Şimdi Ara

YGS de gözetmen öğretmen olacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca önceki dersten akılında kalan soruyu kağıda yazanlara kopya muamelesi yapmayı düşünüyorum. Bana göre büyük bir haksızlık ,uyanıklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikret Aksoy -- 9 Mart 2014; 19:28:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikret Aksoy

Ösymnin maaşını kastettim

Ayrıca önceki dersten akılında kalan soruyu kağıda yazanlara kopya muamelesi yapmayı düşünüyorum. Bana göre büyük bir haksızlık ,uyanıklık

Uyanıklık haksızlık ya da kopya değildir hocam. Açıkltan faydalıyor o kadar. Zeka belirtisidir o. Sevin onu sevin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sınavdan alacağınız ücret nedir ayıptır sorması ? Bir de yapacağınız görev saati ?
  • Fikret Aksoy F kullanıcısına yanıt
    Önceki derstten soru derken hocam. Ygs tek kitapçık değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jau*

Gizli ajan triplerine girme yeter.

Geçen sene sınava girdiğimde bir hoca vardı Simsiyah takımı çekmiş , siyah gözlükler koridorda bir yürüyüşü var sanki dünya bunun kuru götüne kalmış gibi dolanıyordu etrafta.Konuşmalar falan ağzını yaya söyleniyor falan filan.
    Git gir sınıfına çocukları motivasyonunu arttır rahatlat onun dışında sınav anında dikkat dağıtmamaya çalış.

:DDD hocam iyi guldurdun eyvallah kuru gotune kalmis gibi ha :xdacsfs

• quote:

Geçen sene sınava girdiğimde bir hoca vardı Simsiyah takımı çekmiş , siyah gözlükler koridorda bir yürüyüşü var sanki dünya bunun kuru götüne kalmış gibi dolanıyordu etrafta.Konuşmalar falan ağzını yaya söyleniyor falan filan.
    Git gir sınıfına çocukları motivasyonunu arttır rahatlat onun dışında sınav anında dikkat dağıtmamaya çalış.

''OKUL'' filmindeki Van Damme a özenmiştir
  • Ya nasıl kişiler gözetmen oluyor böyle Allah böylelerin eline düşürmesin kimseyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam manyak misiniz? Sinav sadece bilgi olcuyor olsa haklisiniz fakat bu sinav tecrube+sure yetistirme+planlama+taktik kullanimi olcuyor. Ben kagida soru yazma olayini ilk defa sizden duydum ama o yaptiginiz kopya muamelesi ogrencinin hem 1senesini durup dururken yakacak hemde siciline isleyecek. Ustelil hem size hemde cocuga sorusturma acilacak. Sacmalamayin lutfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs tek kitapçık ne kopyası,ne kağıdı, ne saçmalıyorsunuz?

• Sınavdan önce veya sınav esnasında yanınızdaki görevliyle konuşmayın. Yeni ayakkabı giymeyin, yürüdükçe gıyç gıyç yapmasın tabanları . Öğrencilere sınav esnasında veya sınavdan önce dik dik bakmayın. Sınav sonlarına doğru boşalan sandalyelere oturup yakınınızdaki öğrencileri boş yere sıkıntıya sokmayın, çok yaklaşmayın öğrencilere sınav esnasında, kafaları iyi oluyor bide siz dağıtmayın. Sınıfta gürültü oluşturacak durumları önceden tespit edin, ayağının biri daha kısa kısa olan sandalye veya masa varsa okul görevlilerine söyleyin, sınav esnasında tak tuk yapmasın hem sınıfın hemde sandalyede, masada oturan kişinin dikkati dağılır. 20-30 dakikada bir tahtaya kalan süreyi yazın ki sınıftan biri çıkıpta hocam kaç dakika kaldı demesin. Sınavdan önce öğrencileri motive etmeye çalışın, espri yapın ama saçma olmasın, bide öğrencilere onları motive etmeye çalıştığınızı belli etmeyin, doğal olun. Sınavdan önce herkesin ortak kodlayacağı şeyleri tahtaya yazın. Sınav başlamadan sık sık hatırlatın tahtadaki Kodları. Gözleri iyi görmeyen kişiler olabilir söylemeye çekinirler falan. Telefon kullanmak yasak mı öğretmenlere bilmiyorum ama yasak değilse bile kullanmayın telefonları. Çok açık seçik giyinmiş kadın öğretmenler erkek öğrenciler için dikkat dağıtıcı bi unsur olabilir. Başkan sizseniz buna da dikkat edin. Kendinizi çok önemli biri gibide hissetmeyin altı üstü bi sınav yöneteceksiniz, çok fazla katı veya çok yumuşak olmayada gerek yok sadece mantıklı olun. Aklıma gelenler bunlar daha bir sürü var

