Şimdi Ara

YGS_LYS Geometri Soru Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

YGS_LYS Geometri Soru Bankası

(En Son Oy Tarihi: 29.9.2018)
Giriş
  • LYS-YGS Karekök Geometri Soru Bankası her halükarda çözeceğim bir kitap.Fakat geometri temeli çok iyi olmayan birisi için zor bir başlangıç olduğu söyleniyor.Bu kaynağın önüne temeli sağlam atabileceğim bir kaynak arayışındayım.Araştırmalarım sonucunda gözüme çarpanları listeye ekledim.
    Bunlara ek olarak geometride bir konu anlatımlı kitap almalı mıyım?Bu konudaki görüşlerinizi de alabilirsem çok sevinirim.

• Ben geometride konu anlatımlı kitap yerine Youtube'dan video izlemeyi tercih ediyorum. Çünkü formüller zaten her yerde yazıyor. İnternetten bakarak da formülleri öğrenebilirsin. Önemli olan soru tarzlarını görmek. Konu anlatım değilde fasikül falan olabilir.
  • Hocam Esen'in konu anlatımı için iyi diyorlar,içerisinde kaliteli sorular da varmış.Dediğiniz gibi Çap ya da Metin'in fasikülü de olabilir. Kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzrlk -- 3 Eylül 2017; 11:18:8 >
  • hzrlk H kullanıcısına yanıt
    Esenin geometri konu anlatımlıyı şu an çözüyorum. Bir kaç şey söyleyeyim. Bir esen klasiği olarak çok işlem hamalligi yaptırıyor. Ayrıca konuyu bilmiyorsan öğrenebileceğin bir kaynak değil. Acıları yazarak çok rahat bulacağın şeyleri bile formül olarak veriyor. Bazı formülleri ispatlıyor ama iyi yönü bu. Ayrıca konu sıralaması çok saçma. Ucgende acı- Açı kenar bagintilari- açıortay- kenarortay - dik üçgen şeklinde gitmiş. Güzel soruları var ama çok işlem yaptırdığı için soruları çözmek içimden gelmiyor. Bir de 600 sayfa. Alıp almama konusunda karar senin ama ben pişmanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Peki siz soru bankası olarak ne önerirsiniz ? Çoğu Birey B.(gelişim serisinden olan) demiş ancak beyaz olanında daha kaliteli sorular olduğunu okumuştum.
  • hzrlk H kullanıcısına yanıt
    Aslında biraz seviyene bağlı. Ne desem yanlış olur şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 3 Eylül 2017; 22:34:44 >
  • femin konu anlatımı var ygs/lys güzel kitap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Esen ka genel olarak çözülebilir bence,kalıp soru görme amaçlı,bazen soruları saçmalaşıyor ama genel olarak benim için yararlı oldu,seviyen ortaya yakınsa gelişim b+esen ka olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.