Şimdi Ara

YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
461
Cevap
17
Favori
138.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leobolt

merhaba hocam. ygsden 400 civarı puan alsak,parkuru en iyi dereceyle tamamlasak öğretmen olarak atanmada bilginiz var mıdır? kpssde 80 civarı yapar gibiyim. 4 yıllık sprint geçmişi var ayrıca

400 puan ve parkuru en iyi derecede tamamlamayla %99 girersiniz hatta %100 ama diğer ihtimalleride göze alalım.

Kpssden 80 puan alırsanızda şuanki duruma göre atanırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: memet7991

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba beyler benim ygs puanım 275 ve ankara üniversitesinde okuyorum bu universite yada ankarada başka bir ünivrtsitede beden eğitimi öğretmenliği istiyorum.Okudugum üniversitede sınava girersem her hangi bir ekstra avantajı olur mu. Kursa gitmiyprum ama iki senedir 2 güne bir 4 km koşarım bir aydır fitness de yapıyorum. Boyum 1.72 kilo 64 sizce kazanabilirmiyim öğretmenliği

Avantaj derken nasıl bir avantajı kastettiğinizi anlamadım doğrusu. fakat puanınız güzel öğretmenlikte şansınız var Ankara üniversitesine o puanla öğretmenlik kazanma ihtimalinizde var. ama size tavsiyem kursa yazılmanız çünkü parkurlara çalışmak zorundasınız.

Yani ankara universitesinde okudugum ve farklı bölüme geçecegim için bir avantajı olur mu demek istedim. Başvuruları ne zaman acaba ve bu parkur çok zor mu yani illa parkura çalışmak gerekir mi

Teşekkürler peki önerebileceğiniz bir kurs var mı ve sizce geç mi kaldım

Hangi şehirdesiniz ? Diğer şehirler hakkında pek bilgim yok fakat facebook'taki Besyo hakkındaki güncel bilgiler sayfasında bunu yayınlamışlardı itibar edilebilecek bir sayfa. bende sizinle paylaşayım

YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey]

Ankaradayım hocam ancak yazılmışken düzgün bir kırsa yazılmak istiyorum

Ankarada bilmiyorum fakat Ankaralı arkadaşlarım var pazartesi günü okulda onlardan bilgi alıp söylerim size

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leobolt

merhaba hocam. ygsden 400 civarı puan alsak,parkuru en iyi dereceyle tamamlasak öğretmen olarak atanmada bilginiz var mıdır? kpssde 80 civarı yapar gibiyim. 4 yıllık sprint geçmişi var ayrıca

400 puan ve parkuru en iyi derecede tamamlamayla %99 girersiniz hatta %100 ama diğer ihtimalleride göze alalım.

Kpssden 80 puan alırsanızda şuanki duruma göre atanırsınız

Teşekkür ederim Dost Aklimda Besyo Veya Beslenme Ve diyetetik var egwr diyetisyenligi kazanamazsam besyo okuyacagim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba beyler benim ygs puanım 275 ve ankara üniversitesinde okuyorum bu universite yada ankarada başka bir ünivrtsitede beden eğitimi öğretmenliği istiyorum.Okudugum üniversitede sınava girersem her hangi bir ekstra avantajı olur mu. Kursa gitmiyprum ama iki senedir 2 güne bir 4 km koşarım bir aydır fitness de yapıyorum. Boyum 1.72 kilo 64 sizce kazanabilirmiyim öğretmenliği

Avantaj derken nasıl bir avantajı kastettiğinizi anlamadım doğrusu. fakat puanınız güzel öğretmenlikte şansınız var Ankara üniversitesine o puanla öğretmenlik kazanma ihtimalinizde var. ama size tavsiyem kursa yazılmanız çünkü parkurlara çalışmak zorundasınız.