• en nefret ettiğim sürekli rahatsız edecek seviyede arada dolanan ve tepede dikilen gözetmen. kopya çekileceğinden değil ama bence buna dikkat edin bir de bayan arkadaşlarınız varsa uyarın lütfen topuklu giyiyorlar arada takır tukur dolanıyor bişey de diyemiyorsunuz
  • quote:

önce bir hangi sınavda gözetmen olacağınızı öğrenin siz. ygs tek kitapçık ki aklımda diyelim türkçe sorusunun cevabı kaldı ama mat. çözerken işaretliyorum kopya muamelesi yapamazsın belki o soru benim aklımı kurcalıyor??
    öyle yok bunu yapmayı düşünüyorum da bilmem ne diye yürümüyor bu işler sana sınavdan önce gelen sınav kurallarını evde iyice oku öyle gir sınava kimsenin geleceğiyle oynayamazsın. o talimatları iyi çalış çocuğum

• quote:

Orijinalden alıntı: brombeere

quote:

önce bir hangi sınavda gözetmen olacağınızı öğrenin siz. ygs tek kitapçık ki aklımda diyelim türkçe sorusunun cevabı kaldı ama mat. çözerken işaretliyorum kopya muamelesi yapamazsın belki o soru benim aklımı kurcalıyor??
    öyle yok bunu yapmayı düşünüyorum da bilmem ne diye yürümüyor bu işler sana sınavdan önce gelen sınav kurallarını evde iyice oku öyle gir sınava kimsenin geleceğiyle oynayamazsın. o talimatları iyi çalış çocuğum

Hocam YGS tek kitapçıkta, LYS sınavı olsa ne olacak yahu. Gidip öğrencinin kitapçığına hani bakayım ne çözüyorsun diye bakabilecek misiniz sanki? LYS de Matematikte ki bir soruyu aklında tutup geometride çözse nerden anlayacaksınız? Geometri Kitapçığı matematik sorusu tespit edince bağırıyor mu sanki

• Gerçekten gözetmen olacaksanız ve isminiz gerçekse ösym size dava açabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brombeere

quote:

ayıp ayıp , kendini saygılı bir şekilde ifade edemiyor musun ? Baban yaşındaki adama söylediğine bak.
    Not: Birinin söylemesi lazımdı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tooklife -- 9 Mart 2014; 20:39:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ajan321

quote:

:DDD hocam iyi guldurdun eyvallah kuru gotune kalmis gibi ha :xdacsfs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyuz uyuz dolanma.
    Gereksiz yere eşyaların yerini değiştirme.
    Konuşup durma.
    Sınavın başından sonuna kadar otur varlığın hissedilmesin ses falan çıkarma.
  • Tapuklu giyme
    Bayansan sakın mini falan filan giyme dikkat kaçıyor.
    Sınav anında çok dolaşma
    Kopya çekene müsade et sınav anında milleti bozma sınav sonu halledersin o işi
    Verebiliyorsan 1-2dk ek süre izin ver millete hemen acele ile toplama bence zaten stresli olacak
    Bazen saat gözükmüyor süreyi tahtaya yazabilirsin.
    vs.
  • Çocuğum falan nasıl konuşuyorsun hiç terbiye almadın mı sen. Ygs nım tek kıtapcık olduğunu. Biliyorum ben lysdede gözetmenin onun için dedim onu bu iş çok. Ciddi bir işi saga sola boş bakanların hakkında da tutanak hazırlamam gerek malesef

• quote:

''Bana göre''

İyi bana göre de sınav esnasında açıp işemekte bir sakınca yok ben de açıp işeyeyim.
    Bana görelerle iş yapılmaz hocam, bunu bir öğrenciden yalnız bu sınavlık değil tüm hayatın için bir ders olarak algıla, sana ne söylenirse sen onu yapacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.