Şimdi Ara

YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
17
Favori
138.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beden öğretmenliği için?
  • Hocam ben 200 filan aldım ygsden şimdi mesela akdeniz besyoya ege besyoya başvurabilirmiyim branş basketbol seçicem birde bu sınav tarihleri kayit tarihleri ne zaman açıklanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besyoda lisans yeterlı mi yoksa resmı musabakada olacak mı?

• nasıl yani hocam ? ne puanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendf

Besyoda lisans yeterlı mi yoksa resmı musabakada olacak mı?

Lisans yeterli fakat şöyle birşey var mesela diyelim sizin lisansınız var sadece siz 20 puan aldınız. başkasının müsabakası varsa o 30 puan alır diğerinin daha fazla yıl lisansın ve müsabakası var 50 puan alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: betman31

Hocam ben 200 filan aldım ygsden şimdi mesela akdeniz besyoya ege besyoya başvurabilirmiyim branş basketbol seçicem birde bu sınav tarihleri kayit tarihleri ne zaman açıklanıyor

eğer 300 barajları falan yoksa başvurabilirsiniz. Ayrıca sınavlarına basketbol branşı koyarlarsa seçebilirsiniz. şuan bunun için tam bilgi veremem belli değil fakat yaklaşık 1-2 sonra açıklanır hocam
  • Hocam pekı okul puanın etkısı var mı yoksa sadece ygs mi

• quote:

Hocam pekı okul puanın etkısı var mı yoksa sadece ygs mi

Var hocam
    Hesaplanırken Ygs puanı , koordinasyon puanı , okul puanı, varsa özgeçmiş puanı, hesaplanır
  • Öz gecmişi olmayanlar rısklımı

• quote:

Öz gecmişi olmayanlar rısklımı

riskli değil fakat özgeçmiş olanlar avantajlı diyelim benim yoktu mesela özgeçmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

nasıl yani hocam ? ne puanı

Besyo puanları hocam ne olabilir
  • bu puanlar niye böyle düşük varmı bir cevabı olan ?
    benim 230 1.5 milyon kişi dahda fazla olabilirmiş barajı geçememiş marmara besyonun ve bir çok üni puanını çekecekmiş
  • Ben ygs den 212 aldim bu besyo ile ilgili hic bir bilgim yok simdi mesela bi kisi ile ayni uniye basvursak onun puani 220 benim 212 onun puani fazla diye o avantajlimi oluyor yoksa parkurdaki yetenegimizemi bakiyorlar

• Hocam bi konuyu merak ettim. Gazi üniversitesinin baraj puanı olan 300 ham ygs puanımı yoksa diploma notu eklenmiş halimi? Bu sorunun cevabını birkaç gündür arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilalS.

Hocam bi konuyu merak ettim. Gazi üniversitesinin baraj puanı olan 300 ham ygs puanımı yoksa diploma notu eklenmiş halimi? Bu sorunun cevabını birkaç gündür arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ham ygs puanı hocam
  • Hocam merhabalar size bi kaç sorum olacak öncelikle ygs den 249 aldım ankara üni. antrenörlük veya besyo kazanma olasılığım nedir. aynı şekilde anadolu üniversitesini de soruyorum galiba daha kolay orası eğer ankara üni. besyo kolay ise kendim hazırlanıcam mülakatlara zaten yaklaşık 2 3 yıllık spor geçmişim var internetten parkurlara bakıp bire bir aynısını kurup çalışabilirim. başka hangi üniversiteleri önerirsiniz ankara eskişehir izmir önceliğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

Hocam merhabalar size bi kaç sorum olacak öncelikle ygs den 249 aldım ankara üni. antrenörlük veya besyo kazanma olasılığım nedir. aynı şekilde anadolu üniversitesini de soruyorum galiba daha kolay orası eğer ankara üni. besyo kolay ise kendim hazırlanıcam mülakatlara zaten yaklaşık 2 3 yıllık spor geçmişim var internetten parkurlara bakıp bire bir aynısını kurup çalışabilirim. başka hangi üniversiteleri önerirsiniz ankara eskişehir izmir önceliğim

Eğer birebir aynısını kuracaksını ve antreman yapmasını biliyorsanız. yani tam anlamıyla düzgün bir antreman yapabilcekseniz kendinizde çalışabilirsiniz fakat benim önerim bir hazırlık kursuna yazılın. çünkü emin olun tüm parkurları kuramayacaksınız o aletleri alamayacaksınız yer bulamayacaksınız vs. vs.

• pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hazırlık kurslarının süresi nedir ? Mülakatlar haziranda oluyor sanırım mülakat dedikleri direkt parkurmu oluyor ? Aktif bir vücut geliştirmeci ne yapabilir ? Videolara bakınca yarışmacıların hepsi zayıf ve kondisyonlu kütle fazla olduğu için zorluk yaşarmıyım ?
    Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanZei

Merhaba,
    Hazırlık kurslarının süresi nedir ? Mülakatlar haziranda oluyor sanırım mülakat dedikleri direkt parkurmu oluyor ? Aktif bir vücut geliştirmeci ne yapabilir ? Videolara bakınca yarışmacıların hepsi zayıf ve kondisyonlu kütle fazla olduğu için zorluk yaşarmıyım ?
    Teşekkürler,

Hazırlık kursları ygsden 1 hafta önce veya ygs döneminde başlar ve BESYO sınavları bitene kadar devam ederim.
    Vucud geliştirmeci maleesef bu alanda uzman değilse çok birşey yapamaz.
    bu size bağlı kilosu fazla olupta üniversite kazanan çok çevik olmanız gerekcektir. ve parkurdaki hareketleri yapabilmeniz gerekiyor. onlarıda yaparsınız diye düşünüyorum
  • Ustad kolay gelsin benim bi sorum olucaktı gecen sene yerleştim şuanda okuyorum bu sene ygsden 256. aldım besyoya başvurmam halinde obp tercihlerdeki gibi yarı yarıya düşer mi bi değişiklik olmaz mı ? teşekkür ederim şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.