Yani ankara universitesinde okudugum ve farklı bölüme geçecegim için bir avantajı olur mu demek istedim. Başvuruları ne zaman acaba ve bu parkur çok zor mu yani illa parkura çalışmak gerekir mi

Hangi şehirdesiniz ? Diğer şehirler hakkında pek bilgim yok fakat facebook'taki Besyo hakkındaki güncel bilgiler sayfasında bunu yayınlamışlardı itibar edilebilecek bir sayfa. bende sizinle paylaşayım

Ankarada bilmiyorum fakat Ankaralı arkadaşlarım var pazartesi günü okulda onlardan bilgi alıp söylerim size

Teşekkürler bekliyorum..

• 2012 2014 senesi arasi wushu sporunu yaptım türkiye 2.ligine sahipim 2012 senesinden önce okul basketbol maçlarinda oynadim sakarya üniversite istiyorum özgeçmiş ile aldigi icin ygs ise 195 girebilirmiym

• Birde ankara gazi üniversitesini istiuorum parkurlu 195 ile olabilirmi baraj 140 ama

• quote:

Orijinalden alıntı: murat7474

Birde ankara gazi üniversitesini istiuorum parkurlu 195 ile olabilirmi baraj 140 ama

Ankara gazi üniversitesi baraj puanı 300 malesef
  • quote:

2012 2014 senesi arasi wushu sporunu yaptım türkiye 2.ligine sahipim 2012 senesinden önce okul basketbol maçlarinda oynadim sakarya üniversite istiyorum özgeçmiş ile aldigi icin ygs ise 195 girebilirmiym

Hocam üzgünüm ama şansınız düşük gibi. çünkü sadece özgeçmiş değil puanda önemli. ayrıca 2 yıllık lisansınız var 2 yıllık lisanstan 10 puan alacaksınız. Ama karar sizin şansınızı deneyebilirsiniz. bizimki sadece bir tahmin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bekliyorum..

05546123701 Hocam bu numarayı arayıp görüşün bi bunu facebook sayfasında görmüştüm bir arkadaşımda önerdi bu kursu

• 2yıl öncesi 4 5 senelik basketbol okul takiminda oynadim oradan gelmezmi puan birde internette gazi üniversite baraj 140 diyor

• Merhaba hocam,foruma yeni üye oldum. şuanda sakarya üniversitesinde uluslararası ilişkiler okuyorum fakat bölümümü sevmiyorum. 8 Senelik kulupte badminton geçmişim var. bu yıl öylesine ygsye girdim ve 237puan aldım önümüzdeki yıl için besyo denemek istiyorum. Ege ve 9 eylül üniversitesini tercih ediyorum. Ege üniversitesinin kılavuzu açıklandı ve branş sınavıyla alacakmış. Daha önce hiç yetenek sınavına katılmadım nasıl olur hiç bilmiyorum. Branş sınavını bana açıklar mısınız? 9Eylül üniversitesinde 20m mekik,30m sürat ve cimnastik sınavı mevcut. Sizce hangisine girsem daha kolay olur? kendi antrenörümle konuştum finallerimden sonra bursada bir kurs önerdi ona katılacağım yaklaşık 20 30gün çalışma imkanım olacak. Bir de yetenek sınavının kendi kursu varmış kılavuzda yazıyor. O kurs 5günlük bir kurs. Katılmalı mıyım faydası ne olur? cevabınızı bekliyorum

• quote:

2yıl öncesi 4 5 senelik basketbol okul takiminda oynadim oradan gelmezmi puan birde internette gazi üniversite baraj 140 diyor

kaynak gösterirmisiniz ? şuan klavuza baktım öğretmenlik için 300 antrenörlük için 250 barajı var hocam

Edit: ayrıca okul takımında oynadığınızdan dolayı puan gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 25 Mayıs 2015; 1:06:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csksm

