Bildirim
YGS-1'DE 290 puanla 9k mı olmuşum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anneb -- 28 Haziran 2014; 14:04:36 > -
valla anlamadım ama çaktırma bence kardeş -
Ek puanlı yerleştirme sırası o yani ek puanlı yerleştirme puanı hesaplanan çok az kişi var demekki -
Muhtemelen meslek lisesi gibi bir bölümden mezunsunuz ve ek puan vermiş bilgisayar teknolojileri kısacası bilgisayar öğretmenliği gibi bölümler yazabilirsiniz ek sıralama ile çok iyi üniversitelerde okuma şansınız var kullanınız bunu. -
evet bilgisayar mezunuyum. gerçekten 9k mıyım peki o.O yani bu sıralamaya göre mi tercih yapıcam? -
Bu işin şakası olmaz evet 9 bindesiniz -
evet ek puanlı sıralamaya gore ygs 1 den tercıh yapabılırsın bnmde ek puanlı sıralamam 2466 :D bnde ygs 1 den tercıh yapıcam -
peki biz ek puanlılar arasında falan mı değerlendirilicez? aklım almıyor da şuan -
hocam klavuzda ayrı bi sıralama var ek puanlı sıralama onun için geçerli o.kendi bölümünün sıralaması içinde o sıradasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: anneb
evet bilgisayar mezunuyum. gerçekten 9k mıyım peki o.O yani bu sıralamaya göre mi tercih yapıcam?
Sadece bölümünün ek puan verdiği yerlerde 9 bindesin... -
aynen öyle :D ek puanlılar arasındakı sıralamanla giriceksın ıstedıgın bolume :D -
-
-
oh tamam ya rahatladım skldjf teşekkürler :) -
Bende meslek lisesi okudum bana neden yok ek puan? -
evet hocam BÖTEde ek puanlı sıralamalar arasında değerlendiriliyor. -
bu terslikte bi işlik var dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X