Şimdi Ara

YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
17
Favori
138.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba ben size bikaç soru sorcaktım öğretmenlik okuyorum dediniz ben şimdi 301 aldım turkiye şampiyonluğum avar tekvandoda ama milli değilim sizce girme şansım nasıl olur biraz bilgi verir misiniz yetenek sınavları nasıl oluyor bu puanla girme şansım var mı cunku 130bine girmişim sınırdaysam ben çoğu kişi kaçırıyodur bana dönerseniz seviniriim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbwase

merhaba ben size bikaç soru sorcaktım öğretmenlik okuyorum dediniz ben şimdi 301 aldım turkiye şampiyonluğum avar tekvandoda ama milli değilim sizce girme şansım nasıl olur biraz bilgi verir misiniz yetenek sınavları nasıl oluyor bu puanla girme şansım var mı cunku 130bine girmişim sınırdaysam ben çoğu kişi kaçırıyodur bana dönerseniz seviniriim

Ygs puanınız kaç ?
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    301 aldım yazdım orda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbwase

301 aldım yazdım orda :D

kusura bakmayın görmemişim sadece sıralamayı yazdığınızı sandım

Şansınız çok eğer koordinasyon parkurunu elenmeden başarılı bir şekilde tamamlarsanız şansınız yüksek. ama bir an önce çalışmalara başlayın çünkü sınavlar başladı artık. parkurda her üniversitenin belirlediği sürat,dayanıklık,kondisyona dayalı parkurlardır.
    başladım zaten mekik koşusu ve her sabah koşuyorum 1500 metre için 5 dakka 15 sn barajmış yaparım çok zor değil bence bide takım sporu istiyo ondada hentbolu dusunuyorum cok rekabet yoktur fakat yuzde 25 girmek gerkiomuş sectiğimiz takım sporunda marmaranın besyo kısmında bu yazıyo beden egitiminde ama her ihitmale karşı antrenorlugude başvurucam ne olur ne olmaz diyerekten
  • Besyoya lysden sonra başvuru şansımız varmı ? Üniyi bıraktım ygs girdim lysde giricem.Ankara ünisi olabilir gibi gazinin ygs puanı 300 benim 267. Sizin yorumunuz nedir ?
    Spor olarak ortadon ve lise 4 yıl gazi ve tofaşta basketboll oynadım.
    Şuan sadece fitness yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ygs puanım 224 parkurdan yüksek pua alabileceğimi düşünüyorum ancak daha once sporcu lisansım olmadı dokuz eylül üniversitesi için şansımı denemek istiyorum parkurlarda gerçekten yüksek dereceler çıkarabileceğimi düşünüyorum ancak jimnastikte yapamadığım şeyler var sizce kazanma olasılığım çokmu düşük
  • Arkadaşlar internetten parkulara falan bakıyorum çok karışık zor geliyor yapamam gibi. Ben mi malım yoksa. Nasıl işliyor hayatımda ilk defa o parkuru görüp ezberleyip yapmam mı gerek

• arkadaşlar farzedelimki benim sıralamam 250binde 225bindeki bi bölüme girme sansım ne olur sizde sayısalım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasariht

arkadaşlar farzedelimki benim sıralamam 250binde 225bindeki bi bölüme girme sansım ne olur sizde sayısalım bu arada

BESYO'nun sıralama ile bir ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Besyoya lysden sonra başvuru şansımız varmı ? Üniyi bıraktım ygs girdim lysde giricem.Ankara ünisi olabilir gibi gazinin ygs puanı 300 benim 267. Sizin yorumunuz nedir ?
    Spor olarak ortadon ve lise 4 yıl gazi ve tofaşta basketboll oynadım.
    Şuan sadece fitness yapıyorum.

Lys'den sonra sınavlara başvurabilirsiniz bazı üniversitelerin sınavı temmuzda.Gaziye başvuru yapamazsınız fakat Ankara üniversitesinde şansınızı deneyebilirsiniz. Şansınız yüksek Hazırlık kursuna yazılın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaM4Aqua

benim ygs puanım 224 parkurdan yüksek pua alabileceğimi düşünüyorum ancak daha once sporcu lisansım olmadı dokuz eylül üniversitesi için şansımı denemek istiyorum parkurlarda gerçekten yüksek dereceler çıkarabileceğimi düşünüyorum ancak jimnastikte yapamadığım şeyler var sizce kazanma olasılığım çokmu düşük

dokuz eylül üniversitesinin klavuzunu incelemedim sadece Cimnastik mi var branşta ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

Arkadaşlar internetten parkulara falan bakıyorum çok karışık zor geliyor yapamam gibi. Ben mi malım yoksa. Nasıl işliyor hayatımda ilk defa o parkuru görüp ezberleyip yapmam mı gerek

Tabii kide hayır. öyle düşünmeyin ilk baktığınızda zor gelir hatta direk parkura girseniz hiçbirşey yapamaz zekanızdan ve yeteneklerinizden şüphe edersiniz. ama bu işi şöyle düşünün arabanın hiçbir parçasından veya aksamından anlamayan birinin önüne motoru koysanız ne yapabilir ? hiçbirşey. önce öğrenmeniz gerekiyor hazırlık kurslarına gitmeniz emek sarfetmeniz gerekiyor. hırs , çaba,dayanıklılık ve birazda yetenek. ihtiyacını olan bunlar ve bunlarda istemenize bağlı. yeterki isteyin eğer azimle çalışırsanız emin olun ki yapabilirsiniz.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 16 Haziran 2015; 23:53:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

quote:

