Şimdi Ara

Ygs için olasılık konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin herkese . Olasılık konusu kaldı matematikden ve kitaptan çalışmak eziyet gibi geliyor ona . Onerebileceginiz iyi anlatan hoca var mi bu konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbojanqles -- 4 Mart 2016; 19:50:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• genelde kolay çıkıyor. sınav anında olimpiyat sorusu gibi geliyor o ayrı. yani temel şeyleri bilirsen yeter bence.
  • Hocalara geldikten dinle yeter

• dorduncu kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam eyvallah

• bbojanqles B kullanıcısına yanıt
    Yeterli gelmezse üstüne teknofem eklersin efsane olur, iyi çalışmalar kardeşim.

• kuvvetle ihtimal yine şekilli bi soru çıkar. kağıda tüm durumları çizip bulabilirsin.

• dorduncu kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun sanada kardesim

• Eyvallah hocam deneyecem dediğini

• Hocam dert etme. Kombinasyo nasıl alınıyor, permütasyon nedir ve istenilen/tüm durum yapman gerektiğini bil yeter. Yani gelen soru büyük olasılıkla böyle problem tarzı değil de daha şekilli bir şey olabilir. Ben hiç çalışmadım o konuya ama denemelerde göre göre öğrendim mantığını.
  • bugraramoglu kullanıcısına yanıt
    hocam yeni görüyorum kusura bakma . zaten detaylı bakmayacam ygs adına . Kitaptan çalışmaya gözüm kesmedi konu çalışmak çok sıktı o yüzden videolarla hallederim diye düşündüm . Eyvallah hocam Allah razı olsun denemelerde mantığını aramaya çalışacam şimdi video açtım oturacak inşallah
  • Olasilik permutasyon kombinasyon gibi konular pek calisilarak olacak seyler degil hocam. Temel seylerini ogrenin yeter cunku sinavda cikacak soru cok farkli olacak

• videolardan da fark ettim zaten kardeşim :) dediğin gibi yorum gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbojanqles

Arkadaşlar kolay gelsin herkese . Olasılık konusu kaldı matematikden ve kitaptan çalışmak eziyet gibi geliyor ona . Onerebileceginiz iyi anlatan hoca var mi bu konuyu

kaç net yapıyorsun mat dan
  • 25 net civarı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.