Şimdi Ara

Ygs-Lys barjı geçince

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar özel üniversiteye gitmeyi düşünüyorum iki sınavdanda barajı geçince istediğim bölüme girebilirmiyim hukuk veya mühendislik gibi okul puanım 71 yorumlarınızı bekliyorum.

• Türkiye ve KKTC'de kontenjanları tam dolmadığı için neredeyse her yıl taban puanı 0 gözüken vakıf üniversiteleri var. Hukuk fakültelerini bilmiyorum; ama mühendislik fakültelerinde var. Bu nedenle YGS ve LYS'de düşük netler çıkartsan da gidebilirsin.
  • sağolasın kardeşim ya içimi rahatlattın aradığımda yok belirli bi puan yapman lazım diyolar çok sağol bilgin için.
  • 2010 yılının taban puanları şurada var:http://www.osym.gov.tr/dosya/1-56725/h/bolum1lisans.pdf

Bazıları 0 taban puanla kapatmış, bunun nedeni de kontenjanlarının ek yerleştirmelerde bile tam dolmaması. Bu tür yerlere barajı hemen aşıp girebilme olanağın bile var. Bazıları da 200'lü düşük puanlarla kapatmış. Okul puanın 70'in üstünde. Barajı aşmaya yetecek netlerden biraz daha fazlasını çıkartsan 300'lü puanlar bile alma olanağın mevcut.
  • bende özel lisedeyim 300 puan falan anca yapabiliyorum lise 2 yim iş işten geçmeden kazanabilirmiyim iyi bi yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasputin38 -- 26 Ocak 2011; 19:57:23 >
  • tekrardan teşekkürler alacakaranlık arkadaşım bilgilerin için.
  • Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki arkadaşlar yurtdışı nasıl bulgaristan azerbaycan gibi denklik alınabiliyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heytbe -- 27 Ocak 2011; 22:16:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.