Şimdi Ara

YGS İLK DENEME HAKKINDA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MuratHoney

quote:

Orijinalden alıntı: Olumlu Adam

quote:

Orijinalden alıntı: MuratHoney

Adamlığı senden mi öğrenecem.60 net yapmışsın denemede.İddaya girelim mi 75 neti geçemiyeceksin sınavda arkadaş ekle martta pm atcam

EojrfcsKnsdvdskdsfksd evet benden öğreneceksin burada adayların moralini bozuyorsun ibiş seni evet 75 neti geçmeyeceğim lakin ygsdede ilk sınav gibi net yapmayacağım,herkes senin gibi başarısız değil

Ygsde 75 neti geçemezsen ilk netini yapmış olursun zaten embesil çocuk seni tokatlarım

Allah Yardım etsin

• ilk denemem 320 ygs 370 konu kilit üye ban

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12ler için böyle birşey olmazda, mezunlarda bu sene öyle olmuş sanırım herkes ilk denemesini almış çoğunlukla, 12 ler her halukarda ilk denemeden yüksek alır ygsde konu eksiği var çünki
  • ben bu sene bir daha gircem bakalım sonuç ne olacak.Belki üniversiteyi değiştiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratHoney -- 17 Ekim 2015; 8:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle Dershane denemeleri yada kendi çözdüğümüz denemeler YGS'den basit oluyor birde üstüne sınav anındaki stres binince ister istemez netler düşebiliyor bunları göz önüne aldığımız zaman arkadaşın dediği çokta yanlış olmuyor.
  • Ben zaten dershaneye yazın okullar açılmadan 1 ay önce başlayanlar için söyledim bunu.Bilgi birikiminiz zamanında iyiyse ygsde o kadar rahat edersiniz lise 4 gelip çalışınca öğrendim sanıyosunuz ama sınava gelince puff en yakın örn:ben

• İlk sınav değil de geçen sene çoğunluk Eylül-ekim aylarında yaptığı neti yaptı sınavda aralarda istisnalar da çıkabiliyor tabi mesela ben 11.sınıfta yaptığım neti yaptım sınavda.

NOT:ama şunu da bilin ki bu sınav sıralama sınavı geçen sene birincinin 152 neti vardı, sınavı yetiştiremeyen arkadaşım 1,5k yaptı, sınavdan sonra nerdeyse bunalıma giren başka bir arkadaş 2k yaptı , ben hala anlamadım nasıl o kadar kötü yaptığımı benim ki baya bir istisnaydı yani,şunu da söyleyeyim bu durum öyle "eylül’de 100 net yapıyorsun 6 ay çalışıp nasıl netini yükseltemedin be adam sığır mısın." ile açıklanacak bir durum da değil olayı bu kadar siyah-beyaz düşünmeyin bir sürü faktörü var asıl sınavın bir kere girdiğiniz tüm denemelerden farklı bakın zor demiyorum farklı diyorum alışık olmadığınız sorular, paragraflar olacak, heyecanla da alakalı bir durum değil zamanı iyi kullanman ve o gün yani ygs günü gününde olman gerekiyor fen kısmı mesela girdiğiniz tüm denemelerden daha kolay olacaktır ama soruda bir hinlik arayıp yanlış şıkkı işaretleyebilirsiniz aceleci davranıp "termometre" sorusunu da yapamayabilirsiniz, din kültüründen 3 yanlışınız da olabilir. Garip bir sınav vesselam. neyse HAYIRLISI arkadaşlar bu ygs biraz da nasip işi. siz lys kasılın. Pişman olmazsınız. ygs'den önce 30 kişi çalışıyorsa ygs'den sonra sadece 3-4 kişi çalışıyor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 141ed -- 18 Ekim 2015; 8:29:50 >

• Hort

• Hort

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.