Bildirim
YGS 26k mat 41 geo 12
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aniltrz
fizik 20-21 kimya 26-27 biyo 17-18 civarı gelecek diye düşünüyorum mf4de sıralama ne olur sizce beyler bu geo neti geri atar mı ?
hocam siz bence geri düşmessiniz, geoyu soruyorsanız o bi barem olamaz, -
quote:
Orijinalden alıntı: .koter.
quote:
fizik 20-21 kimya 26-27 biyo 17-18 civarı gelecek diye düşünüyorum mf4de sıralama ne olur sizce beyler bu geo neti geri atar mı ?
hocam siz bence geri düşmessiniz, geoyu soruyorsanız o bi barem olamaz,
peki bir 2-3 bin ileri atma şansım var mı sence ytü - endüstri veya mekatronik istiyorum -
Arkadaş net troll boşuna yormayın kendinizi -
quote:
Orijinalden alıntı: ninness
Arkadaş net troll boşuna yormayın kendinizi
ne alaka kardeşim şurda adam gibi bişey danışıyoruz boş yapma öyle düşünüyorsan da bişey yazma hiç -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ninness
Arkadaş net troll boşuna yormayın kendinizi
ne alaka kardeşim şurda adam gibi bişey danışıyoruz boş yapma öyle düşünüyorsan da bişey yazma hiç
pardon kardeş biriyle karıştırmışım 15 binlere girersin kardeşim bu netlerle -
Adam 41 mat yapmış geri düşer miyim diye soruyor yav abicim sen bu kafayla nasıl o kadar yaptın orasını merak ediyorum -
Geri dusmessin hatta ileri gidersin sana soyliyim çünkü mat baya iyi ya .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The DarKnight
Adam 41 mat yapmış geri düşer miyim diye soruyor yav abicim sen bu kafayla nasıl o kadar yaptın orasını merak ediyorum
geometri epey düşük o yüzden soruyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X