Şimdi Ara

YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
17
Favori
138.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay once on capra bag ameliyati oldum 1.5 senedir fitness yapiyorum 100 metreyi 12-12.20 kosabilicek kadar hizliyim eger sinavlara girersem kazancagimi dusunuyorum fakat ameliyat oldum ve 6 ay sonra spora baslasam rahat bi sekilde yetisirim fakat tekrar sakatlanma ihtimalim olurmu onerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66onur66

1 ay once on capra bag ameliyati oldum 1.5 senedir fitness yapiyorum 100 metreyi 12-12.20 kosabilicek kadar hizliyim eger sinavlara girersem kazancagimi dusunuyorum fakat ameliyat oldum ve 6 ay sonra spora baslasam rahat bi sekilde yetisirim fakat tekrar sakatlanma ihtimalim olurmu onerirmisiniz

Bu konuda kesin birşey söylemek istemiyorum. Doktoronuza danışmanızı öneririm

• Hocam ben kütahya daki besyo mülakatlarına katılmak istiyorum ve kurlara katılmalıyım ama bu kurslar nerede veriliyor hiç bir bilgim yok.Afyon ve kütahya da kurs verilen yerleri biliyorsanız beni bilgilendirir misiniz? Çok acil.
  • değerli hocam öncelikle sorulara değer verip cevap yazdığınız için çok tşk ederim..benim yaşım 31 öncelikle yaşımın besyo için bir sıkıntısı varmı??ayrıca yoksa bile sizce bu yaştan sonra bu sevdadan vazmı geçmeli??istanbulda oturduğum için bu saaten sonra istanbul dışında okumak istemiyorum.kazanırsam tek okumak istediğim yer marmara üniv.... bunun için şartlar nedir..spor özgeçmişim yok ama ygs puanında bilgi ve yaş tecrübemle çok yüksek puan alabilirim..eğer ygs puanım çok yüksek olursa spor sınavında bana bir etkisi olurmu mesela(spor puanından 50 60 falan alsam) yine kazanma şansım varmı???ayrıca önerilerinizde varsa yazarsanız çok sevinirim..istanbuldaysanız spor akademisi kursunuz varsa seneye ki sınavlarda sizle çalışmak isterim..şiimdiden cvbınız için tşk ederim...saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.Nur KESKİN

Hocam ben kütahya daki besyo mülakatlarına katılmak istiyorum ve kurlara katılmalıyım ama bu kurslar nerede veriliyor hiç bir bilgim yok.Afyon ve kütahya da kurs verilen yerleri biliyorsanız beni bilgilendirir misiniz? Çok acil.

Çok üzgünüm acil yazmışsınız fakat bir süre foruma giremediğim için cevaplayamadım. Kütahyadaki besyo sınavı oldumu bilmiyorum fakat yinede cevaplayım sorunuzu.

Malesef o şehirlerdeki kurslar hakkında bilgim yok fakat isterseniz bulmaya çalışırım arkadaşlarımdan. Ayrıca kurslara katılamanın önemi hayli fazla diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanettin_

değerli hocam öncelikle sorulara değer verip cevap yazdığınız için çok tşk ederim..benim yaşım 31 öncelikle yaşımın besyo için bir sıkıntısı varmı??ayrıca yoksa bile sizce bu yaştan sonra bu sevdadan vazmı geçmeli??istanbulda oturduğum için bu saaten sonra istanbul dışında okumak istemiyorum.kazanırsam tek okumak istediğim yer marmara üniv.... bunun için şartlar nedir..spor özgeçmişim yok ama ygs puanında bilgi ve yaş tecrübemle çok yüksek puan alabilirim..eğer ygs puanım çok yüksek olursa spor sınavında bana bir etkisi olurmu mesela(spor puanından 50 60 falan alsam) yine kazanma şansım varmı???ayrıca önerilerinizde varsa yazarsanız çok sevinirim..istanbuldaysanız spor akademisi kursunuz varsa seneye ki sınavlarda sizle çalışmak isterim..şiimdiden cvbınız için tşk ederim...saygılar.

Rica ederim Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu Yaşınız açısından bir sıkıntı yok eğer ki bu işi yapabilirim diyorsanız ve Ygs'den iyi puan almışsanız önünüzde engel yok. aksine bu sevdadan vazgeçmek yerine hayalinizi gerçekleştirin derim.

