Merhabalar arkadaşlar. 2010 yılında açıköğretim'de uluslararası ilişkiler bölümüne kayıt olmuştum fakat sadece 1.dönem harcını yatırdıktan sonra hiç bakmadım bile ne oldu ne bitti. geçen sene de üniversite'ye yerleştim ve bu senede onu bıraktım. şimdi ygs'ye başvuru yaparken eğitim durumu kısmına ne yazacağım konusunda sorun yaşıyorum. normal şartlar altında bir yükseköğretim programından kaydımı sildirdim seçeneğini işaretlemem gerek fakat açıköğretim de hala kaydım bulunduğu için ki sanıyorum harçları ödemeseniz bile kaydınız içerde duruyomuş, ne yapacağıma karar veremedim. benim zamanımda aöf'de uluslararası ilişkiler kontenjansızdı fakat şu an kontenjanlı olmuş. malumunuz kontenjanlı aöf bölümüne yerleşenler yükseköğretim programına kayıtlı gibi duruyolar. şu an ne yapmam gerektiğine karar veremedim. başvurumu internet üzerinden yapıcam. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme