Şimdi Ara

ygs/lys çıkmazıma çözüm bulabilir miyiz ? bulanlara sıralama hesabı hediye :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bu ygs/lys hakkında bir kaç derdim var sizlere sorayım tecrübeli insanlardan yanıt alayım dedim arkadaşlar ben anadolu lisesinden açık liseye geçtim özel etüt merkezinde ders görüyorum şuan neyse ben ygs denemelerinde hep 430-480 arası alıyordum hedefimde odtu pc var dı ( okuldanda 45 civarı gelecek ) ama ygs de noldu bilmiyorum heyecan mıdır nedir 325 puan aldım 94k dayım tabi insan büyük bir hüsrana uğruyor bende ugradim ama yinede bırakmadan lys ye çalışayım dedim ve şu anda çalışıyorum gene neyse bir kaç hesaplama yaptım artık odtü benim için imkansız lysde 495 falan yapmam lazım ben anca 450-470 yaparım 3. Kez neyse benim 1 sene daha kalmama izin yok ben simdi lys ye de girdikten sonra okul la birlikte anca 460 tercih puanı yapabilirim onada YTÜ falan geliyor oralarda da pc muh dili türkçe bende türkçe pc okumak istemiyorum taktir edersini ki bahcesehir üni . ye gidecek olsam hem küçük hem herşeyi yalanmis yurt dişi co-op falan ben simdi 460 la nereyi yazabilirim ki birde 1 sene daha kalmama izin yok oysaki kalsam bu sefer ygs dende iyi alıp ODTÜ vb kazanacagima eminim fakat ailem izin vermiyor sizce ne yapmaliyim 450-460 la nereyi yazmaliyim zaten üni okurken sinavada hazirlanamam hazirlansam bile okul puani 20 ye düştükten sonra ODTÜ hayal evet onerilerinizi bekliyorum çoğu kişinin basindan geçtiğinde inayorum . ( özür dilerim uzun oldu ama cikmazdayim okuyanlara teşekkürler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayas71 -- 31 Mart 2014; 19:53:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence aileni ikna et. Yazdıklarına göre hedefinden başka bi yerde okumak seni mutsuz edebilir.
  • Aileni ikna etmeye bak. Bende senin durumdayım. 140k dayım bende. Suan deli gibi Lys kasıyorum. Olmazsa iş bulup çalışıcam aksamlarıda ders. Baska türlü olmaz benimki
    Sen ne yaparsın bilmiyorum.
  • Benim çevremdeki insanlar geçen sene 30k da 40 k da 120 k da ve 180 k da idiler bu sene hepsi inekledi ama hala hepsi aynı sıralamasında oda beni biraz caydırıyor bende son çare bu sene hazirligi olan bir yer yazayım Bahçeşehir gibi ilk sene göreyim İngilizce mi 2
    Sene başka unide baslarsam hazirlik okumadan direk gecerim ama bunun da mantiksiz su yani var seneye okul puanı kırılır ve kalsamda sıralamam ya değişmezse gene heycanlamayacağım garanti değil :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.