Şimdi Ara

YGS de gözetmen öğretmen olacağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu lys ve bu tarz sınav bilgiyi süre dahilinde hızlı kullanmayı ölçer eğer Sen o sure ıcınde o soruyu cevaplayamazsan onu bu kağıda ezberlerinde yazarsan onu o sure dahilinde cevaplayanlara haksızlık olur adalet neyse onu yerıne getırmeye çalışacağımdan emın olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden sıraların arasında ikide bir dolanmayın, çok dikkat dağıtıyor.Geçen yıl gözetmen kadın sınav boyunca bakıp durdu, saate bakıyorum kadın kendisine baktığımı sanıyor.Kopya falan çektiğimi mi düşündü nedir ayar oldum dikkatim dağıldı.
  • Birinin çişi gelirse bırakta yapsın. En azından izin verde sınıfın bi köşesinde şişeye yapsın.

• Hahahahahahah kopya muamelesi saçmalığa bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FikretAksoy öğretmenmisiniz bilmiyorum ama değilseniz yaptığınız yazışmalar çok yanlış bilgiler içeriyor. Lys'de de görevliyim demişsiniz bende öğretmenim henüz Lys görevleri açıklanmadı görevli olduğunuzu nasıl öğrendiniz.
  • Başvuru yaptım

• Fikret Aksoy F kullanıcısına yanıt
    sen bunu yap sınav sonu iyi bir dayak yersin hayati bir sınav bu :D
  • Hayati olduğunu biliyorum sınav oncesınde uyarıları yapacagım ve öğrencileri bu sınavın her şey olmadıgını söyleyerek onları rahatlatacagım

• Fazla uzatmak istemiyorum ama Lys başvurusu da daha başlamadı. İyi akşamlar
  • Bakın bu iş ciddi bir iş Marmara huku binasında girecek varsa haber versin bu ciddi bir iş bir soru insanın hayatı demektir ondan bu emek veren güzel gençlerimizin halkının yenmesinin önüne gecmek için elımden geleni yapacagım hem ben hata yaparsam salon baskanı benı denetleyecektır sakın olun genc arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikret Aksoy -- 9 Mart 2014; 21:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikret Aksoy

Yapacagım

Peki
  • Sınavda aralarda dolaşmayacağım sınıfı en iyi gören yerde durmayı dusunuyorum

• matematik12 M kullanıcısına yanıt
    açığı iyi yakaladın
  • Hocam aslında yapmanız gerekenler çok basit.

Şu iki şeyi unutmayın oradakilerin bir çoğu stres halinde. Yeri gelecek saçma sorular bile soracaklar.
    İkincisi orada sadece 2 saat 40 dklık önemli göreviniz olacak.

Mümkün olduğunda sınıfta gezinmeyin, öğrencilerler ilgili yorumlarda bulunmayın iyi de olsa bulunmayın. İş arkadaşınız konuşursa kibarca uyarın.

Sert ya da yumuşak davranmanızı muhtemelen kimse fark etmeyecek ama gereksiz yere sert olursanız söverler, uygun şekilde davranırsanız yardımcı olursanız aileleri bile size dua eder.
  • Tabii ki yardımcı olacağı. Onlariçin çok değerli bir 160 dk. Strese kapılmamaların ici motive edıcı sözler soyleyecegım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikret Aksoy -- 9 Mart 2014; 21:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

Tapuklu giyme
    Bayansan sakın mini falan filan giyme dikkat kaçıyor.
    Sınav anında çok dolaşma
    Kopya çekene müsade et sınav anında milleti bozma sınav sonu halledersin o işi
    Verebiliyorsan 1-2dk ek süre izin ver millete hemen acele ile toplama bence zaten stresli olacak
    Bazen saat gözükmüyor süreyi tahtaya yazabilirsin.
    vs.

o nasıl imza la intihar mı edicen
  • çişe gidene izin ver başka ihsan istemez..
  • Siz öğretmen misiniz..?
    Yazık diyorum, ülke sizin gibi öğretmenlerin eline kaldıysa..

Başöğretmen Mustafa Kemal'den utanın azıcık. İnsan ilk önce saygılı olmalı.
    Üstelik, doğru dürüst Türkçe dahi yazamıyorsunuz.. 'Akılı' nedir yahu, nasıl bir 'öğretmen'siniz siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

Gereksiz konuşmayın örnek verecek olursak enim öğrencilerimde giriyor şu kadar net falan yapıyor. İyi sövmüştüm bizimkine. Güler yüzlü olun arada espiri patlatabilirsiniz. Hatta öğrencilerle muhabbet edin. Onların stersini en aza indirmiş olursunuz. Her yarım saatte bir süreyi tahtaya yazın eğer amfide olacaksanız. Ha birde şu kitapçıklardaki barkodu mümkünse sınav başlamadan önce alın. Adamın vaktini çalmayın hocam.

Sınav barkodunu cocuklarımızın zamanı harap olmasın diye sınav başlama anında veya sınav sonunda yapıstıracagım tabii ki salon başkanı uygun görürse

• tamam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.