Evet Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi önümüzdeki süreci iyi değerlendirminiz için. Birçok kişi mezuna kalma kararı aldı. 2 sene önce ygs den çıktıktan sonra bende mezuna kalma kararı aldıydım. Ygs-2 16k'ydı. Lys'de çok yetersiz olduğumu düşünüyordum. Çalışmadığım halde 12k ya çektim. Daha sonra çalışmadığım için çok pişman oldum. Ama yinede mezuna kaldım. 2. sene ygs sonrası benim için daha kötü geçti. Çünkü ygs'de 30k oldum. Sürekli puan hesaplıyordum, nasıl çekebileceğimi düşünüyordum. Hepsini bi kenara bıraktım ve sadece ders çalıştım. Umudumu yitirmedim. mf-3 de 7k ya çektim. Sizinde yapmanız gereken şey üzülmeyi, sürekli puan hesaplamayı bi kenara bırakıp ders çalışmak. Herkes lys'de çok yetersiz olduğunu ve konuların yetişmeyeceğini düşünür. Eğer yakın bir zamanda çalışmaya başlarsanız ve bunu düzenli devam ettirirseniz ygs ye rağmen amacınıza ulaşırsınız. Tm lerden de örnek verecek olursak ablam 160k dan 20k ya çekti. Bu örnekler daha da çoğalır. Şunu da unutmayın hayatınızın tek gerçeği sınav değildir. Sınavınız iyi de geçse kötü de hayatınız bir süre sonra düzene girecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme