Şimdi Ara

YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
17
Favori
138.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oğlum 280 puan almış kazanma ihtimali var mi mülakatlarida basarsa yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Oğlum 280 puan almış kazanma ihtimali var mi mülakatlarida basarsa yani

Puanı oldukça iyi kazanma ihtimali yüksek. başlamadıysa BESYO hazırlık kursuna başlasın. Antreman kaçırmasın
  • Besyo'yu bitirdikten sonra neye göre nasıl atanıyoruz? KPSS ile falan mı? ve Beden eğitim öğretmeni mi oluyoruz? Olay nedir biri özetle anlatabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: feradini

Besyo'yu bitirdikten sonra neye göre nasıl atanıyoruz? KPSS ile falan mı? ve Beden eğitim öğretmeni mi oluyoruz? Olay nedir biri özetle anlatabilir mi

Evet KPSS ile atanıyoruz. Beden eğitimi ve Spor yüksek okulunda 4 bölüm vardır. Beden eğitimi ve Spor öğretmenliği, Spor Yöneticiliği, Antrenörlük, Rekreasyon okulu bitirdiğinizde öğretmen olarak atanmanız için öğretmenlik bölümünden mezun olmanız gerekiyor. Spor yöneticiliği veya antrenör olarakta atanabilirsiniz tabii ki.
  • Öncelikle merhabalar arkadaşım bende besyo ya hazırlanıyorum yanlız bulunduğum yerde kurs vb yerler yok doğal olarak bireysel olarak fitness basladım ve havalar ısınınca salon dışında da koşulara başlayacagım. Yanlız parkurlarda genel olarak hangi aşamalar var tahminen veya ( koşu, mekik, barfiks, şınav, engelli platformlar vb) hangilerine agırlıklı çalışmalıyım. Tabiki bu ünilerin parkurları açıklamasından sonra çalışma sistemimi ona göre değiştirebilirim.

ayrıca bi sorum daha olacak besyo 4 yıllık ama 2 yıllı meslek yüksek okulları da yok mu onların alımları nasıl oluyor puanlama bakımından aynı mı veya girmek daha mı kolay oluyor ?

Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: frendly02

Öncelikle merhabalar arkadaşım bende besyo ya hazırlanıyorum yanlız bulunduğum yerde kurs vb yerler yok doğal olarak bireysel olarak fitness basladım ve havalar ısınınca salon dışında da koşulara başlayacagım. Yanlız parkurlarda genel olarak hangi aşamalar var tahminen veya ( koşu, mekik, barfiks, şınav, engelli platformlar vb) hangilerine agırlıklı çalışmalıyım. Tabiki bu ünilerin parkurları açıklamasından sonra çalışma sistemimi ona göre değiştirebilirim.

ayrıca bi sorum daha olacak besyo 4 yıllık ama 2 yıllı meslek yüksek okulları da yok mu onların alımları nasıl oluyor puanlama bakımından aynı mı veya girmek daha mı kolay oluyor ?

Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba. Öncelikle şunu belirteyim özel yetenek sınavı ile girebileceğiniz 2 yıllık besyo yok. ygs puanı ile alım yapan BESYO'lardada 2 yıllık yok diye biliyorum.

Hangi şehirdesiniz hocam belki vardır haberiniz yoktur. bulunduğunuz şehri yazarsanız belki hazırlık kursu bulabilirz.

Yinede kısaca anlatayım öncelikle fitness'ın size çok bir getirisi olmayacak tabii ki kuvvet vs önemli fakat parkurlar bambaşka.

mekik,şınav,barfiks parkurları değil aslında engeller olan içerisinde kondisyon, dayanıklılık, çabukluk ,kuvvet gerektiren parkurlardır.

Örnek olarak size bir parkur videosu ekliyorum. yine sorularınız olursa seve seve cevaplarım

• Ben Agrı ilinin patnos ilçesinde memurum bana en yakın besyo Van'da ve besyo kursları da orada var en yakın o parkurları gecebilmem icin kondisyon ve hız lazım bunun için fitness a yazıldım ve bisiklet kullanıyorum.özellikle hafta sonları havalar düzeldiginde 150-200 km kadar yol gitmeyi düsünüyorum kondisyon icin eger yapabilirsem benzer parkurları kurup parkur üzerinden çalışmalara devam etmek ama ne kadar faydalı olacağından şüpheliyim tabiki
  • quote:

Ben Agrı ilinin patnos ilçesinde memurum bana en yakın besyo Van'da ve besyo kursları da orada var en yakın o parkurları gecebilmem icin kondisyon ve hız lazım bunun için fitness a yazıldım ve bisiklet kullanıyorum.özellikle hafta sonları havalar düzeldiginde 150-200 km kadar yol gitmeyi düsünüyorum kondisyon icin eger yapabilirsem benzer parkurları kurup parkur üzerinden çalışmalara devam etmek ama ne kadar faydalı olacağından şüpheliyim tabiki

Hocam öncelikle 150*200 km gidip kendinizi fazla yormaya gerek günde ilk başlarda biraz daha az olmak şartı ile 40-45 dk koşun ve sonra internetten yüklenme antremanları diye araştırın öğrenin ve yüklenme kuvvet antremanları yapın. sonra parkurları kendi çapınızda kurarark parkurlara çalışın

• tşk ederim dostum verdiğin bilgiler için besyo ya girmek baya uğraştırıcak belli o olmadı syo ya giricez artık yapacak bise yok o da olmadı tff nin açtığı kurslara giricez :S
  • quote:

tşk ederim dostum verdiğin bilgiler için besyo ya girmek baya uğraştırıcak belli o olmadı syo ya giricez artık yapacak bise yok o da olmadı tff nin açtığı kurslara giricez :S

günde 100-200 km ne demek erzurumdan erzincan demek :D
  • quote:

Ben Agrı ilinin patnos ilçesinde memurum bana en yakın besyo Van'da ve besyo kursları da orada var en yakın o parkurları gecebilmem icin kondisyon ve hız lazım bunun için fitness a yazıldım ve bisiklet kullanıyorum.özellikle hafta sonları havalar düzeldiginde 150-200 km kadar yol gitmeyi düsünüyorum kondisyon icin eger yapabilirsem benzer parkurları kurup parkur üzerinden çalışmalara devam etmek ama ne kadar faydalı olacağından şüpheliyim tabiki

Günde 150-200 km yol gitsen sen besyoyu degil ; besyo seni kazanır

• kılavuzlar ne zaman açıklanır birde mülakatlar temmuz ağustos gibi olabilirmiş bu sene ne kadar doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuapoAzul

kılavuzlar ne zaman açıklanır birde mülakatlar temmuz ağustos gibi olabilirmiş bu sene ne kadar doğru

klavuzlar mayıs haziran gibi açıklanır sınavlarda o zamanlarda olabilir hocam kesin birşey yok. pazartesi günü üniversitede hocalardan ufak bilgi alabilirim bu konuda
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    valla iyi olur haberlerini bekliyoruz takşpteyiz :)
  • valla besyo mu beni kazanır ben mi kazanırım besyo yu bilmiyorum ama antrenörlük için girmem lazım baya lazım olacak bana :)
  • Hocam en yüksek ygs puanım 264 okul puanıda 40-45 puan verir diploma notum 70-75 arasında gelecek çünkü özgeçmişim yok herhangi bir kulüpte sadece 5. sınıftan beri okul takımlarında voleybol lisansım var bu sene de oynadım özgeçmiş istemeyen nerelere girebilirim ? Lys de gireceğim işletme maliye gibi bölümlere gitmektense besyoyu tercih etmem iyi olur mu benim için ?
  • Hocam ham puanla mı giriliyo besyoya
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Hocam en yüksek ygs puanım 264 okul puanıda 40-45 puan verir diploma notum 70-75 arasında gelecek çünkü özgeçmişim yok herhangi bir kulüpte sadece 5. sınıftan beri okul takımlarında voleybol lisansım var bu sene de oynadım özgeçmiş istemeyen nerelere girebilirim ? Lys de gireceğim işletme maliye gibi bölümlere gitmektense besyoyu tercih etmem iyi olur mu benim için ?

Eğer besyo için istekliyseniz iyi olur tabi ki puanınız iyi diploma notunuzda iyi. özgeçmişi çoğu üniversite istemiyor zaten hocam. klavuzlar açıklandığında belli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarval

Hocam ham puanla mı giriliyo besyoya

Evet Ham puanla giriliyor + diploma puanı
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu şekilde özel yetenekten fazla bişey yapamasam bile şansım ne olur yine de yüksek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.