Hani cezaevi sınavları tekrar edilecekti, ne saçma sapan iş yapıyor bunlar?
tebrikler hocam
nereyi düşünüyorsun acaba?
Eyvallah, bende seni tebrik ederim :) Bilmiyorum ki LYS şuan çok kötü ilk olarak onu düzeltmeyi düşünüyorum, sonra bir mühendislik kazanmayı planlıyorum.Aklımda İTÜ M.Biyoloji ve Genetik vardı ama kazanabilir miyim bilmiyorum...
Sen nereyi hedefliyorsun, puanlarımız neredeyse aynı?
sağol. evet yakın puanlarımız ben de İTÜ Bilgisayar-Makina-Elektrik ya da İnşaat düşünüyorum. Bilgisayar zor gibi , ELektrik ile İnşaat'ın da %100 İngilizceleri 14-15 bin civarı. Biraz daha yükseltirsem LYS de gelir herhalde.
İnşallah kazanırız ikimizde, seneye İTÜ'de görüşürüz :) de şu LYS benim 350-400 arası şuan :) Bu arada bu sıralamalara nerden bakıyorsun?Bende puansal olarak dökümanlar var, sıralama yok imkanın varsa paylaşabilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: dorhug
Gençler MF4 için kaça bakıyoruz ?
YGS-1'in yüksek olması lazım...
YGS 5 - 455
arkadaşlar şimdi ben açıköğretim 4 yıllık maliye bölümüne yazılabilir miyim ? yazılabilirsem ne zaman yazılmam gerekli ?
sonucum bu:
YGS 1 : 438.317 12055 YGS 2 : 433.179 13700
Tıp istiyorum sizce nasıl ?
kol gibi girdi ygs 3 284. :S
ygs 2 416.208 , 23.161, bu arada ygs 3 ile 4 ne oluyor ya onlarda 12bin e girmişim :D
ygs5 452 4961
quote:
Orijinalden alıntı: Gncl1905
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetoz85
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetoz85
quote:
YGS-1 432,894 14565 YGS-2 436,717 12153
Hani cezaevi sınavları tekrar edilecekti, ne saçma sapan iş yapıyor bunlar?
tebrikler hocam
nereyi düşünüyorsun acaba?
Eyvallah, bende seni tebrik ederim :) Bilmiyorum ki LYS şuan çok kötü ilk olarak onu düzeltmeyi düşünüyorum, sonra bir mühendislik kazanmayı planlıyorum.Aklımda İTÜ M.Biyoloji ve Genetik vardı ama kazanabilir miyim bilmiyorum...
Sen nereyi hedefliyorsun, puanlarımız neredeyse aynı?
sağol. evet yakın puanlarımız ben de İTÜ Bilgisayar-Makina-Elektrik ya da İnşaat düşünüyorum. Bilgisayar zor gibi , ELektrik ile İnşaat'ın da %100 İngilizceleri 14-15 bin civarı. Biraz daha yükseltirsem LYS de gelir herhalde.
İnşallah kazanırız ikimizde, seneye İTÜ'de görüşürüz :) de şu LYS benim 350-400 arası şuan :) Bu arada bu sıralamalara nerden bakıyorsun?Bende puansal olarak dökümanlar var, sıralama yok imkanın varsa paylaşabilir misin?
buradan bakabilirsin hocam. üniversite adına İstanbul Teknik yazarsan mesela birtek İTÜ nin bölümlerinin sıralamasını görebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Lémon
ygs 2 416.208 , 23.161, bu arada ygs 3 ile 4 ne oluyor ya onlarda 12bin e girmişim :D
YGS-1 YGS-2 say. YGS-3 YGS-4 söz., YGS-5, YGS-6 tm Aralarındada ağırlıkları ayrılıyor, YGS-1 mat ağırlıklı say. YGS-2 fen ağırlıklı sayısal ama diğerlerini tam bilmiyorum :)