Şimdi Ara

YGS COĞRAFYA KONU ANLATIM VE SORU BANKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde güvender ygs coğrafya konu anlatım var.Ayrıca test grup, fem ve güvender olmak üzere 3 adet soru bankası var.Fakat yetersiz olduğunu düşünüyorum.Konu anlatım olarak Fem simetri ve soru bankası olarak ygs fdd coğrafya almayı düşünüyorum .Bu vakitten sonra gereksiz mi olur ?

• bende bu pazartesi soru bankası olarak coğrafya ve tarih alacağım. Sizde de bu kadar kitap varmış acaba hangisini önerirsiniz ? Önceki senelerde konuları iyi bir şekilde dinledim ancak unuttuğum yerlerde oldu tabi yani çokta basit kaçmazsa daha iyi olur.
  • Ygs güvender biraz basit kaçabilir.Bana test grup dersaneden verilmişti.Piyasadaki coğrafya soru bankalarına göre kalınİçinde zorlayıcı soru tipleri var..368 s. Piyasada perakende bulunabilir mi bi fikrim yok.Fem orta seviye.Ben fdd düşünüyorum.Dersanedeki hocam zor ve farklı tipte sorular var demişti. Fdd derim ben ama yinede karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan13

bende bu pazartesi soru bankası olarak coğrafya ve tarih alacağım. Sizde de bu kadar kitap varmış acaba hangisini önerirsiniz ? Önceki senelerde konuları iyi bir şekilde dinledim ancak unuttuğum yerlerde oldu tabi yani çokta basit kaçmazsa daha iyi olur.

Ygs güvender biraz basit kaçabilir.Bana test grup dersaneden verilmişti.Piyasadaki coğrafya soru bankalarına göre kalınİçinde zorlayıcı soru tipleri var..368 s. Piyasada perakende bulunabilir mi bi fikrim yok.Fem orta seviye.Ben fdd düşünüyorum.Dersanedeki hocam zor ve farklı tipte sorular var demişti. Fdd derim ben ama yinede karar sizin.
  • bireyi de tavsiye ederim
  • Fem simetri aldim 2gun once , cok iyi kitap. Keske daha once alsaydim dedim kendime. Guzelce ozetlemis , pekistiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT matematik konu önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: çernobil38

Ygs güvender biraz basit kaçabilir.Bana test grup dersaneden verilmişti.Piyasadaki coğrafya soru bankalarına göre kalınİçinde zorlayıcı soru tipleri var..368 s. Piyasada perakende bulunabilir mi bi fikrim yok.Fem orta seviye.Ben fdd düşünüyorum.Dersanedeki hocam zor ve farklı tipte sorular var demişti. Fdd derim ben ama yinede karar sizin.

elinizdeki test grup kitabı bu mu : http://yeni.nt.com.tr/sinavlara-hazirlik-ve-egitim/ygs-lys/ygs-cografya-soru-bankasi-test-grup-yayinlari.html

• Palme ve Final'i öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.