Şimdi Ara

YGS GİRİŞ İÇİN KİMLİK FOTOĞRAFI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs'ye girecekler nüfus cüzdanındaki fotoğrafı yeniledilermi benim çocukluk fotoğrafı duruyor bi sıkıntı olur mu? Ona göre pazar sabahı nüfusumdaki fotoğrafı yenilicem?

• Biraz görevlilierin insafına kalmış. Benim de çocukluk fotoğrafıydı 1-2 söylendiler ama saç tipim ve yüz ifadem aynı olduğu için sanıyorum ki sıkıntı çıkartmadılar.
  • Yav arkadas hıc mı okuma yazmanız yok,hıc mı merak etmıyorsunuz o kagıtta ne yazıyor dıye,cocukluk fotografı ne ,gıt degıstır dıcem pazar gunu neyıne degıstırceksın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 11 Mart 2016; 23:25:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanınmıcak kadar değişmediysen pek bi sorun olmaz ama yinede görevlilerin insafına kalmış
  • Elturco11 kullanıcısına yanıt
    Benim de küçüklük fotoğrafım vardı. Bunu değiştir dediler sadece. Gözetmene bağlı kıl çıkmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • gorkeemm kullanıcısına yanıt
    Giriş belgesi a4 boyutunda mı olucak bilginiz var mı ?
  • Sansi Salvo kullanıcısına yanıt
    evet a4 boyutunda olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benimde cocukluk fotografim var ama sabah bide degistirmeye gidemem alirlar bi sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nüfus kağıdı götürmeye gerek var mı acaba benim kayıpta ona göre çıkartıcam.

• tabi ki var bide giriş belgesi gerek

• bizde sadece kimliğe bakıyorlardı hadi diyorlardı fotoğrafa öyle uzunca bakacaklarını sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.