Şimdi Ara

ygs -1 baraj..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba...benim ygs-1 im 179 da kaldi..istedigim bolum bilkent ctis ve puani 226..okuldan gelecek puanim 60 ..yani 179+60 oluyor ve istedigim yere puanim yetiyor..ama ygs baraji 180 ise giremiorm sanrm..ygs bolumlerine girmek icn baraj kac ?

• 180,000 maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Haziran 2011; 20:10:37 >
  • Ben lys ye giris icin baraj 180 saniyordum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcansl

Ben lys ye giris icin baraj 180 saniyordum ?

Sadece YGS'den de öğrenci alabilen 4 yıllık bölümleri tercih edebilmek için de 180,000 barajını aşmak gerekiyor.
  • kardeş zaten o 179 ise sen zaten 180li puanın vardır muhakkak birinden geçimişsin ama benim aklıma şöyle birşey takıldı

sen o 179 aldığın puan türünden mesela 1 2 mf oluyor lys girdiğin zaman %40 geliyormu onunda?

ve lys girdikten sonra okul puanı geliceği zaman hem ygs 1 2 ve mf türlerine puan eklenirmi?
  • Off...bu cok kotu..
    Bisey daha sorcam..taban puan tablosundaki puanlar sinavpuani + okul puanimi yoksa sadece sinav puanimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLken7
    kardeş zaten o 179 ise sen zaten 180li puanın vardır muhakkak birinden geçimişsin ama benim aklıma şöyle birşey takıldı

sen o 179 aldığın puan türünden mesela 1 2 mf oluyor lys girdiğin zaman %40 geliyormu onunda?

ve lys girdikten sonra okul puanı geliceği zaman hem ygs 1 2 ve mf türlerine puan eklenirmi?

Istedigim bolum ygs 1 e bakiyor..oda 179 da.
  • eklenmesi lazım ama
  • "Taban puan"; bir bölüme yerleşenlerin, ilgili puan türünde yaptığı toplam puanlar, yani "ham puan + okul puanı + (varsa) ek puan", arasından en küçük olanı. Yani okul puanı da dahil.

• 180,000 barajını aştığın başka bir YGS puan türü yok mu?

Ancak ilgili YGS puan türünde (seninki için YGS-1) barajı aşma zorunluluğu olup olmadığı konusunda net bilgim yok. Eğer böyle bir zorunluluk yoksa, 180'i aştığın başka bir YGS puan türü illa vardır. O zaman sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

• "Taban puan"; bir bölüme yerleşenlerin, ilgili puan türünde yaptığı toplam puanlar, yani "ham puan + okul puanı + (varsa) ek puan", arasından en küçük olanı. Yani okul puanı da dahil.

• 180,000 barajını aştığın başka bir YGS puan türü yok mu?

Ancak ilgili YGS puan türünde (seninki için YGS-1) barajı aşma zorunluluğu olup olmadığı konusunda net bilgim yok. Eğer böyle bir zorunluluk yoksa, 180'i aştığın başka bir YGS puan türü illa vardır. O zaman sorun olmaz.

• evet geçtiysen muhakkak eklenir.

yoksa ne saçma 180 geçtiğine ekilicek geçmediğine eklemicek :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.