Merhaba hocam,foruma yeni üye oldum. şuanda sakarya üniversitesinde uluslararası ilişkiler okuyorum fakat bölümümü sevmiyorum. 8 Senelik kulupte badminton geçmişim var. bu yıl öylesine ygsye girdim ve 237puan aldım önümüzdeki yıl için besyo denemek istiyorum. Ege ve 9 eylül üniversitesini tercih ediyorum. Ege üniversitesinin kılavuzu açıklandı ve branş sınavıyla alacakmış. Daha önce hiç yetenek sınavına katılmadım nasıl olur hiç bilmiyorum. Branş sınavını bana açıklar mısınız? 9Eylül üniversitesinde 20m mekik,30m sürat ve cimnastik sınavı mevcut. Sizce hangisine girsem daha kolay olur? kendi antrenörümle konuştum finallerimden sonra bursada bir kurs önerdi ona katılacağım yaklaşık 20 30gün çalışma imkanım olacak. Bir de yetenek sınavının kendi kursu varmış kılavuzda yazıyor. O kurs 5günlük bir kurs. Katılmalı mıyım faydası ne olur? cevabınızı bekliyorum

Branş sınavı hakkında açıklama yapmaktansa video paylaşmayı daha mantıklı buluyorum o yüzden şu videoya bir göz atın

https://www.youtube.com/watch?v=KuldTES0XZg

Branş sınavı hangi branştan giriyorsanız ona göre bir parkur belirliyorlar ve size verilen sürede o parkuru başarı ile tamamlamanız gerekiyor.

eğer ki ben olsaydım 20 metre mekik sınavını yercih ederdim kondisyon gerektirir fakat diğerlerine nazaran kolaydır cimnastik daha önce hiç yapmadıysanız zaten hiç bulaşmayın derim fakat tabii ki bu yinede size bağlıdır.

Bence kursada katılın faydasını göreceksiniz. en azından gerçek ölçülerle sınav atmosferinde bir kurs olacaktır. azda olsa heyecanınız gider. bu çok önemlidir aslında. sınavda en büyük düşmanınızdan biriside heycan olacaktır.

• Merhaba YGS 213 puan OBP 297 Özgeçmiş Lise'de futbol lisans var ama işe yaramıyomuş sizce hangi üniversitileri denemeliyim mesaj atarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden @pcexpertt
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yeni girebildim bir arayım :)
  • Hocam ben de besyo istiyorum. 209bindeyim 282 puanım var, 7seneye yakin hentbol oynadim okul takımlarında, 2 kez Türkiye yari finaline çıktık. amatör klüpte 2 yıllık futbol lisansım var ve ayriyeten Hentbol hakemiyim isime yarar bunlar. Sporla çok içli disliyim kondisyon muazzam ve sigara alkol kullanmıyorum. Obp ise 380 geliyor çanakkale istiyorum sizce olur mu @pcexpertt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsun59 -- 5 Haziran 2015; 13:48:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam... Akdeniz UNI: Besyo nun taban puanı kaç ? ve YGS nin hergangi birinden 180 alsak girebilirmiyiz akdenize ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Merhaba hocam... Akdeniz UNI: Besyo nun taban puanı kaç ? ve YGS nin hergangi birinden 180 alsak girebilirmiyiz akdenize ?

Doğru hatırlıyorsam 180 barajı var. fakat 180 ile girilmesi zor biraz daha yüksek puanla işinizi garantiye alabilirsiniz. ama 180le olmaz mı ? olabilirde.
  • selamun aleyküm. yeni üyeyim. Daha önce top oynamıslıgım var lisanslı ama amatör. Koşuda falan iyiyim. ygs den 192 puan aldım besyoye girme şansım var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanbilek

selamun aleyküm. yeni üyeyim. Daha önce top oynamıslıgım var lisanslı ama amatör. Koşuda falan iyiyim. ygs den 192 puan aldım besyoye girme şansım var mıdır?

Şansınız düşük ama var. eğer koordinasyon parkurunda iyi bir puan alırsanız ve doğru tercih yaparsınız ayrıca doğru bir üniversitede sınava girerseniz girme şansınız var
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.