Şimdi Ara

YGS/LYS çalışma hakkında 5 sorum var. Yardım Lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

1) YGS,LYS vs. ye yönelik çalışmaya ne zamandan başlamam lazım ?(Yaz tatilinden sonra Lise 3 olarak başlıycağım.)

2)Şuan Lise 3 geçtim MF seçtim insanlar MF zor falan diyorlar.Açıkçası bilgisayara biraz fazla bağlıyım bunu
    nasıl giderebilirim ?

3)Nasıl bir çalışma programı yapmalıyım ?

4)Mühendislik seçiceğim için sadece LYS-1 LYS-2 yeterli dimi ?

5) İstanbuldaki Makine Müh. ve Bilgisayar Mühendislikleri için iyi Üniversiteleri söylermisiniz. (Şimdiden biraz erken olabilir ama hedef olarak koymak istiyorum)

• Abicim tatilini yap .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin zamanda sistem değişebilir..sen okuldaki derslerini aksatma yeter şimdilik..
    9-10 tekrarlasan iyi olur bi de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen 9 u değilde şuan 10.sınıfın Mat ve Fen derslerini tekrarlıyorum.Diğerleri sözel olduğu için okul zamanındada rahat tekrar edebilirim.
  • kardeş . sadece tatilini yap . günde 8 saat çalışıyorum öldüm bittim daha açıp bi oyun oynayamadım bi haftadır. daha çok var sınavına . 11 ı sıkı tut yeter .
  • 11 konularını iyi çalış. Baya sağlam konular var. Temeline gore de bir Ygs matematik kitabına basla.Mutlaka bitirmene gerek yok, stres yapma azicik bile cozsen yararına olur. Bir de bol bol geometri cozersen çok rahat edersin çünkü geometri hemen ogrenilmiyor 12de bir de geometri temeli yapmakla ugrasmazsin

• Emirkaon E kullanıcısına yanıt
    lys 1 2 yeter evet
    boğaziçi, itü var en iyi iki. ytü olur iyi. kişiye göre değişir bu iyiden kasıt. bunlar en iyi 3üdür.
    bilgisayarı kesecen başka yolu yok. ygsden istediğini yapamayıp bilgisayar vs yüzünden lysde hedeflerine ulaşabilcekken her şeyi mahvedenler var. dikkat et.
    sen ygs başla. lysleri gördüklerin sağlam kalsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun arkadaşlar pc yi kesmeye çalışıcam 11 de derslere asılcam.Haftasonlarıda YGS çalışırım. Saolun yine.
  • Dediğin üniversiteleri biliyorum ama bunların dışında başka üniverstiler bilmiyorum yine mühendisliği iyi olan başka ünilerde vardır diye düşünüyorum.Bunu sorabiliceğim birinide tanımıyorum o sebeple sordum.
  • okul derslerine çalış, ortalaman yüksek olsun. obp de önemli
  • 12 ye geçerken yaz tatilinde başlasan bile yeter şimdi bi dinlen arkadaşlarınla gez ben 8 den 16 ya kadar çalışıyorum lan diyorum iyikine geçen sene yazlığa gitmişim
    Özet: kendini kasma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.