Merhaba arkadaşlar, bu sene ikinci senem olacak. Geçen sene YGS-1 de 95k gibi bir sıralama yapmıştım ve annemi kaybettiğim için LYS'ye adam akıllı çalışma fırsatım olmamıştı. Total de mf 4 90 civarı oldum. Bu sene Temmuz ayından beri hazırlanıyorum şu lanet sınava, son gece heyecandan 1.5 saatlik uykuyla girdim, MF olduğum için matematikten başladım.. sayılar kısmını denemelerde olduğu gibi kısa sürede hallettim ki zaten hedefim 30 net yapmaktı. Problemlerde uykusuzluğunda etkisiyle çok çok basit soruları yanlış yaptım.. herneyse sınav geçti gitti 22.50 matematik neti yaptım, sıralamayı 100-110k beklerken 200k gibi bir sıralamayla karşılaşınca şok oldum dün. Bütün hayallerim yıkıldı, dünden beri zar-zor ayakta duruyorum artık üçüncü sene ihtimalini aklımdan bile geçirmek istemiyorum.. bu sene orta derece bir üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği bölümüne kapak atmak zorundayım. Dediğim gibi 200k, 305 puan geldi. Ne yapıp edip 2-3 ay insan üstü çalışıp 120k-110k arasına çekmem lazım bunu, çok mu zordur? LYS Matematiğime güveniyorum, büyük ihtimalle 30+ görürüm, geçen sene saçma sapan bir psikolojiyle 24 yapabilmiştim.. bu sene 30'u göreceğime inanıyorum. Kimya ve Biyolojide de 15-20 net civarlarını görebilirim ama maalesef fizik ve geometri temelim zayıf olduğu için 2-3 aylık çalışmayla ne kadar yapabilirim bilmiyorum.. ne önerirsiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme