Şimdi Ara

YGS BİYOLOJİ !!!!!!!!(bi bakıver dostum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde sıradışı analız ygs biyoloji soru bankası vartamamı cozumlu nasıldır onerırmısınız bıyolojıde kendıme pek guvenmıyorum yanı 12 soruda 8 yaparım ort bana uygunmudur yada onerılerınız neler . palme onermıslerdı ama bulamadım o nasıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: veyselulgey96

arkadaşlar elimde sıradışı analız ygs biyoloji soru bankası vartamamı cozumlu nasıldır onerırmısınız bıyolojıde kendıme pek guvenmıyorum yanı 12 soruda 8 yaparım ort bana uygunmudur yada onerılerınız neler . palme onermıslerdı ama bulamadım o nasıldır

yok bea bence de palme al.
    VE SİSTEMLER İÇİN APOTEMİ ALCAN.BUNU ALMASSAN ÖLÜMÜ YE.BU KİTABI BEN ŞAHSEN BİTİRDİM VE SİSTEMLER FULL LYS DE.O KADAR.NOKTA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon5ce

quote:

Orijinalden alıntı: veyselulgey96

arkadaşlar elimde sıradışı analız ygs biyoloji soru bankası vartamamı cozumlu nasıldır onerırmısınız bıyolojıde kendıme pek guvenmıyorum yanı 12 soruda 8 yaparım ort bana uygunmudur yada onerılerınız neler . palme onermıslerdı ama bulamadım o nasıldır

yok bea bence de palme al.
    VE SİSTEMLER İÇİN APOTEMİ ALCAN.BUNU ALMASSAN ÖLÜMÜ YE.BU KİTABI BEN ŞAHSEN BİTİRDİM VE SİSTEMLER FULL LYS DE.O KADAR.NOKTA.

Igrencsin lan olumu ye nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasım fdd Ibrahim Altun soru bankası var.. benim ozel ders hocam Ibrahim Altun. o kitabı cozdurdu . lys 30-27 biyolojim var. onun sayesinde 0 dan geldim . tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.