Şimdi Ara

ygs lys bir arada mı götürmeliyiz öyleyse nasıl yapılmalı (ea için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• dergiden çalışıyorum aynı anda gitmiş oluyor
  • bana ne önerirsin ? ayrı konu anlatımlı kitaplar var
  • Bende femin geçen yıl ki dergileri var mezun olduğum için yeterli oluyor. sayısalım ama ea içinde mantıklı olabilir dergiden gitmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Bende femin geçen yıl ki dergileri var mezun olduğum için yeterli oluyor. sayısalım ama ea içinde mantıklı olabilir dergiden gitmek.

hocam bende bu sene femin dergisine abone oldum , bende ygs-lys birlikte götürerek en kötü ilk 20.000e girmek istiyorum , sizce nasıl çalışmalıyım ? (sayısalım)
  • ygs ve lys de sadece geo ve mat a aban gerisi fasa fiso türkiye ortalaması yerlerde günde 3 saat çalıyorsan bunun 2 buçuk saatini lys gerisin ygs ye ayır zaten dershanede ygs konusunu öğrenirsin yarım saattede o gün ki konunun sorularını çözersin altyapın yoksa bu yazdıklarımı unut seneye hazırlanmaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Bende femin geçen yıl ki dergileri var mezun olduğum için yeterli oluyor. sayısalım ama ea içinde mantıklı olabilir dergiden gitmek.

hocam bende bu sene femin dergisine abone oldum , bende ygs-lys birlikte götürerek en kötü ilk 20.000e girmek istiyorum , sizce nasıl çalışmalıyım ? (sayısalım)

Forumda herkesin söylediği gibi ygs-lys birlikte götür ,bildiğin konuda fazladan soru çözme, ygs için bol bol deneme çöz, özellikle geçen yıl benim yapamadığım şey hem sınıf ortamında hem de nasıl olsa dershanede görcem diyip okulda hiç ders dinlemedim daha doğrusu dinleyemedim (sınıfım sağolsun) özellikle okulda biyolojiyle matematiği çok iyi dinle sonra dershanede çabucak geçerler kendi başına da halletmen çok zor olur.

Benim geçen yıl yaptığım hatalar bunlardı yani bildiğim konudan inatla soru çözmeye devam ederdim sırf soru bankaları bitsin diye sonra ygs ye kadar lys ye sadece dershanede dinlediğim kadarıyla bakmıştım sonra ygsden çıktıktan sonra kafamı duvarlara vurmuştum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten mezunum geçen sene hiç çalışmadım öyle girdim sınava ,seneye diye bi şey yok benim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.