Şimdi Ara

YGS ÇÖZÜMLÜ DENEMELER HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
7
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezunum evde takılıyorum birkaç tane forumda verilen tavsiyelerden buldum ama tam güvenemedim şu an elimde kida var 3 tanesini çözdüm 90 127 118 geldi genel olarak güzel ben beğendim sadece türkçede bazen dilbilgisi soruları fazla gelebiliyor ama çok aşırı değil yani toplamda kaliteli gibi ygs kıvamında diyebiliriz.

Almayı düşündüğüm denemeler hakkında sizlerden yorum bekliyorum.Zorluk kolaylık gerekli gereksiz olarak değerlendirin yardımcı olun lütfen bulunduğum şehirde kitapçılarda bu yayınların neredeyse hiçbiri yok inceleme şansım da dolayısıyla olmuyor sizlerden yardım bekliyorum...

GENEL DENEME

Kültür ondan kaçmaz 5li orta düzey
    Bilgi Sarmal Frekans 5li
    Endemik 7li ya da 5li
    Zaten bunlardan 2 tanesini bitirsem ygs için yeterli olur diye düşünüyorum.

BÖLÜM DENEMESİ
    --MAT--
    Sonuç derece mat
    Endemik mat
    Karekök mat 25li
    --FEN--
    Nihat Bilgin 40lı fizik
    Zafer biyo 30lu
    Endemik 15li
    Karekök biyo 30lu
    Özellikle biyo deneme önerisi lazım soru bankası çözmek sıkıyor artık.

Uzak durulması gereken denemeler
    FDD 3lü 5li 15li hepsinden uzak durun adamlar deneme ambalajını iffetini korur gibi tasarlamış
    Palme mat denemeleri
    Özdebir
    Dahi adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrain -- 13 Aralık 2016; 22:31:29 >

• up up up bi el atın arkadaşlar...
  • Endemik al kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millikan kullanıcısına yanıt
    Bölüm (mat-fen) mü genel mi
  • thrain T kullanıcısına yanıt
    Kac binden mezunsun ?
    Hepsini al
    7li geneli daha iyi

• Karekök mat çözmek için mat +30 olmalı buda benden size tavsiye olsun.Yoksa çok zorlanıyo insan.Öyle orijinal sorular var ki görmelisiniz Çözmeye korkar oldum ALES sorularının problemlerinin bazılarını almışlar aralara serpiştirmişler gözümden kaçmadı
  • Millikan kullanıcısına yanıt
    55kdan kaldım.
    Zorluk dereceleri nasıl acaba biliyo musun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    bilgi sarmal geometri denemeleri
    2 yıl önce açıldı
    Tyt matematik deneme önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neye göre kime göre +30 ayrıca problemler dışında sayı kısmı nasıl ygsye kıyasla? Kitabı gibi abartmışlarsa boşuna almayalım
  • Karekök matematik al dostum, hedefin yüksekse pişman olmazsın. Bilgi sarmal ilkini çözdüm orta-ortanın bi tık altı gibiydi sanırım. Endemik 7'li aldım ama en sona bıraktım, sağlam olduğunu duydum Hocam bence 2 set deneme yetmez, yani yetmez demiyim de ygs için ne kadar çok deneme o kadar güzel sonuç demek, tabi iyi analiz etmen lazım yanlışları

• Palme mat denemelerini neden önermiyorsun sentez denemeleri içinde mi önermiyorsun

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    hedef 25-30k yeterli benim için. 2 set yeter dedim çünkü bölüm denemeleri var elimde onları çözmek lazım. endemik 5li mi daha zor 7li mi
  • Baaaksi B kullanıcısına yanıt
    sentez için demedim mat denemelerine baktım leş ötesi problemler var 1-2 satırlık almaya değmez bence.Muhtemelen sentezin mat kısmı da berbattır.
    Anladım, peki yayın denizi ve sarmal denemeleri için ne düşünüyorsun

• Baaaksi B kullanıcısına yanıt
    hiç bakmadım kardeş ama kitapları kaliteli diye biliyorum yayın denizinin incelemeden kesinlikle alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: thrain

Neye göre kime göre +30 ayrıca problemler dışında sayı kısmı nasıl ygsye kıyasla? Kitabı gibi abartmışlarsa boşuna almayalım

Bak nasıl diyim kitabın tamamı ygs gibi düşünmeye yönelik ve soru bankalarında görmediğin özgün sorularla dolu.Ama gel gelelim gereksiz kasıntı soruları var.Normal denemelerde 30-31 felan yapardım bu denemelerde 1-2 geo dahil 25-3 24-3 felan yaptım.Tekrarlıyorum çözülmez değil çözmek illaki + katacaktır ama problemleri 1-2 istisna hariç baya sağlam ve mantık istiyor.
  • Yayın denizi hız ve renk mat denemelerinde bolca hatalı soru var.eski müfredat sorular var.(mesela çemberde kuvvet)Alacak olanlar bunu göz önünde bulundurularak alsın.

Onun dışında geo kısmı ve problemleri kaliteli

• bilemiyorum hocam elimde metin yayınları falan var endemik ya da karekökten birisini alıcak gibiyim açıkçası gönlüm endemikten yana sanırım karekök problemleri denklem kurmaktan ziyade daha çok soyut düşünmeye dayalı bu tarz problemler artık ygsde fazla çıkmıyor daha çok zaman yiyen bol denklemli sorular geliyor.
    Yok usta dediğin türden denklem kurmalı sorularda var.O problemleri kim yazdıysa ellerini öpmek lazım fena kaliteli Dipnot: karekökten para almıyorum
  • :D Ben aslında hiç beklemiyordum karekökten çünkü kitapları çok kaliteli ama denemeleri yüzüne bile bakılmayacak cinstendi geçen sene.Bu sene toparlamışlar sanırım.Bu kadar övünce merak ettim endemik+karekök alıcam :D
  • kardeşim esen yazmamışın zaten ama çözümlü
    diye kanıpda sakın alma 14 tane dilbilgisi yazım yanlısı vs sorusu var çöp bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.