Şimdi Ara

YGS İLK DENEME HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son sinavlar 100 net
    Ygs 65 net
    Dipnot: tm

Arkadas hakli en azindan benim cevremde boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk deneme eylülde olsa ygs martta. Bir insanın 6 ay çalışıp aynı neti yapması gerizekalı değilse imkansız.
    Sen büyük ihtimalle 2016da ygsye ilk defa girecek ve buradaki insanların moralini bozmak isteyen birisin tam da dershane denemeleri başlamak üzereyken.
    Benim çevremden duyduğum ise bu denemeler hakkında önemli olan yanlışları öğrenmek ve hız kazanmak. Puan konusunda da ne en düşük yaptığınız gelir ne de en yükseği bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

İlk deneme eylülde olsa ygs martta. Bir insanın 6 ay çalışıp aynı neti yapması gerizekalı değilse imkansız.
    Sen büyük ihtimalle 2016da ygsye ilk defa girecek ve buradaki insanların moralini bozmak isteyen birisin tam da dershane denemeleri başlamak üzereyken.
    Benim çevremden duyduğum ise bu denemeler hakkında önemli olan yanlışları öğrenmek ve hız kazanmak. Puan konusunda da ne en düşük yaptığınız gelir ne de en yükseği bence.

Ben bu sene kazandım.Sınavdan sonra ne demek istediğimi çok iyi anlıcaksınız.Çözdüğünüz denemelerle hiç bir alakası olmayacak sınav Bak bir kişi lise 1 de durumu neyse öyle devam eder 4. sene geldiğinde benim hedefim psikoloji okumak diyip başlar ağustosta çalışmaya ama bilmez ki lise 1 ve 2 de gerektiği kadar konuyu kavramamış ve sınava yönelik çalışmamış.Yani son sene istediğiniz kadar çalışın 8 ayda 40-50 net artırmak hayal anca denemede yaparsınız.

• Tezi çürütüyorum arkadaşlar.

İlk dershane denemem:49.5 Net
    Son dershane denemem:78 Net
    İlk (gerçek) denemem:50 Net
    Son (gerçek) denemem:106 Net

Ygs'de 72 Net yaptım.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 22 Ağustos 2015; 0:08:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatmak istediğim ilk 60-70 netle başlayıp 120lere çıkanlar sınavda da 120lerde yapcanı sanıyor sen 50 ile başlamışsın 72 yapmışsın arada 22 net var bu da çalışmanın karşılığı son sınavda 106 net demişsin,"72" 106 ya mı yakın 50ye mi
  • reyiz 135 netle başladık 2016 ygs içinn dua edin arkadaşlar benim için
  • MuratHoney M kullanıcısına yanıt
    NEYMİŞ NEYMİŞ TEMELİN YOKSA BİR ŞEYLERİ BAŞARAMAZMIŞSIN PUHAHAHAHAHAHAHAH

2014 300K
    2015 10K (İÜHF)

BU SENEKİ İLK DENEMEM DE 45 NET CİVARIYDI

MİLLETİN HEVESİNİ KIRIP HAKKINA GİRME

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulhukukkk

NEYMİŞ NEYMİŞ TEMELİN YOKSA BİR ŞEYLERİ BAŞARAMAZMIŞSIN PUHAHAHAHAHAHAHAH

2014 300K
    2015 10K (İÜHF)

BU SENEKİ İLK DENEMEM DE 45 NET CİVARIYDI

MİLLETİN HEVESİNİ KIRIP HAKKINA GİRME

2 sene çalışmışsın mezuna kalmışsın afedersin eşek değilsen bi zahmet yap
  • MuratHoney M kullanıcısına yanıt
    Aynen knk ilk sene 300 bininci olmak için baya emek sarf ettim zuhahahahahah

• Ablam ilk sınav 305 ygs 487 adam ol ;);););)

• quote:

Orijinalden alıntı: ense123

reyiz 135 netle başladık 2016 ygs içinn dua edin arkadaşlar benim için

Kendine güven sen zamanında çalışmışsın sınava kadar çalışmaya devam et.Kasfan rahat girersen istediğini yaparsın heyecan yapma.
  • Adamlığı senden mi öğrenecem.60 net yapmışsın denemede.İddaya girelim mi 75 neti geçemiyeceksin sınavda arkadaş ekle martta pm atcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratHoney

Adamlığı senden mi öğrenecem.60 net yapmışsın denemede.İddaya girelim mi 75 neti geçemiyeceksin sınavda arkadaş ekle martta pm atcam

EojrfcsKnsdvdskdsfksd evet benden öğreneceksin burada adayların moralini bozuyorsun ibiş seni evet 75 neti geçmeyeceğim lakin ygsdede ilk sınav gibi net yapmayacağım,herkes senin gibi başarısız değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Olumlu Adam

quote:

Orijinalden alıntı: MuratHoney

Adamlığı senden mi öğrenecem.60 net yapmışsın denemede.İddaya girelim mi 75 neti geçemiyeceksin sınavda arkadaş ekle martta pm atcam

