Bildirim
Ygs 5 30 bin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sıralama aynı ama obp de baya fark atmışın. O yazdığın netler ve 52 obp ile rahat gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geometriden hiç olmazsa koniktir parabol uzay geometrisine falan çalış matdan 35 yapıyosan belli ki belli seviye üstüsün bence ezber konulara çalışmalısın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ah lan bızede 42.9 okul puanı gelıyor lisede calısmayan aklımı :D -
rahat gelir hocam ikinci öğretim olarak da düşünebilirsin mesela sanırım ciddi bi puan farkı vardı 1. öğretimle -
İkinci öğretim hiç istemiyorum ama yine de yazacağım. Sıralamalar bu yıl biraz daha düşer gibi geliyor bana...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gelir o netlere merak etme. -
32 bindeyim 51.2 obp var.
45 edebiyat
19 coğ
Denemelerde 45 ve üzeri mat2 yapıyorum ama orijinal sınav 35 civarı olabilir
Geometri 9-10
Sizce kaç bin olur? -
Beyler ygs 17.500 obp 42.5 mat 35 geo 20 edby 42 coğr 19,5 kaç bin olur böyle ?
8-10 k gelir dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: yalnızkalmıstozlukitap
8-10 k gelir dostum.
Cidden olur böyle di mi ya arada çok tırsıyorum niyeyse :/ -
sınavın zorluğuna da bağlı tabi. ben de ygs 5 de 7k dayım. hedefim 3k içerisinde kalabilmek. ben de tırsıyorum. mat2 de baya sorunum var çünkü. ama 8-10k seviyelerine çekmek oldukça basit. özellikle senin ygs zaten yüksek. sınavın çok kötü geçmezse yüzde 80-90 olur gibime geliyor. 45 edebiyat 35 matematik yap gerisi hikaye zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızkalmıstozlukitap -- 26 Mayıs 2014; 23:26:39 > -
Arkadaşlar ygsde heyecan yaşayarak 64k da kaldim ygs5 te
mat 45+
Geo15+
Edebiyat 45+
Cog 22+ denemelerim bu aralikta 8k olur mu ? Hedef odtü işletme
quote:
sınavın zorluğuna da bağlı tabi. ben de ygs 5 de 7k dayım. hedefim 3k içerisinde kalabilmek. ben de tırsıyorum. mat2 de baya sorunum var çünkü. ama 8-10k seviyelerine çekmek oldukça basit. özellikle senin ygs zaten yüksek. sınavın çok kötü geçmezse yüzde 80-90 olur gibime geliyor. 45 edebiyat 35 matematik yap gerisi hikaye zaten.
Umarım sıkıntı yaşamayız kardeşim :) -
quote:
kardeş zaten önündeki 6.5k mf ci niye sıkıntı çekiyosunki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X