Şimdi Ara

YGS de gözetmen öğretmen olacağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu linkini TİB ve ÖSYM'ye attım, umarım gerekini yaparlar. Konu sahibi de bundan sonra internette daha dikkatli davranır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 9 Mart 2014; 22:19:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En önde oturan çocuğun dibinde volta atıp durma yeter.
  • Kendisi öğretmen değil büyük ihtimalle aka yapmaya çalışan bir arkadaş çünkü Lys'de bana görev çıktı diyor ama Lys görev dağılımı henüz yapılmadı. Herhangi bir meslektaşımın bu tarz bir konuşma yapacağına da inanmak istemiyorum. Bu nedenle konu burada kapanabilir bence. Burada vakit kaybı olmasın. Hepinize iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Siz öğretmen misiniz..?
    Yazık diyorum, ülke sizin gibi öğretmenlerin eline kaldıysa..

Başöğretmen Mustafa Kemal'den utanın azıcık. İnsan ilk önce saygılı olmalı.
    Üstelik, doğru dürüst Türkçe dahi yazamıyorsunuz.. 'Akılı' nedir yahu, nasıl bir 'öğretmen'siniz siz?

sincap seni tdk dan mı gönderdiler ? sanane isteyen istedigi gibi konuşur.Öğretmen olucak diye illa pro türkce komusması. ı gerek belki fizik öğretmeni adam.

Şimdi hocam dinlersiniz sevinirim

Birincisi ösym nin verdigi nalet şekerler.Bazı hayvanlar bu şekerleri gacır gacır çiğneyerek yiyor çok ses çıkıyor.Öğrencileri uyarın

İkincisi sıraların arasında dolaşmayın dikkat dağıtıyor gerçekten (gecen yıl bi hoca 15 dk başımda dikilmişti.çok sövmüştüm haylende söverim)

Ücüncüsü güler yüzlü olun.Ciddi davranmayın.Oraya gelene kadar zaten binbir altı stresten geçiyoruz.Bide son dk hocaların surat asması insanı strese sokuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tooklife T kullanıcısına yanıt
    istediğim gibi ifade ettim kendimi karşımdaki de çok güzel anlamış demek istediğimi takılma:) kimsenin buraya gelip de atıp tutma hakkı yok
  • sınav başladıktan sonra sakın bi öğrencinin başında dikilme. ben ygs ye girdiğimde *** bi öğretmenin teki geldi 2-3 dk başımda dikildi sorulara baktı. fen kısmında sadece hocanın başımda dikildiği andaki sorularım yanlıştı. o herife hakkımı helal etmiyorum. kısacası o meraklı herifin 2-3 dk lık yaptığı öküzlük benim bütün geleceğimi değiştirdi. çünkü istediğim üniversiteyi 3 puanla kaçırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikret Aksoy

quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

Gereksiz konuşmayın örnek verecek olursak enim öğrencilerimde giriyor şu kadar net falan yapıyor. İyi sövmüştüm bizimkine. Güler yüzlü olun arada espiri patlatabilirsiniz. Hatta öğrencilerle muhabbet edin. Onların stersini en aza indirmiş olursunuz. Her yarım saatte bir süreyi tahtaya yazın eğer amfide olacaksanız. Ha birde şu kitapçıklardaki barkodu mümkünse sınav başlamadan önce alın. Adamın vaktini çalmayın hocam.

Sınav barkodunu cocuklarımızın zamanı harap olmasın diye sınav başlama anında veya sınav sonunda yapıstıracagım tabii ki salon başkanı uygun görürse

sınav barkodunu kendi kafanıza ya da salon başkanının keyfine göre yapıştıramazsınız önceki mesajımda gayet açık belirttim gelen talimatları iyi okuyun. lys ye de başvuru falan yapılmadı yalan yanlış bilgiler yazıp insanların kafasını bulandırmayın kaldı ki öğretmen olduğunuzun da doğru olduğunu düşünmüyorum

• Sazan avı başarılı olmuş bakıyorum. Adam görev çıktı ama okul belli değil diyor. Görev çıktığı anda hangi okulda görevli olduğun belli olur zaten. Resmen yemiş sizi bu öğretmen falan değil.
  • Sınavdan sonra sen paranı al çocuklarda sınavdan önce soruları alsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.