Marmara üniversitesi zordur yani sporcu arayan bir üniversitedir. Yapmanız gereken Ygs'den iyi bir puan almak, Ygs puanının etkisi hayli fazla tabi ki sporunda öyle.
    Size tavsiyem şu olacaktır seneye kadar Ygs'ye düzenli bir şekilde hazırlanın besyo kursları başladığında kurslara katılın aksatmadan kondisyonunuzu mümkün olduğu kadar geliştirin. Seneye kadar gerek burdan gerekse pm'den aklınıza takılan soruları ölmezsek cevaplarım Malesef istanbulda değilim ama istanbulda iyi hazırlayan kurslar duymuştum gerekirse araştırırz.

Yine aklınıza takılan birşey varsa buradayım

• Bir süredir foruma giremiyordum arkadaşlar sorularınızı geçte olsa tek tek cevaplayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssscs

Hocam ben liseye gidiyorum sorum şu
    Antrenörluk okumak istiyorum ve teknik direktör olmak istiyorum besyo 4 yıl bitince durum ne oluyor kulüpler size teklif mi yapıyor yoksa biz mi başvuru yapıyoruz yoksa yıllarımızın boş geçebilir mi ??

Teknik direktör olmak şartlar hakkında kesin bir bilgiye sahip değilim bu yüzden sizi yanıltmak istemem. Bunun için TFF'nin sitesine bakarsanız gerekli bilgiyi öğrenebilirsiniz.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=1127

Buradan da bakabilirsiniz.

• PcExpertt kullanıcısına yanıt
    ygs kaça bakılıyor ygs 1 278 puan birde başvurular geçdimi normal biri olarak girebiklirmiyim sadece eskiden okulda basket takımında oynadım amatör olarakda ilgilendim belli bir süre
  • Yarın kocaeli yüzmedeyim bakalım parkuru ne yapcam 24 yaparsam girerim diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

ygs kaça bakılıyor ygs 1 278 puan birde başvurular geçdimi normal biri olarak girebiklirmiyim sadece eskiden okulda basket takımında oynadım amatör olarakda ilgilendim belli bir süre

Farketmiyor En yüksek ygs puanı
  • Ygs den 380 370 civarı alsak bu besyoya girmemizi ne kadar etkiler?
    Özellikle ege üniversitesi istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icaaa

Ygs den 380 370 civarı alsak bu besyoya girmemizi ne kadar etkiler?
    Özellikle ege üniversitesi istiyorum.

380 puan besyo için güzel puan. Koordinasyon parkurundan da iyi puan alırsanız kazanabilirsiniz.
  • Boks üzerine besyo var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieClipS

Boks üzerine besyo var mı arkadaşlar?

Boks üzerine derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

quote:

Boks üzerine derken ?

Yani boks üzerinden girebiliyor muyuz sınavlara? bir de milli sporcu olunca ek artılar neler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

quote:

Boks üzerine derken ?

Yani boks üzerinden girebiliyor muyuz sınavlara? bir de milli sporcu olunca ek artılar neler?

Milli sporcuların kontenjanı ayrı mesela 10 kişi milli kontenjanı oluyor. zaten genelde çok milli başvurmadığı için milli olanlar direk giriyor. Boks hakkında çok bilgim yok fakat branşlarında boks olan okul varsa girebilirsiniz.
  • Ben 3 senedir fitness yapıyorum bu sene besyo düşünüyorum açıkçası ama tek korktugum fitness yüzünden hantal olmam ve parkurlardan korkmam siZler ne önerirsiniz hazırlanmak için 1.86 boy 83 kiloyum şu anda ama fitnesstan dolayı baklavalar ve hacimli define kollar mevcut yağ oranıda 9 civarında

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Ben 3 senedir fitness yapıyorum bu sene besyo düşünüyorum açıkçası ama tek korktugum fitness yüzünden hantal olmam ve parkurlardan korkmam siZler ne önerirsiniz hazırlanmak için 1.86 boy 83 kiloyum şu anda ama fitnesstan dolayı baklavalar ve hacimli define kollar mevcut yağ oranıda 9 civarında

Daha sınava çok şimdiden başlarsanız kondiyson çalışmaya sınava kadar kendinizi geliştirebilirsiniz. Evet malesef bazen fitness'ın bu konuda dezavanajları var fakat imkansız diye birşey yok. Ygsdende güzel puan alırsanız yapabilirsiniz.
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Eskişehir anadolu veya cbü hakkında bilginiz varmı peki parkur tarzı zorlugu ortamı vs birde torpil çok dönüyor diyorlar besyo bölümünde

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.