Şimdi Ara

Ygs 5 30 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ygs sıralamam 30 bin. İstanbul hukuk istiyorum. Okuldan 52 puan gelecek. Sıralamayı 8 bine çekmem için hangi dersten kaçar net yapmam lazım? Geometriyi 7-8 falan alsak mesela, çok kötü çünkü. Diğer dersleri n'apmalıyım? Örneğin matematik 35, edebiyat 48, coğrafya 22 yeter mi?

• Sıralama aynı ama obp de baya fark atmışın. O yazdığın netler ve 52 obp ile rahat gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometriden hiç olmazsa koniktir parabol uzay geometrisine falan çalış matdan 35 yapıyosan belli ki belli seviye üstüsün bence ezber konulara çalışmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah lan bızede 42.9 okul puanı gelıyor lisede calısmayan aklımı :D
  • rahat gelir hocam ikinci öğretim olarak da düşünebilirsin mesela sanırım ciddi bi puan farkı vardı 1. öğretimle
  • İkinci öğretim hiç istemiyorum ama yine de yazacağım. Sıralamalar bu yıl biraz daha düşer gibi geliyor bana...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelir o netlere merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 AYDA 20 BİN
    4 yıl önce açıldı
    İLK 70 BİN İÇİN NETLER?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 32 bindeyim 51.2 obp var.

45 edebiyat
    19 coğ
    Denemelerde 45 ve üzeri mat2 yapıyorum ama orijinal sınav 35 civarı olabilir
    Geometri 9-10

Sizce kaç bin olur?
  • Beyler ygs 17.500 obp 42.5 mat 35 geo 20 edby 42 coğr 19,5 kaç bin olur böyle ?

• Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    8-10 k gelir dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızkalmıstozlukitap

8-10 k gelir dostum.

Cidden olur böyle di mi ya arada çok tırsıyorum niyeyse :/
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    sınavın zorluğuna da bağlı tabi. ben de ygs 5 de 7k dayım. hedefim 3k içerisinde kalabilmek. ben de tırsıyorum. mat2 de baya sorunum var çünkü. ama 8-10k seviyelerine çekmek oldukça basit. özellikle senin ygs zaten yüksek. sınavın çok kötü geçmezse yüzde 80-90 olur gibime geliyor. 45 edebiyat 35 matematik yap gerisi hikaye zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızkalmıstozlukitap -- 26 Mayıs 2014; 23:26:39 >
  • Arkadaşlar ygsde heyecan yaşayarak 64k da kaldim ygs5 te
    mat 45+
    Geo15+
    Edebiyat 45+
    Cog 22+ denemelerim bu aralikta 8k olur mu ? Hedef odtü işletme

• quote:

sınavın zorluğuna da bağlı tabi. ben de ygs 5 de 7k dayım. hedefim 3k içerisinde kalabilmek. ben de tırsıyorum. mat2 de baya sorunum var çünkü. ama 8-10k seviyelerine çekmek oldukça basit. özellikle senin ygs zaten yüksek. sınavın çok kötü geçmezse yüzde 80-90 olur gibime geliyor. 45 edebiyat 35 matematik yap gerisi hikaye zaten.

Umarım sıkıntı yaşamayız kardeşim :)
  • quote:

kardeş zaten önündeki 6.5k mf ci niye sıkıntı çekiyosunki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.