Şimdi Ara

YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
17
Favori
138.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flat_kil

Koordinasyon puanı dediğiniz branş mülakatları galiba değil mi ? Herhangi bir üniversite önerir misiniz ? Özgeçmiş istemeyen yada voleybol dan özgeçmiş nasıl isteyebilir hakkında bilginiz var mı acaba ?

Ekleme : Dediğim gibi ben şimdi 11. Sınıfım ona göre kendimi hazırlayacağım ve bir an önce vücudumu toparlayıp antremanlarıma başlayacağım eğer voleybol branşı hakkında bilgiliyseniz daha bir çok sorum olabilir hocam Sizede zahmet olacak ama

Koordinasyon puanı dediğim şey parkura giriyorsunu (branş değil) orada yaptığınız zamana göre puan alıyorsunuz. her parkurun belli süreleri vardır mesela 50 sn'de elenirsin 40 sn 100 puan , 41 sn 90 puan diye gider böyle ama dediğm gibi her üniversiteninki farklıdır. Özgeçmiş istemesi sizin için çok önemli değil. Özgeçmişiniz varsa +puan alırsınız , yoksa Ygs + koordinasyon puanı ile girersiniz. Mesela size kendimden örnek vereyim.

Benim zamanımda okulumda 49 sn sıfır puandı. 43 sn 100 puandı ben 44 saniye yaptım. ve özgeçmişe +puan veriyorlardı benim özgeçmişim yoktu. bizim okulda branş istemiyorlardı. Kayseri erciyeste branş var mesela. Yani özgeçmişiniz yok diye giremezsiniz anlamına gelmiyor. Özgeçmişiniz varsa avantajlısınız demektir.

Branşım Badminton'du fakat voleybol hakkında da bildiğim şeyler var sorun isterseniz biliyorsam cevaplarım.

Ayrıca bilgi olsun diye bizim üniversitenin Koordinasyon parkuru.

Edit: Üniversite önerisine gelince eğer puanınız 300ü geçiyorsa Gazi üniversitesi bunun dışında Ege üniversitesi ,Kayseri erciyes.
    Benim gittiğim üniversitede güzeldir Ahi evran üniversitesi. Şehir biraz küçüktür ama üniversite güzel

Ayrıca maddi durumunuzda elveriyorsa şansınızı birçok üniversitede deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 4 Mayıs 2014; 23:55:41 >

• pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkür ederim yine sorum olursa görüşürüz yine ilginiz için de teşekkürler Şimdilik bir şey daha sormak istiyorum siz ne zamandan besyo ya hazırlanmaya başladınız ne gibi çalışmalar yaptınız ?
  • quote:

Bilgiler için çok teşekkür ederim yine sorum olursa görüşürüz yine ilginiz için de teşekkürler Şimdilik bir şey daha sormak istiyorum siz ne zamandan besyo ya hazırlanmaya başladınız ne gibi çalışmalar yaptınız ?

Rica ederim ne zaman isterseniz sorabilirsiniz. Aslında daha önceden Badminton oynuyordum ben mülakatlara 3 ay hazırlandım ve kazandım.
    Siz branştan mı girdiniz ? Ben parkurdan girdiniz zannettim hani her üniversitenin ki farklıya siz kaç üniversiteye başvurdunuz ? Bir kaç üniversiteye başvurduysanız hepsine ayrı ayrı mı çalıştınız ?
  • quote:

Siz branştan mı girdiniz ? Ben parkurdan girdiniz zannettim hani her üniversitenin ki farklıya siz kaç üniversiteye başvurdunuz ? Bir kaç üniversiteye başvurduysanız hepsine ayrı ayrı mı çalıştınız ?

Hayır branştan girmedim ben. Niğde üniversitesine gidecektim orda branş vardı Badminton'dan girecektim fakat bazı sebeblerden dolayı gidemedim. Burada girdim ve parkurda beklediğimden iyi yaptım ve başka hiçbiryere girmedim. Yani ben tek üniversiteye girdim. Aslında toplam 4-5 üniversiteye girecektim. Arkadaşlarımın çoğu öyle yaptı. Ama yinede hepsine çalıştım yaklaşık 10 üniversitenin parkuruna çalıştım.

Edit: Diğer sorduğunuzda branş sordunuz sandım o yüzden badminton yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 5 Mayıs 2014; 23:52:25 >
  • Merhaba arkadaşlar besyo özel yetenek sınavlarında bazı üniversiteler sporcu özgeçmişi filan istiyor.Bu özgeçmişi nasıl hazılayabilirim bu konuda bilgi verebilecek olan var mı? Ayrıca atletizm alanından katılmak istiyorum okuldan lisansım var. Ne yapmam gerekiiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaycikus

Merhaba arkadaşlar besyo özel yetenek sınavlarında bazı üniversiteler sporcu özgeçmişi filan istiyor.Bu özgeçmişi nasıl hazılayabilirim bu konuda bilgi verebilecek olan var mı? Ayrıca atletizm alanından katılmak istiyorum okuldan lisansım var. Ne yapmam gerekiiyor?