Arkadaşlar internetten parkulara falan bakıyorum çok karışık zor geliyor yapamam gibi. Ben mi malım yoksa. Nasıl işliyor hayatımda ilk defa o parkuru görüp ezberleyip yapmam mı gerek

Tabii kide hayır. öyle düşünmeyin ilk baktığınızda zor gelir hatta direk parkura girseniz hiçbirşey yapamaz zekanızdan ve yeteneklerinizden şüphe edersiniz. ama bu işi şöyle düşünün arabanın hiçbir parçasından veya aksamından anlamayan birinin önüne motoru koysanız ne yapabilir ? hiçbirşey. önce öğrenmeniz gerekiyor hazırlık kurslarına gitmeniz emek sarfetmeniz gerekiyor. hırs , çaba,dayanıklılık ve birazda yetenek. ihtiyacını olan bunlar ve bunlarda istemenize bağlı. yeterki isteyin eğer azimle çalışırsanız emin olun ki yapabilirsiniz.

Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim cidden bu konuda aydınlattınız ve kendime güvenimi getirdiniz

• quote:

quote:

quote:

Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim cidden bu konuda aydınlattınız ve kendime güvenimi getirdiniz

Kendine güvenmeniz emin olun çok önemli bu konuda güvenin kendinize yaparsınız. Şimdiden kolay gelsindiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendine güvenmeniz emin olun çok önemli bu konuda güvenin kendinize yaparsınız. Şimdiden kolay gelsindiyorum

Merhaba hocam

bende 4 yıl lisanslı taekwondo yaptım ygsden 240 aldım.gecen gün beni antrenörüm aradı dedi sen besyo yaz diye aslında yazmayı bi ara düşünüyordum hocamızda yaz deyince tamam dedim sınavlar ortalama ne zaman oluyor temmuz 15-30 arası diyebilir miyiz cünkü az bi zaman kalmış bugün koordinasyon antrenmanına katılcam 3 haftalık calışma nasıl olur sizce birde şu var mugla antalya Eskişehir de baraj puanı ne kadar internetten bulamadım

Edit:bugün buldum puanları öncelikle garip durum içerisindeyim bulunduğum ildeki besyo 200 lira alıyormuş antalyaya baktım 100 lira ama oraya gidiş geliş yapcam 100 lira yine aynı hesaba denk geldi ancak antalyayı cok istiyorum. Şöyle bir durum daha var antalyanın basvuruları 6 gün sonra ve sınavıda 12 temmuzda yani sizce gitmeye deger mi yarın antrenmana baslıyorm sizce ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elodea101 -- 17 Haziran 2015; 23:44:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler hocam.Peki bu haftadan sonra yazılsam çokmu geç kalırım parkur cokmu zor kursları aradım haftanın 5 günü antreman var diyolar. Ve biri 700 lira fiyat verdi cok fazla o fiyat bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Teşekkürler hocam.Peki bu haftadan sonra yazılsam çokmu geç kalırım parkur cokmu zor kursları aradım haftanın 5 günü antreman var diyolar. Ve biri 700 lira fiyat verdi cok fazla o fiyat bana göre

Malesef şehirden şehire değişiyor fiyatları ben 200 tlye yazılmıştım kursa bu sene 400 yaptılar. kuzenim bu sene izmirde BESYO'ya hazırlanıyor 2000 tl istemişler. Eğer antremanınızı ciddiyetle yaparsanız sonuç alabilirsiniz. Biraz pazarlık yapın kursun başından beri gelmediğinizi söyleyin fiyatı biraz aşağı çekebilir. ve yazılırsanız ortamına mutlaka bakın. Tüm parkurları kuruyormu sorun. Antremanları nasıl yaptığını vs herşeyi sorun. Eğer seni kazandırırım diyorsa uzak durun. çünkü hiçbir kaliteli kurs kazandıracağım gibi kesin vaadte bulunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba hocam

bende 4 yıl lisanslı taekwondo yaptım ygsden 240 aldım.gecen gün beni antrenörüm aradı dedi sen besyo yaz diye aslında yazmayı bi ara düşünüyordum hocamızda yaz deyince tamam dedim sınavlar ortalama ne zaman oluyor temmuz 15-30 arası diyebilir miyiz cünkü az bi zaman kalmış bugün koordinasyon antrenmanına katılcam 3 haftalık calışma nasıl olur sizce birde şu var mugla antalya Eskişehir de baraj puanı ne kadar internetten bulamadım

Edit:bugün buldum puanları öncelikle garip durum içerisindeyim bulunduğum ildeki besyo 200 lira alıyormuş antalyaya baktım 100 lira ama oraya gidiş geliş yapcam 100 lira yine aynı hesaba denk geldi ancak antalyayı cok istiyorum. Şöyle bir durum daha var antalyanın basvuruları 6 gün sonra ve sınavıda 12 temmuzda yani sizce gitmeye deger mi yarın antrenmana baslıyorm sizce ne yapmalıyım

Antalyanın koordinasyon parkuruna bakmadım eve gidince inceleyeceğim eğer kolay çabuk zamanda yapılabilecek bir parkursa ve 4 yıllık bir taekwondo'cu olduğunuzu düşünürsek kondisyonunuzn iyi olduğunu varsayıyorum başarabilirsiniz. ama bunu antrenörünüzle konuşmanız daha iyi olabilir o sizi daha iyi tanıyor çünkü.

• Hocam ben 7 sene güreş yaptim milli spor uyum aynı zamanda bu sene kamplar yuzunden nerdeyse sınava hiç hazırlananamadım hatta son senemde okula dahi gitmedigim için 135 gibi bi puan aldım bu puanla bi yere yerlesebilirmiyim ve milli sporculugun bana üniversite de ne gibi faydası olur

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.