var. androidin ki takılma donma yavaşlama.
    kullanıcılar hangi eksikler beni bozmaz ona karar verip ona göre telefon seçmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optik84

Eski Lumia'cı arkadaşımız tamamen şov yapmış. Bahsi geçen uygulama sorunları hemen hemen tüm windows phone kullanıcılarının bildiği sorunlardır. Yeni bir durummuş gibi abartılmış.
    Madem 5s alınacak, nedir bu wp yi itin g.tüne sokma telaşı?
    Beğenmiyorsan sat diyene, ''alan olsa satacağız'' gibilerinden daha düzeysiz göndermeler falan.

güzeldi
  • quote:

Eski Lumia'cı arkadaşımız tamamen şov yapmış. Bahsi geçen uygulama sorunları hemen hemen tüm windows phone kullanıcılarının bildiği sorunlardır. Yeni bir durummuş gibi abartılmış.
    Beğenmiyorsan sat diyene, ''alan olsa satacağız'' gibilerinden daha düzeysiz göndermeler falan.

Yakışmamış.

Sanane ulan istediğimi yazarım istediğimi istediğim zaman eleştiririm. Ayrıca bu konuyu açtıktan sonra bir anda karar verdim yeni telefon almaya. Terbiyesiz herife bak be. Nedir bu kompleks bu kadar? O kadar para verdin diye mi toz konduramuyorsun lumia'na? Her konuda illa senin gibi seviyeyi düşüren kişilikler olmak zorunda mı?
  • Şu iki yorumu okuyan kimin seviyeli kimin seviyesiz yorum yaptığını daha iyi görecektir. Hayırlı olsun ulan, kasma kendini boşver
  • quote:

Şu iki yorumu okuyan kimin seviyeli kimin seviyesiz yorum yaptığını daha iyi görecektir. Hayırlı olsun ulan, kasma kendini boşver

Başta b.k atmasaydın seviye düşmeyecekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Fakirliğin gözü kör olsun. Biz de sırf canımız sıkıldı diye telefon değiştirebilsek keşke.

Ben de zengin sayılmam zaten hocam kenarda yazdan kalma birikmiş param vardı onla aldım ama şimdi parasız kaldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Bende bu durumlar yüzunden gm discovery almıştım ilk gun 5. Kattan yuzustu duştu pert oldu telefon 520 ye kaldık gene birdahaki telefon seçimimde param varsa ios yoksada orta segment bir android cihaz alıp geçicem birdahamı wp? Asla.

Katılıyorum. Daha öncelerden ios düşmanı idim fakat bundan sonraki telefonum kesinlikle ios olacak. Android biraz kusurlu gibi kalıyor iosa göre.

Bildirim barı ve dosya yöneticisi 8.1 ile geldiğinde ne bahane bulacaksınız merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Bende bu durumlar yüzunden gm discovery almıştım ilk gun 5. Kattan yuzustu duştu pert oldu telefon 520 ye kaldık gene birdahaki telefon seçimimde param varsa ios yoksada orta segment bir android cihaz alıp geçicem birdahamı wp? Asla.

Katılıyorum. Daha öncelerden ios düşmanı idim fakat bundan sonraki telefonum kesinlikle ios olacak. Android biraz kusurlu gibi kalıyor iosa göre.

Bildirim barı ve dosya yöneticisi 8.1 ile geldiğinde ne bahane bulacaksınız merak ediyorum

8.1 nezaman gelecek???? hep soru isareti telefondan sıkılmaya basladım degistiresim geliyo daha gelecek neyse ..

• Nisan ayindaki build konferansinda diye duymustum 8.1'in cikis tarihi diye... Cok buyuk ve islevsellik olarak tatmin edici bir guncelleme olmali yoksa Microsoft'un isi zor diye dusunuyorum.

• quote:

Yakışmamış.

Katılıyorum. Bu telefonu alıyorsan sabredeceksin. Ben 1 sene oldu 820 alalı. İlk günler sıkıldım uygulam yok vs diye. Sonraları telefonumu çok sevmeye başladım. Arkadaşlarıma bakıyorum ios yada android donmalar yaşıyorlar. Benim telefonum bir kere bile donmadı. Benim için de bu önemli yeterli gerisi elbet gelecek

• Kaç gündür düzgün bir music player ve youtubeden indirilenleri sdcart a kayıt yapan bir program arıyorum malesef bulamıyorum.
    Bende aldığıma pişmanım.
  • Buraya yazdığınız kadar firmalara geri bildirimde bulundunuz mu acaba?
  • Bu telefonları alırken aklınız nerde? Hiç mi araştırma yapmıyorsunuz? WP8'in eksikliklerinin olduğu zaten belli.
    Ulasates'in yorumunu da okuyun bi zahmet. Sistemi kullanmayı bilmeden sallayıp durmayın.
  • Eğer 5s alacak paran varsa wp alma fantezisine girmen saçma ama en iyisini yapmışsın şu an genel anlamda en iyi telefon 5s en azından kafan rahat olur

• Hayırlı olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.