Lisansınız zaten sporcu özgeçmişi oluyor. tabii kaç yıllık lisans oda önemli.
    Hocam kulüpte olmasa bile 7-8 yıldır okul takımlarındayım her sene lisansım oldu besyo da kulüp de lisans olması ön plana çıkarır mı ? Bu sene zaten giriyorum kulübe . Bu özgeçmişi askf lerden mi alıyoruz ? Çalışmalara başlayacam inşallah boy uzatma , sıçrama geliştirme gibi . İnşallah hayırlısı olur denizliye gidiyorum bir de orda eniştem çalışıyor besyo yu gezme zamanım olur inşallah ortamı da görürüm hem .
  • quote:

Hocam kulüpte olmasa bile 7-8 yıldır okul takımlarındayım her sene lisansım oldu besyo da kulüp de lisans olması ön plana çıkarır mı ? Bu sene zaten giriyorum kulübe . Bu özgeçmişi askf lerden mi alıyoruz ? Çalışmalara başlayacam inşallah boy uzatma , sıçrama geliştirme gibi . İnşallah hayırlısı olur denizliye gidiyorum bir de orda eniştem çalışıyor besyo yu gezme zamanım olur inşallah ortamı da görürüm hem .

Hocam okul takımında oluyor mu bilmiyorum ama benim 1 yıllık lisansım var +10 puan getirmişti bana. Gençlik spor müdürlüğüne gidin oraya bir sorun isterseniz. Eğer henüz başlamadıysanız bir an önce başlasanız iyi olur çünkü vakit daraldı ve kasların gelişme kısa zamanda zor oluyor. İnşallah hayırlısı olur

Denizli ye gidip geldikten sonra başlayacağım inşallah sıkı çalışmaya fitness falan düşünüyorum toparlanıcam yani .
  • quote:

Denizli ye gidip geldikten sonra başlayacağım inşallah sıkı çalışmaya fitness falan düşünüyorum toparlanıcam yani .

Hocam yanlız besyo fitness ile olacak iş değil söyleyim. yani sizin için kas'tan çok dayanıklılık,sürat'e ihtiyacınız var. Besyo grupları yaklaşık 3 aydır falan hazırlanıyorlar.
    Aynen öyle diğer mesajlarınızdan ve bazı kişilerdende öğrediğimle dediğiniz gibi sadece fitness la olmuyormuş bi vücudu toparlamak lazım o sırada bütün her şeye çalışmaya devam edicem .
  • quote:

Aynen öyle diğer mesajlarınızdan ve bazı kişilerdende öğrediğimle dediğiniz gibi sadece fitness la olmuyormuş bi vücudu toparlamak lazım o sırada bütün her şeye çalışmaya devam edicem .

Dediğim gibi eğer besyo istiyorsanız şimdiden başlayın ki kaslarınız gelişmeye başlasın. Kararlıysanız ve kazanmayı gerçekten istiyorsanız tatilinizi erteleyin. Yoksa sonunda üzülebilirsiniz.
    Orda başlayacağım zaten gelince burda devam edicem bakalım inşallah hayırlısı olsun ya
    bir besyocu daha katıldı aranıza :) erü besyo dayım. özel soruları olan varsa pm atsın yardımcı olabilirim
  • quote:

Orda başlayacağım zaten gelince burda devam edicem bakalım inşallah hayırlısı olsun ya

Şimdiden kolay gelsin diyelim o zaman umarım istediğiniz yeri kazanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right Back

bir besyocu daha katıldı aranıza :) erü besyo dayım. özel soruları olan varsa pm atsın yardımcı olabilirim

Hoşgeldiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Orijinalden alıntı: Right Back

Hoşgeldiniz hocam

Hosbulduk kardes :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben erciyes üniversitesinin besyo özel yetenek sınavına gireceğim ama puanımın yükselmesi için özgeçmişe ihtiyacım varve tvfye dilekçe yazmam gerekiyor o konuda yardımcı olabilir misiniz örnek dilekçe bulamadım. şimdiden teşekkür ederim
  • Bu konuda fikrim yok doğrusu üniversiteye girdiğimde 1 yıllık badminton lisansım vardı beni hazırlayan antrenör halletmişti bu durumu ama müsait olduğumda örnekbir dilekçe bulmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.