Şimdi Ara

YGS/LYS BİYOLOJİYE NASIL ÇALIŞILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim biyolojide temelim neredeyse sıfır diğer derslerde pek eksiğim yok ama biyolojide çok eksiğim var ve bu yaz halletmek istiyorum. Çalışırken çok zaman kaybediyorum. Biyolojiye çalışma taktikleri nelerdir nasıl çalışmak lazım biyolojiye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• palme ygs lys konu anlatımlı 2 kitap halinde olandan alıyorsun ordan artık nasıl anlıyorsan çalışıyorsun ki ben yazarak anlardım daha vaktin bol günde 10-15 sayfa yazabilirdim ki zaten bu da 1 konu ediyor.
    Sonra da fdd'nin mavi kitabını çözüyordum ben max 2-3 yanlış çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 13 Temmuz 2013; 18:12:46 >
  • Şimdi şöyle söyleyeyim ben çok bomba bi öğrenci değildim ama biyolojiye sevgimden dolayı çok iyidi biyolojim. Sınıftaki en inekler bile gelip bana sorardı soruları. Hocaların bile sorduğu oluyordu. Bence biyoloji çalışmanın bir taktiği yok çok arkadaşım biyoloji sevmedigi için hiç çalışmadı. Öncelikle biyoloji sevmek lazım. Bunu da nasıl sağlarsın? Kitaplarda konuların yanlarında genel kültür bilgileri var biyolojiyle ilgili ilk onları oku derim ben. Sonra bi konulara bak hangisi çok ilgini çekiyorsa ondan başla(dershane öncesi tabiki) sonra çalışma sistemine göre(yazarak, okuyarak) çalış. Ben mesela hiç yazarak çalışamam. Bi konuyu baştan sona adam akıllıı okurum hemen sonrasında onla ilgili en az 5 test çözerim. Çok da işe yarıyor YGS 1 yanlış LYS 5 yanlış (LYS hiç bekledıgım gibi olmadı gerçi ama )

• Nereden başlamam gerektiğini de bilmiyorum konuların hepsi yabancı geliyor :)
  • Bi kaç kaynağın varsa onlardan özet çıkartıp bunları tekrar ederken yazarak çalışabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.