Şimdi Ara

YGS İLK DENEME HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuratHoney

quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Ya takmissin calisan calistiya sinif arkadasim ve yakin arkadasimla ayni yaz kursundayiz onun yilsonu ortalamasi 95civarlarinda benimki 90-91 ama yaptigimiz netler 110-120ikimizinde.Ben 9.sinif haric calistim lise hayatimda ama o afedersin hayvam gibi calisti.Bende unuttum,benimde zaman kullanma sorunum var onunda var.Kisacasi kimse burda ilk netinizi alacaksiniz demesin.Ha belki ts icin olabilir.Ygs biyoloji ve kimyasindan haberin olmadigi asikar.Asla 3sene once dakikada 3soru cozdugun konuyu 3sene sonra hatasiz cozemezsin.Hayatta basarilar sana ama her seye ragmen.Suan gercekten yapabilirmiyim tereddutunde olup bu yazilarini okuyanlarin vebali hep uzerinde olacak emin ol.Mesela bende sinava bu sene hazirlaniyorum sunu soyleyeyim calisan her zaman yapar bi aksilil olmazsa.

Hadi ya çalışmadın ve 110 net yapıyorsun okul ortalaman 91 helal olsun seni üstün zekalılar okuluna gönderleri lazımmış yanlış gitmişsin

Calismadim demedim sana orda.O arkadasim kadar cok calismadim dedim.Daha okudugunu anlayamiyorsun sonra ygsde ilk denemeniz kadar net yapacaksiniz diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YGSnin çalışmayla bir ilgisinin olmadığını sınavdan sonra anlarsınız.O konuları zamanında kavramalıydı.İstediğiniz kadar çözün ve çalışın sadece pratikleşirsiniz, sınavda da afallıyıp kalcaksınız zaten
  • quote:

YGSnin çalışmayla bir ilgisinin olmadığını sınavdan sonra anlarsınız.O konuları zamanında kavramalıydı.İstediğiniz kadar çözün ve çalışın sadece pratikleşirsiniz, sınavda da afallıyıp kalcaksınız zaten

Tamam sen nasil diyorsan oyle olsun Cunku dershanedeki insanlar,okuldaki ogretmenler gerizekali 5yildir anlayamadi ygs'de ilk denemede ne yaparsan sinavdada onu yapacagimiziBak demeyeyim diyorum ama sen istedigin yeri kazanamadin diye acisini baskalarindan degil kendinden cikar olurmu

• Ben istediğim yeri kazandım.İnşallah çalışan herkes istediği yeri kazanır.Ygsnin mantığını seneye kavransın artık gülüm 2. seneye dene bence
  • quote:

Ben istediğim yeri kazandım.İnşallah çalışan herkes istediği yeri kazanır.Ygsnin mantığını seneye kavransın artık gülüm 2. seneye dene bence

Ben burda kendim bu durumda oldugum icin degil burayi okuyup rehavete kapilacaklar icin yaziyorum sen kafana takma gülüm Allaha sukur hic bi donem ne fizik ne matematik ne geometri nede kimya notum 90dan dusuk olmadi 9.sinif haric tabi.9da en kotu donemimi yasadim ki orda bile en dusuk notum 80di yani.yani kisacasi kotu bi ogrenci degilim sevinme bosuna

• quote:

quote:

Ben istediğim yeri kazandım.İnşallah çalışan herkes istediği yeri kazanır.Ygsnin mantığını seneye kavransın artık gülüm 2. seneye dene bence

Ben burda kendim bu durumda oldugum icin degil burayi okuyup rehavete kapilacaklar icin yaziyorum sen kafana takma gülüm Allaha sukur hic bi donem ne fizik ne matematik ne geometri nede kimya notum 90dan dusuk olmadi 9.sinif haric tabi.9da en kotu donemimi yasadim ki orda bile en dusuk notum 80di yani.yani kisacasi kotu bi ogrenci degilim sevinme bosuna

Beni ne senin notun ne de netlerin ilgilendirir sen kimsin ki?
    Ama şunu bil 60 netle başladın, diyorsun 9-10-11 derslerim çok iyiydi.2. sınavda çalışıp konuları hatırladığını varsayarsak gene aynı nete yakınsan sen unut bu ygs olayını direk lys çalışmaya başla

• Sadece konulari hatirlayarak suan dershanemde 25.gunde 121nete ciktim.Neyse aynen benden sanane sen benim muhattabim bile olamazsin.Yuksek ihtimal hayatin boyunca asla iyi yere gelemeyeceksin bu bencil ve kindarlikla.Ama her seye ragmen her sey gonlunce olsun.vesselam

• Hadi bakayım dersine ufaklık, benim geleceğimi düşünmeyi boşver sen kendi hayatını kurtarmaya bak
  • quote:

Hadi bakayım dersine ufaklık, benim geleceğimi düşünmeyi boşver sen kendi hayatını kurtarmaya bak

Tamam hepimizin düşük olucak ygs mutlu musun hadi eyvallah
  • Konu baştan aşağı saçmalıklarla dolu önemsemeyin

• ağlamayın da çalışın belki artar netleriniz
  • Ahaha agir celiskili cumleler kuruyosun büyücek insan seni.İki dk once kesinlikle artmaz diyen adam simdi belki diyorsa yarin %100artar
    Beyler ygs hilesi buldum bu arada subata kadar ful konu abanin sonra ilk kez kendinize subat sonlarina dogru deneme yapin bakin 130net civari ve hooop ygsde 130net
    Ya forumda iq siniri getirilsin bu ne ya
    Benim yazdigim seylerle bununkiler birmi? Bununkiler 1mesaj oluyosa benimkiler en aşagi 5-6falan olmali ulan actik sinifca yazdiklarini okuyoruz guluyoruz ne mallar varmis diye

• Daha oradaki kinayeyi anlayacak kadar kapasiten yok sınava gireceksin.Sınavdan sonra herkes senin gibi ağlıyodu sağda solda.Coming soon Ygs martta sinemalarda..
  • quote:

Daha oradaki kinayeyi anlayacak kadar kapasiten yok sınava gireceksin.Sınavdan sonra herkes senin gibi ağlıyodu sağda solda.Coming soon Ygs martta sinemalarda..

sen cok aglamissin belli actigin konulardan yazmim yarani desmim dedim ama kasindin

• quote:

quote:

Daha oradaki kinayeyi anlayacak kadar kapasiten yok sınava gireceksin.Sınavdan sonra herkes senin gibi ağlıyodu sağda solda.Coming soon Ygs martta sinemalarda..

sen cok aglamissin belli actigin konulardan yazmim yarani desmim dedim ama kasindin

Ben istediğim yeri kazandım kurtuldum sen kendi işine bak.Konu kilit. Sınavdan sonra tekrar hortlarıtırım

• Tamamdir gülüm.Kendinide kandirma istedigim yeri kazandim diye.Belki insanlara karsi daha ilimli olsaydin sonuc boyle olmayacakti.

• quote:

Tamamdir gülüm.Kendinide kandirma istedigim yeri kazandim diye.Belki insanlara karsi daha ilimli olsaydin sonuc boyle olmayacakti.

Ben kazandım da senin durum vahim.Benim bölümümde senin gibi sorunlularla uğraşıcaz maalesef Seneye gir sen seneye
  • Yav seneye gir diyo ya hala ister seneye girerim ister girmem a aaa cattik sen o kafayla fazla yasamazsin zaten

• Sen fazla yorma kafanı vakit işliyor gözünü bi açıp kapıcaksın sınavdasın hadi kaybol büyüklerinle doğru konuş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.