EojrfcsKnsdvdskdsfksd evet benden öğreneceksin burada adayların moralini bozuyorsun ibiş seni evet 75 neti geçmeyeceğim lakin ygsdede ilk sınav gibi net yapmayacağım,herkes senin gibi başarısız değil

Ygsde 75 neti geçemezsen ilk netini yapmış olursun zaten embesil çocuk seni tokatlarım
  • Ne kadar sacma bir konu iste ygs lys doneminin moral bozucularindan biri daha duzenli calisan basarir beyler trilyon tane ornekler var bu adamin dedigi az olan ornekler tahminimce sinavda fazladan heyecanlanan tipler yoksa bizim dersanedeki herkes hemen hemen ayni netlerdeydi

• Çalışan zamanında çalıştı, siz 7-8 ayda 120 net hayalleri kurun geçen sene de son 1 ay konu açanlar vardı kaç net artırırım diye
  • Ya takmissin calisan calistiya sinif arkadasim ve yakin arkadasimla ayni yaz kursundayiz onun yilsonu ortalamasi 95civarlarinda benimki 90-91 ama yaptigimiz netler 110-120ikimizinde.Ben 9.sinif haric calistim lise hayatimda ama o afedersin hayvam gibi calisti.Bende unuttum,benimde zaman kullanma sorunum var onunda var.Kisacasi kimse burda ilk netinizi alacaksiniz demesin.Ha belki ts icin olabilir.Ygs biyoloji ve kimyasindan haberin olmadigi asikar.Asla 3sene once dakikada 3soru cozdugun konuyu 3sene sonra hatasiz cozemezsin.Hayatta basarilar sana ama her seye ragmen.Suan gercekten yapabilirmiyim tereddutunde olup bu yazilarini okuyanlarin vebali hep uzerinde olacak emin ol.Mesela bende sinava bu sene hazirlaniyorum sunu soyleyeyim calisan her zaman yapar bi aksilil olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Ya takmissin calisan calistiya sinif arkadasim ve yakin arkadasimla ayni yaz kursundayiz onun yilsonu ortalamasi 95civarlarinda benimki 90-91 ama yaptigimiz netler 110-120ikimizinde.Ben 9.sinif haric calistim lise hayatimda ama o afedersin hayvam gibi calisti.Bende unuttum,benimde zaman kullanma sorunum var onunda var.Kisacasi kimse burda ilk netinizi alacaksiniz demesin.Ha belki ts icin olabilir.Ygs biyoloji ve kimyasindan haberin olmadigi asikar.Asla 3sene once dakikada 3soru cozdugun konuyu 3sene sonra hatasiz cozemezsin.Hayatta basarilar sana ama her seye ragmen.Suan gercekten yapabilirmiyim tereddutunde olup bu yazilarini okuyanlarin vebali hep uzerinde olacak emin ol.Mesela bende sinava bu sene hazirlaniyorum sunu soyleyeyim calisan her zaman yapar bi aksilil olmazsa.

Hadi ya çalışmadın ve 110 net yapıyorsun okul ortalaman 91 helal olsun seni üstün zekalılar okuluna gönderleri lazımmış yanlış gitmişsin

• 10.sınıfa kadar hiç ders çalışmadım.
    Hiç belge alamadım ve zayıflarla geçtim.
    11.sınıf ve 12.sınıf çalışmasıyla tm 3 390 yaptım.
    (Aslında 11.sınıfın sonunda başladım)

Tam 1 sene içinde sıfırdan 390 alabildim.
    Yani hiçbir şey bilmeyen birisi çok fazla ders çalışarak eksiğni kapatabilir.
    Siz kimseye kulak asmadan çalışın.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Mantiga bak 'moralinizi bozmayim ama ilk sinavi düşük geldi aa artik calismana gerek yok zaten ayni notu alicaksin niye ben oyle aldim la hatta cevrem de oyle' bunu sadece Allah bilir bir insan son ana kadar calismak zorundadir

Boyle yazilara gelip moralinizi bozmayin sonuna kadar calisin

Daha dogrusu sizi motive edicek yazilari okuyun daha doğrusu motive edicek insanlarla gezin dolasin Sinavlarda yüksek alan insanlarla arkadaslik kurun gidip denemelerden dusuk alanlarla gezmeyin zaten kendin yüksek alamiyorsun bide ders calismayanla gezersen sagda solda top kosturup aksam pc basinda gecersen tabi kazanamazsin

Arkadasim sana lafim sadece şu boyle yazilar yazarak insanlara bir değer katamazsin insanlara iyi yerleri kazandirmayi hedeflemelisin ha herkes iyi yer mi kazanacak alakasi yok ama en azindan bu tip cumleler kurarak insanlarin morallerini bozamazsin

Dipnot : Sonuna kadar çalış takdirini Allah'a bırak Allah eğer istediğini hayırlı kilarsa zaten olur eğer hayırlı değilse daha iyisi olur

Ozetlicek olursak SIZ CALISIN

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.